Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acaba macbook retina ekrandan blueray film açıp bu projektör ile kullanılsa ses ve altyazı problemi .ıkar mı, görüntü kalitesi nasıl olur?
  • Efrasiyab87 E kullanıcısına yanıt
    Bende de Mac Mini var, sizin istediğiniz şekilde olur. Mac inize KODİ veya VLC uygulamalarını kurarsınız AVR niz var ise HDMI ile bağlantı yaparsanız DTS Dolby Digital formatlı sesleri alabilirsiniz
    Kodi de altyazıları direk film oynatırken Open subtitle eklentisi ile indirebiliyorsunuz VLC de alt yazıyı ayrıca indirip film ile aynı klasöre koymanız gerekiyor. @Efrasiyab87

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yilo67 -- 27 Aralık 2015; 18:04:05 >
  • Bu ürününün 3d kore versiyonu nerede bulunur? nasıl getirtilir?
  • Koreden getirttim ben.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • konu hakkında bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar lütfen daha açıklayıcı bilgiler ile yardımcı olursa sevinirim.bazı arkadaşlar 3d var demiş ama bu 3d olayı nasıl deneyen kullanan varsa lütfen anlatsın..ben sorumu şöyle sormak istiyorum.şuan lg pa1000 kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum gerçekten ama bu 3d olayı beni çileden çıkardı.şimdi yeni bir cihaz alma niyetindeyim aklım bu pf1500 epey kaydı fakat 3d konusu pa1000 gibi insanı çileden çıkaracak cinsten mi bu sorunun cevabını hala bulmuş değilim.arkadaşlar sorum aslında çok açık net yani pa1000 3d ready yani illa ki bir pc ve player isteyen cihaz ama ben bunlarla uğraşmak istemiyorum, direk filmi 3d blu ray oynatıcıma yada ps4 e takıp uyumlu gözlüklerimi de takıp direk izlemek istiyorum.bunu pf1500 de yapmam mümkünmü..şimdiden cevaplarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Koreden getirttim ben.

Nasıl getirttiniz?
    link falan var mı?
    ve endyfox un sorusunun cevabı var mı?
  • Koreye giden bir arkadaşıma aldırmıştım. Hiç 3d film seyretmedim.Hangi gözlük olur ,hangi 3d film oynar bilmem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba, 1 senedir LG pb62g 720p led projeksiyon kullanıyorum oldukça memnunum ve ürünün tam bir fiyat/performans ürünü olduğunu düşünüyorum. ancak anladığım kadarıyla artık böyle bir fiyat/ performans ürünü bulmak kolay değil.

Bir süre önce 4K çözünürlüğe sahip bir led projeksiyon almak istesem fiyatları ne kadardır düşüncesi ile araştırmaya başladım ancak anlam veremediğim bir durum söz konusu led projeksiyonlar içerisinde 1080p çözünürlüğe sahip az sayıda ürün bulunuyor, 4K çözünürlüğe sahip bir led projeksiyon cihazı ise yok desem yeridir.

Televizyon piyasasında 1080p çözünürlük artık eskimiş 4K Tv ler bol miktarda bulunmaktayken. Led projeksiyonların çoğu modelinin hala 720P çözünürlüğe sahip olması, 1080P ürünün çok az, 4K led projeksiyonun ise neredeyse olmamasının nedeni sizce nedir? Başka bir ifadeyle TV lerde 4K standartlaşmışken, cep telefonlarında bile 4K ekranlardan bahsediliyorken, projeksiyon piyasası neden bu çözünürlük olayını geriden takip ediyor?

Ayrıca 1080p çözünürlüğe sahip LG PF1500 projeksiyonun fiyatı 3500 TL civarında ve bence çok pahalı, çünkü 3500 TL civarına 4K çözünürlüğe sahip 55" ekran büyüklüğünde bir led Tv almak mümkün. Led projeksiyonların hem çözünürlük konusunu geriden takip etmeleri hemde fiyatlarının yüksek olmasının nedeni hakkında bilgisi olan arkadaşlar Bilgilendirirlerse sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: endyfox

konu hakkında bilgisi olan ve kullanan arkadaşlar lütfen daha açıklayıcı bilgiler ile yardımcı olursa sevinirim.bazı arkadaşlar 3d var demiş ama bu 3d olayı nasıl deneyen kullanan varsa lütfen anlatsın..ben sorumu şöyle sormak istiyorum.şuan lg pa1000 kullanıyorum ve cihazdan çok memnunum gerçekten ama bu 3d olayı beni çileden çıkardı.şimdi yeni bir cihaz alma niyetindeyim aklım bu pf1500 epey kaydı fakat 3d konusu pa1000 gibi insanı çileden çıkaracak cinsten mi bu sorunun cevabını hala bulmuş değilim.arkadaşlar sorum aslında çok açık net yani pa1000 3d ready yani illa ki bir pc ve player isteyen cihaz ama ben bunlarla uğraşmak istemiyorum, direk filmi 3d blu ray oynatıcıma yada ps4 e takıp uyumlu gözlüklerimi de takıp direk izlemek istiyorum.bunu pf1500 de yapmam mümkünmü..şimdiden cevaplarınız için teşekkürler

3d için pc falan gerekmiyor. Ps4'e taktığım 3d blueray direk 3d modunda açılıyor. Mkv filmler için side by side gibi ayarlar da mevcut. Gözlüğüm olmadığı için derinliği falan test etme imkanım olmadı ama 3d tak çalıştır şeklinde.

