Şimdi Ara

LG PA70G ile LG PA1000 ARASINDA FİKİRLERİNİZİ BEKLİYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2 GÜN İÇERİSİNDE KAMPANYADAN YARARLANIP PROJEKSİYON ALMAK İSTİYORUM

LG PA70G İLE LG PA1000 ARASINDA KARARSIZ KALMIŞ DURUMDAYIM

PA70G KULLANICILARININ ÇEŞİTLİ YORUMLARINI OKUDUM AMA ASIL BENİM KAFAMI KARIŞTIRAN PA1000 MODELİ İLE İLGİLİ İNTERNET ORTAMINDA NE BİR YAZI
    NEDE YOU TUBE GİBİ SİTELERDEN KULLANICI VİDEOSUNU BULAMADIM VE BU BENİ PA1000 MODELİ İLE İLGİLİ DÜŞÜNDÜRÜYOR

LG PA70G LGPA1000
    1280X800 1280X800
    700 Ansilümen 1000 Ansülümen
    15.000 kontras 100.000 kontras
    yukarıdaki ansülümen ve kontras değerleri dışında bir farkları yok biri beyaz kasa biri siyah kasa bu renk farkının hiç önemi yok
    benim merak ettiğim 300 lümen fark ve 100.000 kontras değeri için 500TL fark ödemek ne kadar doğru bir tercih olur .Sizlerin fikirlerini almak istiyorum
    Özellikle pa70g kullanıcıları arkadaşların şuana kadar bu lümen farkını arayıp aramadıklarını merak ediyorum
    Cihazı odamda ağırlıkla akşamları sinema için kullanacağım.Gündüz kullanım çok olacağını zannetmiyorum...

Değerli fikirlerinizi ve önerileriniz bekliyorum....

• Merhaba,

Lg Pa70g Kuzenimin evinde Oturma odasında mevcut. Gündüz bile yeterli sayılacak Bir Yansıtma gücüne sahip bu konuda sorun yaşamazsınız Ürünün Boyutlarının küçük olması çok iyi Pratik İstediğiniz an İstediğiniz yere götürebiliyorsunuz. Sadece Düz ve Beyaz bir Duvar veya Perde kesinlikle gerekecektir Neden derseniz Biz ilk kurduğumuzda oo harika dedik duvarda Gri Duvar kağıdı mevcuttu sonra Duvarlardan Kağıtlar söküldü Beyaza boyandı o oda ve Görüntü 10 kat değişti kesinlikle tavsiyem Beyaz Duvar veya Perde ile kullanmanızdır.

Eğer Satın Alırsanız Pişman olmayacağınızı Düşünüyorum Pa70g'yi

LG PA 1000 1885 TL

LG PA70G 1289 TL

Ben olsam PA70G Alırdım diğeri ile arasında 600 lira fark var

• Yanlış bakmadıysam PA1000 modelinde widi, 3d özellikleri de mevcut
  • Pico projectörlere ne zaman 1080p çipler gelecek abaca. Kaç senedir bekliyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pa70g yi ilk çıktığı zaman almıştım halen de kullanıyorum çok ama çok memnunum senelerdir 76" led tv sahibiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: salker

lg pa1000 bugün elime ulaştı, akşam deneme fırsatım olacak inşallah. görüşlerimi denemeden sonar paylaşırım.

Doatum bakbilsinmi cihaza? yorumlarini bekliorum, on a gore alicam…:)
  • biraz hort olacak da ben de iki cihaz arasinda kaldim. deger mi acep aradaki farka. pa100 banka puaniyla birlikte 1500 tl ye geliyor. diger ise 1100 e.

kararsiz kaldim. projeksiyonu sinifta da kullacagim icin iyi bir sey olsun diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • uzun araştırmalarım sonucu pa70g siparişi verdim. umarım pişman olmam. sizlere sorum bu cihazı 3 metrelik perdeme kaç metre mesafeden yansıtabilirim birde avizem var tavanda o yüzden tripoda yerleştirmeyi düşünüyorum bir sıkıntı çıkarırmı. son olarak projeksiyona doğrudan uydu alıcı bağlamak mümkünmü.
  • Arkadaşlar 18.08.2015 de aldigim  LG PA1000 led Projeksiyon cihazimi nakit ihtiyacından dolayı satmaya karar verdim bir heves aldim ama dogru duzgun kullanmadım bile cihazın sifirdan tek farki kutusunu açtim okadar faturası kutusu herseyi açtığım gibi duruyor ozelden mesaj atin herturlu yardimci olurum istanbul içi elden teslim edilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kardeş merhaba

acaba sattın mı cihazı merak ettim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.