Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    LG PF1500 Projection Calculator - Throw Distance and Screen Size
    http://www.projectorcentral.com/LG-PF1500-projection-calculator-pro.htm

şu hesaplama aracı oldukça faydalı. 3.5 metrede 110 inç (240cm-135cm) görüntü alınıyor pf1500 ile. Benim için oldukça ideal oldu 240-200'lik perde. cuma siparişini verdiğim pf1500 2 günde geldi ama aynı gün sipariş verdiğim perde hala çıkmadı yola. hepsiburada yamuk yapmaz umarım cuma günü diyor muhtemel kargo tarihi:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devilsadvocate -- 29 Kasım 2017; 13:59:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

www.projectorcentral.com
    LG PF1500 Projection Calculator - Throw Distance and Screen Size
    http://www.projectorcentral.com/LG-PF1500-projection-calculator-pro.htm

şu hesaplama aracı oldukça faydalı. 3.5 metrede 110 inç (240cm-135cm) görüntü alınıyor pf1500 ile. Benim için oldukça ideal oldu 240-200'lik perde. cuma siparişini verdiğim pf1500 2 günde geldi ama aynı gün sipariş verdiğim perde hala çıkmadı yola. hepsiburada yamuk yapmaz umarım cuma günü diyor muhtemel kargo tarihi:)

Ben Düz beyaz projeksiyon perdesi (stor perde) 54,90 TL yerine 39,90 TL

Siparişi verdim. Hem odamda hem salonda var. Lg pw800g ile çok başarılı görüntü aldım. Bu firma projeksiyon perdesi üreten firmalara perdeyi tedarik ediyor. Piyasada satılan projeksiyon perdesi ile bu stor perdenin malzemesi aynı hatta alttaki ürün karartmalı model daha pahalı

n11.com'dan Düz beyaz KARARTMA PROJEKSİYON PERDESİ (stor perde) seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!

urun.n11.com
    Düz Beyaz Karartma Projeksiyon Perdesi (stor Perde) - n11.com
    https://urun.n11.com/projeksiyon-perdesi/duz-beyaz-karartma-projeksiyon-perdesi-stor-perde-P150734147

Bunlara bakmanızı tavsiye ederim. Sizin iatediğiniz ölçüde 110 liraya mal edersiniz. Direk kornişe hızlı takma çıkarma aparatları var. Takması kolay. Hem projeksiyon perdesi olarak kullanıyorum hem normal perde niyetine. Tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Saltunel

quote:

Orijinalden alıntı: BOB_FARUK06

quote:

quote:

Arkadaşlar bende pw800 vardı 1080p modeline geçmek için projeksiyonumu bir arkadaşıma satıyorum. 1 haftadır inceliyorum. Lg hf80ja - Lg pf1500w - Xgımı h1 - jmgo v8 bu 4 cihaz arasında kaldım. Türkiyeden almayı düşünmüyorum smart tv özellikleri yok. Lg 49uh850v kullanıyorum webos 3.0 dan memnunum. Ve hf80ja ile pf1500w olanda webos 3.0 var. Aklıma takılan bunlarda dijital karasal yayın slotu var. Uydu kablosunu bağlasam çalışırmı bilgisi olan varmı.. Forumda pf1500 ve pf1500g yazılanları okudum. Pf1500w 2017 revizyondan geçmiş webos lu model. Sizlerin yaşadığınız problemler varmı 1500 serilerinde... Canada ve norweçte oturan akrabalarım var Türkiyeye gelecekler. Onlara ebuy veya amazondan aldırıp gümrüğe takılmadan getirtebilirmiyim. Gümrük çok tutmaz ise amazon veya ebuy dan getirtmeye çalışırım.

