Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haklısınız. Cihaz sorunsuz harika bir cihaz o nedenle alanlar pek yazmıyor. Türkiyede satılan avrupa versiyonu en yeteneksiz versiyon. Bu cihazdan alan pek fazla yok. O nedenle paylaşım yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • almayı çok istediğim bir cihazdı ama sanırım vazgeçtim.başka markaya yöneldim..
  • Başka markaya yönelme bence amerika veya koreden getirt. Muadili yok cihazın evrende.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Hocam iyi bir görüntü sadece projeksiyon cihazına baglı degildir.ayrıca bu kadar pahalı bir cihazda iyi bir görüntü almak istemez misiniz.ben boyama işine iyi bir görüntü almal için basladım.kimya ögretmeniyim su an sinif öğretmenligi yapmaktayım uzun arastımalar ve 1aylık calısma ile cok iyi bir görüntü yakaladım.denemek isteseniz ne kaybedersiniz.yurtdısından cok maliyetlibu boyayı getirttim.27 gri tonlama ve 1730tl harcadım su ana kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğitimşehitleri

Hocam iyi bir görüntü sadece projeksiyon cihazına baglı degildir.ayrıca bu kadar pahalı bir cihazda iyi bir görüntü almak istemez misiniz.ben boyama işine iyi bir görüntü almal için basladım.kimya ögretmeniyim su an sinif öğretmenligi yapmaktayım uzun arastımalar ve 1aylık calısma ile cok iyi bir görüntü yakaladım.denemek isteseniz ne kaybedersiniz.yurtdısından cok maliyetlibu boyayı getirttim.27 gri tonlama ve 1730tl harcadım su ana kadar
    quote:

Orijinalden alinti: egitimsehitleri

Hocam iyi bir görüntü sadece projeksiyon cihazina bagli degildir.ayrica bu kadar pahali bir cihazda iyi bir görüntü almak istemez misiniz.ben boyama isine iyi bir görüntü almal için basladim.kimya ögretmeniyim su an sinif ögretmenligi yapmaktayim uzun arastimalar ve 1aylik calisma ile cok iyi bir görüntü yakaladim.denemek isteseniz ne kaybedersiniz.yurtdisindan cok maliyetlibu boyayi getirttim.27 gri tonlama ve 1730tl harcadim su ana kadar

ben yaptığınız bu çalışmayı takdir ediyorum,sadece her cihaz konusunda sizi görünce dedim keske bunun için apayri bir konu açilsa..bu arada bende denemek isterim ama mecburen perde kullanmam sart çünki duvarimda led tv var ve pedeyi onun önüne çekmek zorunda oldugum için suan duvar kullanmam imkansiz..yinede çalismanizda dolayi tesekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi endyfox -- 16 Ocak 2016; 21:44:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Başka markaya yönelme bence amerika veya koreden getirt. Muadili yok cihazın evrende.
    quote:

Orijinalden alinti: prosecutor

Baska markaya yönelme bence amerika veya koreden getirt. Muadili yok cihazin evrende.

söyledi?im gibi hala pa1000 kullanan biriyim ve memnunum fakat insan herzaman daha iyisini istiyor.ayryca 3d olayy sevdi?im bir?ey pa1000 bana bu konuda çok çektirdi.3d görüntü asla alamadym ve bu yüzden lg beni korkutuyor.kimse pf1500 3d performansyndan bahsetmedi?i için 3400 tl verip yine hüsran ya?amak istemiyorum.bunun yerin 3000 tl verip 3lcd li tw5350 almak bana daha mantykly geliyor.
  • endyfox E kullanıcısına yanıt
    Rahatsızlık vermek degil niyetim inanın bana emek verdiginiz bir calısmadaki mutlulugu paylasmak.ayrıca türkiyede bu calısmayı yapan yok.isterseniz bi numune gondereyim size

• duvar kullanmıyorum :)istesemde kullanamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: eğitimşehitleri

Rahatsızlık vermek degil niyetim inanın bana emek verdiginiz bir calısmadaki mutlulugu paylasmak.ayrıca türkiyede bu calısmayı yapan yok.isterseniz bi numune gondereyim size

bana numune gönderebilirmisin deneme yapmak için yada boyadığın bir plaka
  • Sn. Eğitimşehitleri. Bahsettiğiniz boyayı merak ettim. İlanınızı bir kaç kez gördüm ve videonuzu izlemiştim. Ancak şu an videonun sizin tarafınızdan silindiğine dair uyarı alıyorum. Videoyu izlediğim zaman aklımda kalan profesyonel bir çekim yapmadığınız ve detayların çok belli olmaması. Ayrıca elinizde 2 tip boya var ve ışıkta kullanmak isteyenlere ona göre karanlıkta kullanmak isteyenlerede ona göre gönderdiğinizimi söylüyorsunuz? Benim bildiğim karanlıkta hemen hepsi zaten iyi seviyede. Yani fark yaratan aydınlık performansı diye biliyorum belkide yanılıyorumdur. Sizden ricam daha iyi bir çekimle farklı perdelere aynı sahneleri kullanarak yansıtmanız. Hem aydınlıkta hem karanlıkta aynı sahnede hem sizin boya ile boyanmış ekranla boyanmamış ekranı. Fazladan ekran yoksa duvar performansı ile sizin elran karşılaştırması bile fikir vermek için yeterli olacaktır kanaatindeyim. Bir arkadaş fiat egean reklamını kullanmıştı. Gerçektande bu iş için iyi bir görsel olduğunu süşünüyorum. Saygılarımla

