Şimdi Ara

LG P970, Galaxy Wonder, Artix sizce hangisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Yeni bir telefon almak üzereyim.
    Bu telefonlar arasında kararsız kalıyorum.
    fiyatları birbirine çok yakın.
    Ancak özellikleri, performansları arasında kararsızım.
    (Ne kadar çok araştırdıkça o kadar içinden çıkamıyorum.
    Tek çekirdek, çift çekirdek, ekran, işlemci iyice kafam karışıyor.)
    Kullananlardan tavsiye ve yorum bekliyorum.
    ACELE...

• piyasada bolca açılmış fabrikada tekrar sıfırlanmış atrixler dolaşıyor tavsiye etmem,sanırım 600-700 civarı bir bütceniz var, xperia sola alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LG P970 de cazip görünüyor. Bir kronik sorunu yoksa ben bugün almayı planlıyorum
  • Ace 2 de düşünebilirsin.

• Atrixlerde sorun var deniyor fakat bir arkadasımız acıklamısti tamamen yalan bu haberlere diye fakat insanın icinde az da olsa süphe kalıyor. bu süpheden kurtulmak icin ne Lg ne Wonder öneririm. En mantıklısı cift cekirdek 800mhz islemci ve 1gb ram ile ace 2 gibi duruyor. Fiyatı da gayet uygun.
    Eger hosunuza gitmediyse Xperia U da tercih edilebilir. 512 ram cift cekirdek 1ghz islemcisi var. Ram sıkıntı yaratmaz simdilik fakat Sd girisi yok.

• teşekkürler yorumlarınız için arkadaşlar.
    Bimeks de 600 TL'ye p970 var.
    Çok sıcak geliyor almak üzereyim.
    Ace 2 daha iyi işlemci olarak ikisi arasında kararsız kalıyorum ama arada fiyat farkı var.
    Ancak dediğim gibi bütçem 600 TL. bu fiyata alınabilecek başka telefon bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Atrixlerde sorun var deniyor fakat bir arkadasımız acıklamısti tamamen yalan bu haberlere diye fakat insanın icinde az da olsa süphe kalıyor. bu süpheden kurtulmak icin ne Lg ne Wonder öneririm. En mantıklısı cift cekirdek 800mhz islemci ve 1gb ram ile ace 2 gibi duruyor. Fiyatı da gayet uygun.
    Eger hosunuza gitmediyse Xperia U da tercih edilebilir. 512 ram cift cekirdek 1ghz islemcisi var. Ram sıkıntı yaratmaz simdilik fakat Sd girisi yok.

Yalana pek benzemiyor , daha dün açılmış bir konu,
    http://forum.donanimhaber.com/m_72084521/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72084521

bu da atrixle ilgili başka bir konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_66288940/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66288940

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY J7 PRO [ANA KONU]
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bimeks de lg 970 siyah bitmiş! dün vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhdemir

quote:

Orijinalden alıntı: konsolalmayacalisanadam

Atrixlerde sorun var deniyor fakat bir arkadasımız acıklamısti tamamen yalan bu haberlere diye fakat insanın icinde az da olsa süphe kalıyor. bu süpheden kurtulmak icin ne Lg ne Wonder öneririm. En mantıklısı cift cekirdek 800mhz islemci ve 1gb ram ile ace 2 gibi duruyor. Fiyatı da gayet uygun.

Yalana pek benzemiyor , daha dün açılmış bir konu,
    http://forum.donanimhaber.com/m_72084521/mpage_1/f_/key_//tm.htm#72084521

bu da atrixle ilgili başka bir konu
    http://forum.donanimhaber.com/m_66288940/mpage_1/f_/key_//tm.htm#66288940

Arkadaşlar niye bu kadar takıyorsunuz bu konuyu?Gold da böyle bi sorunla karsılasıldığında ücretsiz değişim yapılıyormuş bu bir.Gerçi ben zaten bunların rastlantı olduğunu düşünüyorum.Her 10 telefon alandan 1 i bu sorunla karşılaşıyor gördüğüm kadarıyla.Hadi diyelim böyle bi şey var e zaten 2 yıl garantisi var.Telefon denklerine göre en az 300 lira daha ucuz.2. el fiyatına zaten neredeyse.

• aimrevivo haklı, aslında ben onarılmış ve tekrar gönderilmiş olmasını önemsemiyorum.
    Benim tek korkum bozulma oranının yüzde on mu yüzde yüz mü olduğu? Bu telefonu alacak olsam yüzde on riski alırım (fiyatına göre alınabilir risk) ama büyük ihtimalle bozulacaksa o zaman almaktan korkarım ki bu yüzdende 2 gündür alıp almamakta kararsızım.
  • Bimeksten bugün P970 beyaz renk aldım
    Zaten beyaz düşünüyordum.
    Daha tam inceleyemedim ama ilk izlenimim olumlu.
    Görüntüsü güzel.
    599 TL 12 taksit + 60 TL hediye çeki verdiler
    Yani 540'a falan geldi.
    İnşallah doğrusunu yapmışımdır. : ))

Yorumlarınız için teşekkürler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.