2000 ansü lümen

1400 ansü lümen.

https://www.amazon.com/LG-Electronics-PF1500W-Theater-Projector/dp/B01N9W2JJN

900 ansü lümen

aliexpress.com
    US $120.0 |Mini Projector Video Proyector LED Beamer TV for Home Cinema-in LCD Projectors from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/q2AZnmeY

1100 ansü lümen

aliexpress.com
    US $1110.0 |Jmgo V8 Home Theater Projector Jmgo Led Projetor Full HD 5000 Lumens Mini Proyector 3D Android Bluetooth WIFI For Beamer-in Home Theatre System from Consumer Electronics on AliExpress
    http://s.aliexpress.com/3m6J7R7R

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

merhaba ben de sizin gibi araştırmıştım özellikle lg pf1500 ile 1500w ve Almanya da ki diğer modeli..! bir Kanadalı kullanıcı (belki de Avusturalya lı) özellikle bu smart özellikleri olanların parlaklık gücünün biraz daha aşağıda olduğunu söylemişti ve hele şu smooth motion özelliğinin tam tersine sahne ses senkronunu etkilediğini ve ilerleyen dakikalarda sıkıntı doğurduğunu söylemişti ben de yurt dışından almaktan vaz geçip Türkiye den 2 yıl garantili modelini aldım...

Lg pf1500g lerde smooth motion özelliği mi var. Varsa ne işe yarıyor. Sırf webos 3.0 tv kullanıyorum. Lg v20 telefon kullanıyorum. Lg telelefonun ekranını Webos 3.0 tv yansıtınca tv nin akıllı kumandası ile telefonu komple yönetebiliyorsun. Akıllı kumandadan telefonun ekranını tvde yönetip oyun oynayıp internette geziniyorum. Projeksiyonda da bu olay olur diye 1500w hevesi yaptıydım. Birde ortaya jmgo v8 ve xgimi h1 çıktı kafalar karıştı 😁

türkiyede satılan modellerde smooth motion seçeneği yok ama dediğim gibi yurt dışından bir kullanıcı bu smooth motionun iyi bir şey olmadığını söylemiş...yani bizim pf1500g de o özellik yok...ve adam demiş ki keşke avrupa modelini satsalar burada demiş bizim modeli kast etmiş... bu arada bende de lg v20 var webos uygulamasını hiç kullanmadım biraz bilgi verebilir misiniz? bir de v30a v20den geçilir mi ne düşünüyorsunuz?

Televizyonun webos 3.0 ise lg v20 ile tv de güzel şeyler yapabilirsin. Normalde tv lerde ekran yansıtma olayı var. Sadece webos 3.0 özel bir özellik var. Yansıttığın telefonun tek ekranını değil. Aynı zamanda ekranı yönetebilme özelliği var. Lg v20 televizyona yansıtıp tanıttığın zaman telefonunu bir kenara koy. Akıllı kumanda ile tvde telefonunu yönetebiliyorsun. Bir nevi televizyonun android sisteme dönüşüyor gibi oluyor... İster oyun oyna ister internette gezin. Face de gezin. Telefonunfa favori program seçebiliyorsun.. Alttaki vidyoya bak derim

Lg v20 ile v30 gelecek olursak. Bende kararsızım. Lg v20 de 2. Ekran , fm radyo , kızılötesi , çıkarılabilir batarya var. Bunlar v30da yok. V20de kamera ses ekran kasa kalitesi süper tam fp cihazı. Eğer v30 kamera kalitesi v20 2..3 katlarsa. Hoparlör ses çıkışı yüksek olursa belki geçmeyi düşünebilirim. V20 de olan bu 4 özellik beni v20 almama sebep olan özellikler. Yoksa gider g6 veya samsung s8... Note 8 de alabilirdim.. V30 benim için biraz hayal kırıklığı oldu.

Hatta alttaki vidyonun 8.dakika 20. Saniyesinden itibaren bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BOB_FARUK06 -- 29 Kasım 2017; 23:11:1 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar bende pw800 vardı 1080p modeline geçmek için projeksiyonumu bir arkadaşıma satıyorum. 1 haftadır inceliyorum. Lg hf80ja - Lg pf1500w - Xgımı h1 - jmgo v8 bu 4 cihaz arasında kaldım. Türkiyeden almayı düşünmüyorum smart tv özellikleri yok. Lg 49uh850v kullanıyorum webos 3.0 dan memnunum. Ve hf80ja ile pf1500w olanda webos 3.0 var. Aklıma takılan bunlarda dijital karasal yayın slotu var. Uydu kablosunu bağlasam çalışırmı bilgisi olan varmı.. Forumda pf1500 ve pf1500g yazılanları okudum. Pf1500w 2017 revizyondan geçmiş webos lu model. Sizlerin yaşadığınız problemler varmı 1500 serilerinde... Canada ve norweçte oturan akrabalarım var Türkiyeye gelecekler. Onlara ebuy veya amazondan aldırıp gümrüğe takılmadan getirtebilirmiyim. Gümrük çok tutmaz ise amazon veya ebuy dan getirtmeye çalışırım.