• teşekkürler cevap için..sanırım 3d model largo oluyor ve bunu nereden alabiliriz.tr de satan varmıdır.yoksa net üzerinden başka bir ülkeden mi alıcaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

Pf1500 ile pf1500g nin aralarındaki farkı ayrıntılı bir şekilde araştırdım sonuç? Hangisini almalıyım sorusu bitti. almanyadan getirtmeyi düşündüğüm pf1500 de smart tv yok sihirli kumanda yok 3d de yok yani en boş modeliymiş. türkiyedeki versiyonda smart tv yok sihirli kumanda yok fakat 3d var, ayrıca smart tv konusunada açıklık getireyim çok gerekli bir özellik değil neden mi ? Zaten cep telefonlarımız tabletlerimiz pc lerimiz bağlanabiliyormuş, üstelik smart tv arayüzü çok kullanışlı değil. illada smart tv derseniz yanına bir apple tv almak daha iyi olur en azından kullanışlı. yani kısacası ben tüm bunları göz önünde bulundurarak türkiyeden pf1500g almış bulunuyorum daha inceleme fırsatım olmadı not: largo modeli almanyada saturn ve media markt gibi büyük mağazalarda bulunmuyor çok araştırdım fakat hiç bir yerde yok.

dost um :) siz tr den aldınız ve 3d burda ki cihazda var diyorsunuz.peki denediniz mi kullandınız mi..bize burdan deneyimlerini paylaşırmısınız 3d hakkında

• Türkiye den aldığım LG PF 1500 Led projeksiyon çok mükemmel 3D oynatıyor tek sıkıntısı ekrana yakın olmanızı gerekiyor. yalnız DLP gözlük yeterli tabi birde 3D film.Kendi media playerında denemedim. medya player aracılığı ile seyrediyorum.
  • cevaplar için çok teşekkürler benim gibi cihazı almak isteyen arkadaşlara fikir vermeniz çok güzel.lg pa 1000 de yaşadığım 3d problemlerinden sonra bu markadan vazgeçmiştim optomaya yönelmiştim fakan led ampullerin faydaları gözardı edilemez.pf1500 için yorumlar paylaşımlar arttıkça sanırım yine kafam lg kaydı :) her markanın çok güzel ve bilgilendirici konuları var.arkadaşlar bizde konuya bir el atıp canlandıralım bilgi paylaştıkça güzeldir :)
  • kac derecelik aciya kadar yerlestirebilirim? 3.7 metre mesafeden perdesinin ortasindan 1 - 1.2 metre yanina koysam goruntuyu duzeltebilirmiyim ve kalite kaybi cok olurmu?
  • yurtdısından getirttigim projeksiyon boyası satmaktayım özel boyadır ve gün isigi ve karanlık için 2 ayrı boya çeşidi bulunmaktadır.uygulamadan sonra gözlerinize inanamıyacaksınız

yarım litre fiyatıdır

youtube link:https://www.youtube.com/watch?v=gvbFuDeM-mg
  • eğitimşehitleri E kullanıcısına yanıt
    Merhaba
    Fiyat nedir hocam yarım litreyle ne kadarlık bir alan boyanabiliyor uygulaması nasıl(direk boyayımı sürüyoruz yoksa birşeyleyle karıştırıyormuyuz)
  • Yandex disk kullanıcı adı elbennas şifre santana21 youtube 124mb dosyayı 23mb dusurmus buradan 720p ile çektigim görüntüye bilgisayardan bakarsanız sevinirim casio xj 130 1800coontrast 1024e 768 ve 2000lumen işikli led projeksiyon.ekran mdf üzerine boya mükemmel görüntü sonunda basardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yarım litre ile 8metre kare boyanabilir.fiyat 150tl lütfen görüntüye bakın ne kadar ucuza sattıgımı görürsünüz

• Karısım parmak rulo ile boyuyorsunuz düz bir yuzeyi.iki kat sürülüyor.karısım halinde vericem cunku karısım miktarını tutturamazsınız 4renk boya ile yaptım

• kimse cihaz hakkında yorum yazmıyor paylaşım yok sıfır..konu duvar boyasına döndü
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.