• mükemmel
  • Hocam 3gün içinde iyi bir projeksiyon ile istediginiz ornekleri atıcam duvar ,beyaz mdf ve boya karar sizin .biraz yoğunum bu aralar

• Hocam 3gün içinde iyi bir projeksiyon ile istediginiz ornekleri atıcam duvar ,beyaz mdf ve boya karar sizin .biraz yoğunum bu aralar

• bakiyilmaz B kullanıcısına yanıt
    İsiktan az etkilenen ama goruntusu guzel birde isıksiz ortamda cok güzel veren ii farklı calısma var benim yaptıgım.siyahlar renk olarak tam siyahı vermekte beyaz perde kullananlar bu sonucu almadıklarını ck iyi bilirler.ayrıca bu boyada beyaz sarıya çalmiyor.led projektor kullananlar projektor işigi goruntu yuzeyinin ortasından uzaklastıkca kenarlada yani bulanıklık olusur.boya projektorden yansıtılan ısık süzmesii içine alarak goruntunun netligini ambilight işikta yapay işik kaynakları ile olusturulan aydınlatmadan gelen işigi minimuma düşürür

• quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

Selamlar. Dün ben de bu projeksiyondan sipariş verdim. Siz perde olarak ne kullanıyorsunuz? Ben gri kontrast düşünüyordum ama led projeksiyonlarda beyazın daha iyi olduğunu söyleyenler var.

Merhaba, perde aldınız mı acaba? Ben de gri sipariş vermiştim fakat beyazın daha iyi olacağını okuyunca iptal ettim. Uzun vadede boya ya da fixed frame tarzı bir şey düşünüyorum fakat şu an bu projektör için 180'lik bir perde arayışı içindeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 282sk282

quote:

Selamlar. Dün ben de bu projeksiyondan sipariş verdim. Siz perde olarak ne kullanıyorsunuz? Ben gri kontrast düşünüyordum ama led projeksiyonlarda beyazın daha iyi olduğunu söyleyenler var.

Merhaba, perde aldınız mı acaba? Ben de gri sipariş vermiştim fakat beyazın daha iyi olacağını okuyunca iptal ettim. Uzun vadede boya ya da fixed frame tarzı bir şey düşünüyorum fakat şu an bu projektör için 180'lik bir perde arayışı içindeyim...

Spekta marka fixed frame perde aldım ben. Kontrast gri. Sonuç gayet iyi oldu. Sanırım beyaz perde - led projeksiyon kombinasyonlarında kastedilenler daha düşük lümenli cihazlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 282sk282

quote:

Spekta marka fixed frame perde aldım ben. Kontrast gri. Sonuç gayet iyi oldu. Sanırım beyaz perde - led projeksiyon kombinasyonlarında kastedilenler daha düşük lümenli cihazlar.

Teşekkürler, o halde ben gri renkli alternatifleri de değerlendireyim. Güle güle kullanın, iyi seyirler.

• bende cihazı geçen hafta USA modelini bir tanıdığım aracılığı ile getirttim. motorlu perde almayı düşünüyorum istanbuldaki perde satan imal eden 4 yerle görüştüm hepsi mat beyaz tavsiye ettiler. prolyte marka almayı düşünüyorum ne yapalım grimi alalım beyazmı
  • uturemen U kullanıcısına yanıt
    Motorlu alacaksanız beyaz da tercih edebilirsiniz. Bildiğim kadarıyla fixed frame gri perdelerde kullanılan malzeme farklı. Gain oranı düşükse beyaz tavsiye etmiş olabilirler. Fixed frame de zaten gri dışında seçenek yok. Sadece elite screen marka bulunabiliyor mat beyaz olarak, o da ateş pahası.
  • Bir iki görüntü atalım da konu şenlensin. Ps4 üzerinde witcher 3. Giriş ismi pc olarak değiştirildi (bu şekilde lag yok denecek seviyede). Oyun modunun enk, kontrast ayarları yeniden yapıldı. Gerald'ın arkasındaki yağmur damlaları ve şimşeğe dikkat. Bu resim görüntü dondurulmadan çekildi. Hızlı hareketleri ve detayları yansıtmakta gerçekten başarılı bir projeksiyon.

Burada da Yennefer'in saçları ve elbisesinde tam siyah alınabilirken detayların da kaybolmadığı net olarak görülebiliyor. Dinamik aralık çok başarılı.

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.