Şimdi Ara

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME--- (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
512
Cevap
8
Favori
47.521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: redzone33

quote:

Orijinalden alıntı: ugur_hy

quote:

telefonun özellikleri güzel de lg'nin güncelleme verip vermemesi sıkıntı olduğu için gözüm galaxy nexus'a kayıyor. aralarında 100 tl fark var. kredi kartım yarın elimde ve hangisini alacağımı hala bilemiyorum.

eğer sizin için güncelleme çok önemli ise Lg'ye hiç bulaşmayın derin bir Lg kullanıcısı olarak

hocam ilk android telefonum olacak. root mootda nasıl olur bilmiyorum. belki kurcalasam forumu kolay yollarını anlatan arkadaşlar vardır. o yüzden gözüm nexus'a kayıyor. ama bir yandan da 4 çekirdekli olması ve "kıyasla" sitesinden gördüğüm şarj süreleri yüzünden de gözüm lg'ye kayıyor. arada kaldım valla

Karar vermek çok malesef

Şarj süreleri konusunda, vu nun bekleme ve konuşma süreleri iyi olabilir. Fakat aktif kullanımda ekrandan dolayı şarj çabuk bitmekte.
    Bilginiz olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

telefonun özellikleri güzel de lg'nin güncelleme verip vermemesi sıkıntı olduğu için gözüm galaxy nexus'a kayıyor. aralarında 100 tl fark var. kredi kartım yarın elimde ve hangisini alacağımı hala bilemiyorum.

eğer sizin için güncelleme çok önemli ise Lg'ye hiç bulaşmayın derin bir Lg kullanıcısı olarak

hocam ilk android telefonum olacak. root mootda nasıl olur bilmiyorum. belki kurcalasam forumu kolay yollarını anlatan arkadaşlar vardır. o yüzden gözüm nexus'a kayıyor. ama bir yandan da 4 çekirdekli olması ve "kıyasla" sitesinden gördüğüm şarj süreleri yüzünden de gözüm lg'ye kayıyor. arada kaldım valla

Karar vermek çok malesef

Şarj süreleri konusunda, vu nun bekleme ve konuşma süreleri iyi olabilir. Fakat aktif kullanımda ekrandan dolayı şarj çabuk bitmekte.
    Bilginiz olsun

hocam netten "review" lg p895 diye arama yaptım. 4g olanını inceliyordu eleman. şak diye sağ veya sol üstünden bir radyo anteni gibi bir şey çıkardı. o ne işe yarar hocam. türkiye' dekilerde de mevcut mu o anten ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar vermek çok malesef

Bilginiz olsun

hocam netten "review" lg p895 diye arama yaptım. 4g olanını inceliyordu eleman. şak diye sağ veya sol üstünden bir radyo anteni gibi bir şey çıkardı. o ne işe yarar hocam. türkiye' dekilerde de mevcut mu o anten ?

Türkiye'dekilerde böyle bir anten bulunmuyor. O alan dümdüz bir boşluk şeklinde.

Türkiye'de satılan LTE modeli değil çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunuyorum 1hafta önce ikinci el olarak aldım telefonu ve şunu söylemeliyim telefona resmen aşık oldum elimden bırakamıyorum bugune kadar bir çok model kullandım galaxy note dahil ama hiçbirtanesinde bu telefondan aldığım performansı almadım.. birkere olsun takıldığını donduğunu görmedim açmadığı oyun yok neredeyse.. ekran canlılığı mükemmel kısacası iyi ki almışım çok memnunum :)
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar vermek çok malesef

Bilginiz olsun

Türkiye'dekilerde böyle bir anten bulunmuyor. O alan dümdüz bir boşluk şeklinde.

hocam sorularıma sabırla ve tarafsızca cevap verdiniz. teşekkür ediyorum. bugün galaxy nexus'u alıp andorid'e hızla giriş yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: jjrusso49

arkadaşlar bende aranıza katılmış bulunuyorum 1hafta önce ikinci el olarak aldım telefonu ve şunu söylemeliyim telefona resmen aşık oldum elimden bırakamıyorum bugune kadar bir çok model kullandım galaxy note dahil ama hiçbirtanesinde bu telefondan aldığım performansı almadım.. birkere olsun takıldığını donduğunu görmedim açmadığı oyun yok neredeyse.. ekran canlılığı mükemmel kısacası iyi ki almışım çok memnunum :)

Hayırlı olsun hocam. Ne kadara aldınız acaba?
    Konunuza desteklerinizi, paylaşımlarınızı bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Karar vermek çok malesef

Bilginiz olsun

hocam sorularıma sabırla ve tarafsızca cevap verdiniz. teşekkür ediyorum. bugün galaxy nexus'u alıp andorid'e hızla giriş yaptım

Estafurulluah hocam, yardımcı olduysam ne mutlu.

Telefonunuz da hayırlı olsun güle güle kullanın.