2000 ansü lümenhttps://www.amazon.com/gp/aw/d/B06XHZN67F/ref=mp_s_a_1_1?ie=UTF8&qid=1511882219&sr=8-1-spons&pi=AC_SX236_SY340_FMwebp_QL65&keywords=lg+hf80ja&psc=1

1400 ansü lümen.

https://www.amazon.com/LG-Electronics-PF1500W-Theater-Projector/dp/B01N9W2JJN

900 ansü lümen

http://s.aliexpress.com/q2AZnmeY

1100 ansü lümen

http://s.aliexpress.com/3m6J7R7R

Fikirlerinizi bekliyorum arkadaşlar.

merhaba ben de sizin gibi araştırmıştım özellikle lg pf1500 ile 1500w ve Almanya da ki diğer modeli..! bir Kanadalı kullanıcı (belki de Avusturalya lı) özellikle bu smart özellikleri olanların parlaklık gücünün biraz daha aşağıda olduğunu söylemişti ve hele şu smooth motion özelliğinin tam tersine sahne ses senkronunu etkilediğini ve ilerleyen dakikalarda sıkıntı doğurduğunu söylemişti ben de yurt dışından almaktan vaz geçip Türkiye den 2 yıl garantili modelini aldım...

Lg pf1500g lerde smooth motion özelliği mi var. Varsa ne işe yarıyor. Sırf webos 3.0 tv kullanıyorum. Lg v20 telefon kullanıyorum. Lg telelefonun ekranını Webos 3.0 tv yansıtınca tv nin akıllı kumandası ile telefonu komple yönetebiliyorsun. Akıllı kumandadan telefonun ekranını tvde yönetip oyun oynayıp internette geziniyorum. Projeksiyonda da bu olay olur diye 1500w hevesi yaptıydım. Birde ortaya jmgo v8 ve xgimi h1 çıktı kafalar karıştı 😁

türkiyede satılan modellerde smooth motion seçeneği yok ama dediğim gibi yurt dışından bir kullanıcı bu smooth motionun iyi bir şey olmadığını söylemiş...yani bizim pf1500g de o özellik yok...ve adam demiş ki keşke avrupa modelini satsalar burada demiş bizim modeli kast etmiş... bu arada bende de lg v20 var webos uygulamasını hiç kullanmadım biraz bilgi verebilir misiniz? bir de v30a v20den geçilir mi ne düşünüyorsunuz?

Televizyonun webos 3.0 ise lg v20 ile tv de güzel şeyler yapabilirsin. Normalde tv lerde ekran yansıtma olayı var. Sadece webos 3.0 özel bir özellik var. Yansıttığın telefonun tek ekranını değil. Aynı zamanda ekranı yönetebilme özelliği var. Lg v20 televizyona yansıtıp tanıttığın zaman telefonunu bir kenara koy. Akıllı kumanda ile tvde telefonunu yönetebiliyorsun. Bir nevi televizyonun android sisteme dönüşüyor gibi oluyor... İster oyun oyna ister internette gezin. Face de gezin. Telefonunfa favori program seçebiliyorsun.. Alttaki vidyoya bak derim

https://youtu.be/i6cAdtZmzc4

Lg v20 ile v30 gelecek olursak. Bende kararsızım. Lg v20 de 2. Ekran , fm radyo , kızılötesi , çıkarılabilir batarya var. Bunlar v30da yok. V20de kamera ses ekran kasa kalitesi süper tam fp cihazı. Eğer v30 kamera kalitesi v20 2..3 katlarsa. Hoparlör ses çıkışı yüksek olursa belki geçmeyi düşünebilirim. V20 de olan bu 4 özellik beni v20 almama sebep olan özellikler. Yoksa gider g6 veya samsung s8... Note 8 de alabilirdim.. V30 benim için biraz hayal kırıklığı oldu.