• teşekkürler hocam
  • teşekkürederim hocam galaxy note ile takaslayarak aldım 700tl ye gelmiş oldu yurtdışı pasaport kayıtlı.. büyük bir zevkle destek ve paylaşıma hazırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: jjrusso49

teşekkürederim hocam galaxy note ile takaslayarak aldım 700tl ye gelmiş oldu yurtdışı pasaport kayıtlı.. büyük bir zevkle destek ve paylaşıma hazırım

iyi bir alışveriş olmuş.

her konu da paylaşımlarını bekliyoruz o zaman. özeliikle şarj konusunda
  • Brncede iyi bi alisveris oldu hocam note a gore cok memnunum telefondan sarj konusuna gelince gece yatmadan sarja takiyorum sabah 7de sardan cikartiyorum isyerinde yogun msj trafigi arada 20dk konusmayla biraz face mynet falan aksam 9da yuzde 20ye dusuyor zaten onemli olan beni eve atmasi :)

• Merhaba arkadaşlar. Telefonun etrafındaki çerçeve metal mi yoksa metal gibi görünen plastik mi? Batarya verilerinizi ekleyebilir misiniz acaba ayarlar menüsünden, ekran kısmına dokunup oradaki istatistiği de ekleyebilirseniz sevinirim. Bir de kutudan çıkan kılıfı merak ettim ben, nasıl bir kılıf o, fotoğrafı var mı ekleyebilir misiniz? Telefon birden bire dikkatimi çekti de fiyatı da cezbedici olunca
  • quote:

Orijinalden alıntı: haarikan

Ikı gun once aldım ...telefon benım ısteklerımı karsılıyor , hem de fazlasıyla . ozellıkle de izlediğim filmin göruntusu ve kulaklı sesın performansı muthıs... şarj olayı da ideal... ama yukarıda arkadasın dedıgı gıbı ben de bır sıtede radyonun oldugunu gordum.. ama arastırıyorum bulamıyorum..

quote:

quote:

Ikı gun once aldım ...telefon benım ısteklerımı karsılıyor , hem de fazlasıyla . ozellıkle de izlediğim filmin göruntusu ve kulaklı sesın performansı muthıs... şarj olayı da ideal... ama yukarıda arkadasın dedıgı gıbı ben de bır sıtede radyonun oldugunu gordum.. ama arastırıyorum bulamıyorum..

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, güzel haberler alın

aynı memnuniyette olmak güzel. radyo konusunda Lg çağrı merkezi ile görüştüm radyo özelliğinin olmadığını, yazılım konusunda da henüz kesin bir bilgi veremediklerini öğrendim.

Bu arada rica etsem pil kullanım ekran görüntünüzü paylaşabilir misiniz ilerleyen günlerde?

arkadaşlar aşağıdaki 3 site Türkiye 1 i yabancı ve hepsinde radyo var olarak gözükmekte.yurtdışı sitelerinin zaten hepsinde radyo var ve tlf zaten

radyo donanımına sahip gerekli şey yazılım .Daha önce dediğim gibi başka bir marka tlf da da bu durum vardı ve ısrarlı talepler ile radyo yazılımını

yayınlamıştı firma .Bu nedenle bizde tlf sahibleri olarak ısrarla talebimizi dile getirirsek radyo eksikliğini tamamlatabiliriz

bende radyo önemli bir detay

desteklerinizi bekliyorum arayarak ve yazarak isteyelim

http://www.kliksa.com/urun/telefon/900387644?ref=akakce&v=1.80.5

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-p895-optimus-vu.aspx?ref=akakce&v=1.23.4&ttype=Properties#pt

http://www.gold.com.tr/U204963/LG-Optimus-VU-P895-Cep-Telefonu?gclid=CNLslsirhrYCFUiN3godSTwANg

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_vu_p895-4932.php

• Cihazda donanımsal radyo olduğunu varsayarak söylüyorum;
    Ne kadar ısrar edersenizde edin bence BANDROL yatmamış bir ürüne sonradan radyo yu açmak firma için risktir.Pek umutlanmamak lazim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurtay -- 19 Mart 2013; 19:36:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtay

Cihazda donanımsal radyo olduğunu varsayarak söylüyorum;
    Ne kadar ısrar edersenizde edin bence BANDROL yatmamış bir ürüne sonradan radyo yu açmak firma için risktir.Pek umutlanmamak lazim

bahsettiğim markada da bandrol filan yoktu bence sıkıntı olmaz olsa böyle bir örnek olmazdı gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Merhaba arkadaşlar. Telefonun etrafındaki çerçeve metal mi yoksa metal gibi görünen plastik mi? Batarya verilerinizi ekleyebilir misiniz acaba ayarlar menüsünden, ekran kısmına dokunup oradaki istatistiği de ekleyebilirseniz sevinirim. Bir de kutudan çıkan kılıfı merak ettim ben, nasıl bir kılıf o, fotoğrafı var mı ekleyebilir misiniz? Telefon birden bire dikkatimi çekti de fiyatı da cezbedici olunca

Merhaba hocam, telefonun çevresindeki maddeyi tam olarak bilmiyorum ama metal olduğunu düşünüyorum, elde öyle bir his veriyor bence.
    Pil performansı ekran görüntülerini de ekledim