Hatta alttaki vidyonun 8.dakika 20. Saniyesinden itibaren bakabilirsin.

https://youtu.be/GLUndgwQDjM

teşekkürler cevap için..ben de sizin gibi düşünüyorum..webos deneyimim hiç olmadı bir ara bir yerde denemeye çalışayım....

sanırım v30 hakkında da sizin gibi düşünüyorum v30 kamera ve ses kalitesi özellikle kulaklık olarak çok çok fark atıyorsa geçebilirim ama sanmıyorum hele bir çıksın dinleyeyim sonra karar veririm...belki de v30 yerine v40 ı bekleyeceğim..!

• quote:

Orijinalden alıntı: makta06

Merhaba. Ben de bir projeksiyon cihazı alma arafesindeyim. Ben bu pf1500 modeline playstation 4 pro yu bağlarsam performansı nasıl olur? Bu ürüne bluetooth hoparlör bağlanabiliyor mu? Şarz edilip kablosuz kullanılabiliyor mu?

merhaba bu cihazın bataryası yok...şu videoya bakın oyun ve bluetooth bağlantı var...
    MrSuperman258401youtube
    Lg pf1500 with vizio Bluetooth sound bar
    https://www.youtube.com/watch?v=tKh3nS03_Fg

• arkadaşlar 2 yıl pf1500 kullandım şuan tekrar alacağım şuan en ucuz sıfır garantili pf1500 nerede ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dost..:)

arkadaşlar 2 yıl pf1500 kullandım şuan tekrar alacağım şuan en ucuz sıfır garantili pf1500 nerede ?

Ben 2 hafta once almıştım yaklaşık 3500-3600-3700 civarı vardı heryerde,ama şimdi baktım fırlamış fiyatlar. gittigidiyordan aldığım mağaza 3600 liraydı şimdi baktım 4600 e çıkarmış.vatanda 3600 dü yine şimdi 4000 lira
  • bu cihazı her geçen gün daha çok beğeniyorum cidden parasını hak ediyor..
  • Merhabalar, ben de bugün pf1500g sahibi oldum. Herşey güzel görünüyor fakat sormak istediğim bir soru var. Cihazı tripod üzerine kurdum. İlk açtığımda keystone ile ayarlama yapabildim. Screenshare ile birkaç video denedim. Güzel çalıştı. Fakat ardından ne zaman köşe düzeltmeyi çalıştırsam bu fonksiyon şu an uygun değil uyarısı alıyorum. Sebebi ne olabilir bilen var mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mustdolek M kullanıcısına yanıt
    Merhabalar ne kadara aldınız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

AVS forumunda paylaşılan şu ayarları uyguladım. Sonuç oldukça güzel. Renkler daha gerçekçi oldu. Sinema izlemek için bire bir. Ama bende perde gri kontrast olduğu için kontrast fazla geldi. Kendimce ayar çektim. Tüm pf1500 sahiplerine denemelerini öneririm.

Set Video:
    Energy Saving Medium
    Picture Mode Expert 1
    Contrast 97
    Brightness 48 (depends on source video)
    H Sharpness 10
    V Sharpness 10
    Color 49 (50 was a little over-saturated)
    Tint 0
    Aspect Ratio Just Scan or 16:9

Expert Control:
    Dynamic Contrast Low
    Super Resolution High
    Color Gamut Standard
    Edge Enhancement On
    Color Filter Off
    Expert Pattern Off
    Gamma 1.9 (trying for more shadow detail)

White Balance:
    Method 20 Point IRE
    Pattern Outer
    IRE Red Green Blue
    100 0 0 0
    95 -2 -1 0
    90 -4 0 3
    85 -1 5 5
    80 2 -1 2
    75 0 0 3
    70 0 1 3
    65 1 1 1
    60 1 0 1
    55 1 0 -1
    50 1 4 5
    45 -1 0 5
    40 0 0 1
    35 -3 1 1
    30 -5 1 1
    25 -2 0 3
    20 -5 1 2
    15 -5 2 0
    10 -9 0 1
    5 -27 6 2
    Apply to all inputs