Kılıf oldukça hoş, ben zaman zaman kılıflı zaman zaman kılıfsız kullanıyorum. Onun fotoğrafı da çok yakında burda olur

--- LG P895 OPTİMUS VU---ANA KONU---İNCELEME---

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lepanto

Merhaba arkadaşlar. Telefonun etrafındaki çerçeve metal mi yoksa metal gibi görünen plastik mi? Batarya verilerinizi ekleyebilir misiniz acaba ayarlar menüsünden, ekran kısmına dokunup oradaki istatistiği de ekleyebilirseniz sevinirim. Bir de kutudan çıkan kılıfı merak ettim ben, nasıl bir kılıf o, fotoğrafı var mı ekleyebilir misiniz? Telefon birden bire dikkatimi çekti de fiyatı da cezbedici olunca

Merhaba hocam, telefonun çevresindeki maddeyi tam olarak bilmiyorum ama metal olduğunu düşünüyorum, elde öyle bir his veriyor bence.
    Pil performansı ekran görüntülerini de ekledim

Kılıf oldukça hoş, ben zaman zaman kılıflı zaman zaman kılıfsız kullanıyorum. Onun fotoğrafı da çok yakında burda olur

Pil performansı ekran görüntülerinden biri daha

• quote:

Orijinalden alıntı: geryol

quote:

quote:

quote:

hayırlı olsun hocam güle güle kullanın, güzel haberler alın

aynı memnuniyette olmak güzel. radyo konusunda Lg çağrı merkezi ile görüştüm radyo özelliğinin olmadığını, yazılım konusunda da henüz kesin bir bilgi veremediklerini öğrendim.

Bu arada rica etsem pil kullanım ekran görüntünüzü paylaşabilir misiniz ilerleyen günlerde?

arkadaşlar aşağıdaki 3 site Türkiye 1 i yabancı ve hepsinde radyo var olarak gözükmekte.yurtdışı sitelerinin zaten hepsinde radyo var ve tlf zaten

radyo donanımına sahip gerekli şey yazılım .Daha önce dediğim gibi başka bir marka tlf da da bu durum vardı ve ısrarlı talepler ile radyo yazılımını

yayınlamıştı firma .Bu nedenle bizde tlf sahibleri olarak ısrarla talebimizi dile getirirsek radyo eksikliğini tamamlatabiliriz

bende radyo önemli bir detay

desteklerinizi bekliyorum arayarak ve yazarak isteyelim

http://www.kliksa.com/urun/telefon/900387644?ref=akakce&v=1.80.5

http://www.ereyon.com.tr/urun/lg-p895-optimus-vu.aspx?ref=akakce&v=1.23.4&ttype=Properties#pt

http://www.gold.com.tr/U204963/LG-Optimus-VU-P895-Cep-Telefonu?gclid=CNLslsirhrYCFUiN3godSTwANg

http://www.gsmarena.com/lg_optimus_vu_p895-4932.php

Haklısınız hocam ama nasıl bir destek bekliyorsunuz? Ne yapmalıyız?

LG Çağrı Merkezi bu konuda yapılacak bir şey yok diyorlar

• dün itibaiyle bende vu kullanıcsyım telefonçok hoşuma gitti(one x imi aratmadı)lakin pill olayı beni çok hayrete düşürdü.ilk kullanmdan dolayımı acaba 4saatte bitti yahu kocamn telefn koysana şuna 3000 lik pil.anlamadm gitti valla
  • Öncelikle çerçeve metal değil,galaxy s3 veya note2 gibi metal görünümü verilmiş sert plastik .Pil konusunda ise bu büyüklükteki ekrana göre oldukça iyi sayılır.Sabah şarj edip iyi sayılabilecek bir yoğunlukta kullanmama rağmen akşam eve kadar yetiyor.Performans ise günlük kullanımda fazlasıyla yeterli(oyun yüklemeyen birisi için ve hiç oyun oynamadığım için )Hiç takılma olmadan stabil bir şekilde çalıştı şimdiye kadar .Antutu da birkaç denemede 13600 puan gördü bana yeterli.Normal kullanımda da oğlumdaki note 2 den gözle görülür bir fark görmedim ama zaten farklar performans isteyen uygulamalarda bellli olur.Telefonun birçok özelliğinden fazlasıyla memnunum ancak kutuda gelen kılıf kullanışsız.Hoş Samsung Note için üretilen aynı tipteki kılıflar da aynı .Servisle konuştuğumda başka tipte orjinal kılıflar geleceğini söylediler.Zaten Yeni bir telefon Ebay'da bile çok fazla aksesuar yok.Arayüzde de bazı kullanışsız noktalar var,mesela bildirim tonu mail veya diğer bildirimler için ayrı ayrı seçilemiyor.Yazılım güncellemesi planında VU'da var ama Türkiye'ye ne zaman gelir belli değil.Bildiğim kadarıyla Sim kartsız modeli Amerika'da VS950 koduyla satılıyor.Antenli olan ise Kore'deki bazı tv yayınlarını almak için o şekilde üretilmiş.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.