Color Management System:
    Color Sat Tint Lum
    Red -11 13 13
    Green -1 8 6
    Blue -6 -5 -30
    Cyan 29 -9 30
    Magenta 6 6 -24
    Yellow 0 17 29

Picture Options:
    Noise Reduction Off
    MPEG Noise Reduction Off
    Black Level Low
    Real Cinema On
    TruMotion 5
    Color Temperature Warm

şu faydalı paylaşım kolayda dursun:)

• quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

quote:

Orijinalden alıntı: ULYSES

AVS forumunda paylaşılan şu ayarları uyguladım. Sonuç oldukça güzel. Renkler daha gerçekçi oldu. Sinema izlemek için bire bir. Ama bende perde gri kontrast olduğu için kontrast fazla geldi. Kendimce ayar çektim. Tüm pf1500 sahiplerine denemelerini öneririm.

Set Video:
    Energy Saving Medium
    Picture Mode Expert 1
    Contrast 97
    Brightness 48 (depends on source video)
    H Sharpness 10
    V Sharpness 10
    Color 49 (50 was a little over-saturated)
    Tint 0
    Aspect Ratio Just Scan or 16:9

Expert Control:
    Dynamic Contrast Low
    Super Resolution High
    Color Gamut Standard
    Edge Enhancement On
    Color Filter Off
    Expert Pattern Off
    Gamma 1.9 (trying for more shadow detail)

White Balance:
    Method 20 Point IRE
    Pattern Outer
    IRE Red Green Blue
    100 0 0 0
    95 -2 -1 0
    90 -4 0 3
    85 -1 5 5
    80 2 -1 2
    75 0 0 3
    70 0 1 3
    65 1 1 1
    60 1 0 1
    55 1 0 -1
    50 1 4 5
    45 -1 0 5
    40 0 0 1
    35 -3 1 1
    30 -5 1 1
    25 -2 0 3
    20 -5 1 2
    15 -5 2 0
    10 -9 0 1
    5 -27 6 2
    Apply to all inputs

Color Management System:
    Color Sat Tint Lum
    Red -11 13 13
    Green -1 8 6
    Blue -6 -5 -30
    Cyan 29 -9 30
    Magenta 6 6 -24
    Yellow 0 17 29

Picture Options:
    Noise Reduction Off
    MPEG Noise Reduction Off
    Black Level Low
    Real Cinema On
    TruMotion 5
    Color Temperature Warm

şu faydalı paylaşım kolayda dursun:)

Bu akşam bir deneyeyim:)

• Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Siz ve almaya değer bir ürün mü?
    BTNHDyoutube
    DarbeeVision DVP-5000S HDMI Video Processor Hands On!
    https://www.youtube.com/watch?v=YNrbXoeXe_4&feature=youtu.be

• Almak bir türlü nasip olmadı. satmak isteyen olursa iletişime geçebilir
  • hala piyasanın lideri ve idda ediyorum ev kullanıcısı için tv yerine kullanmak için bundan daha iyisi yok rakipsiz!
  • acaba kullanılan lamba ömrüne nasıl bakıyoruz cihazın
  • quote:

Orijinalden alıntı: apris44

acaba kullanılan lamba ömrüne nasıl bakıyoruz cihazın

Ana menüdeyken kumandanın alt kısmındaki kırmızı tuşa basın, ürün hizmet bilgisi yazıypr oraya basın alt kısımda çıkıyor.

• Olmadı malesef acil.lazım da bilen varsa

• Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Siz ve almaya değer bir ürün mü?
    BTNHDyoutube
    DarbeeVision DVP-5000S HDMI Video Processor Hands On!
    https://www.youtube.com/watch?v=YNrbXoeXe_4&feature=youtu.be

• quote:

Arkadaşlar bu ürün hakkında bilgisi olan var mı? Siz ve almaya değer bir ürün mü?https://www.youtube.com/watch?v=YNrbXoeXe_4&feature=youtu.be

Kullanmadım ama alanlar kimi beğendmiş, kimiside renkleri yapaylaştırdığını söylemişlerdi.

ev sinema sistemleri, oppo topiğinde birara bahsedilmişti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 25 Ocak 2018; 13:33:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.