Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: toggy06

Bendeki Türkiye cihazı, geçen sene vatan bilgisayardan almıştım.

Alıntıları Göster
    Bende ki de vatandan alınma...dediğiniz gibi açık işaretlememe rağmen kendi kapanmış ve daha da tıklanmıyor ..! Bu arada acaba kaynak blue ray playerdeki fps değeri veya hz çıkışı yüzünden mi tam emin olamadığım sebep ile izlediğim filmlwrde frame smooth motion free özellik geldi..! Yani sahneler haraketler yumuşadı sanki ..!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• https://forum.donanimhaber.com/externallinkredirect?url=http://www.lg.com/ae/support/support-product/lg-PF1500G

Bu yazılım sıkıntılı, daha önce bir arkadaş yüklendikten sonra fanın parlaklık ayarı ile ters orantılı çalıştığını yazmıştı.

Akşam bende yükledim sehpada kullanıyorum, projeksiyon ters göstermeye başladı. Çevirince 1-2 saniye düz gösteriyor, sonra tekrar ters gösteriyordu. Ayarlardan konumu ön tavan, yüksek irtifa yaptım düzeldi.

Bu yazılımı yüklemek riskli hangi cihazda ne tepki göstereceği belli değil, yüklemek isteyenler bu riski bilsin arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 18 Nisan 2018; 10:3:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bitsede gitsek mi

https://forum.donanimhaber.com/externallinkredirect?url=http://www.lg.com/ae/support/support-product/lg-PF1500G

Bu yazılım sıkıntılı, daha önce bir arkadaş yüklendikten sonra fanın parlaklık ayarı ile ters orantılı çalıştığını yazmıştı.

Akşam bende yükledim sehpada kullanıyorum, projeksiyon ters göstermeye başladı. Çevirince 1-2 saniye düz gösteriyor, sonra tekrar ters gösteriyordu. Ayarlardan konumu ön tavan, yüksek irtifa yaptım düzeldi.

Bu yazılımı yüklemek riskli hangi cihazda ne tepki göstereceği belli değil, yüklemek isteyenler bu riski bilsin arkadaşlar.
    İlk yüklediğimde ekran bende de dönmüştü, ayarlardan düzelttikten ve renk kalibrasyon ayarlarını tekrar yaptıktan sonra bende başka sıkıntı olmadı

• Parlayan ışık normalde yok.
    YouTube da rezolasyonu yukseltirseniz daha net fikir verebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 19 Nisan 2018; 21:36:16 >
  • Bu firmware in bir avantajı var mı? Yüklemeye değer mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluesky_83

Bu firmware in bir avantajı var mı? Yüklemeye değer mi?
    Daha önce bahsetmiştim yazılımdan sonra görüntü ters oldu birkaç ayar ile düzeldi. Başka bir sorun olurmu bilemiyorum.

Görüntü anlamında kırmızı renklerde bir dağılma vardı o toparlanmış ve görüntü biraz daha iyileşmiş geldi bana, psikolojik de olabilir.
    Benim cihazda ki yazılım 04.00.10 idi yüklediğim 04.00.18
    Sizde daha üst versiyon yazilim yüklü ise belki fark etmeyebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 21 Nisan 2018; 19:51:21 >
  • bitsede gitsek mi B kullanıcısına yanıt
    Bilgi için teşekkürler. Şimdi baktım da aldığımda üzerinde 04.00.18 varmış benim cihazda.Bu arada Perde işini de gamma screen 240x200 motorlu perde ile çözdüm. Son olarak tavan askı aparatı kaldı. Onun içinde aklımda var. Ama tavsiyelere açığım. Teleskopik modellere bakıyorum, avizeyi atlatmak için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluesky_83 -- 24 Nisan 2018; 20:10:12 >

• bluesky_83 kullanıcısına yanıt
    Hocam nasıl pf1500'le Gamma 240 200. Memnun musunuz? Potlaşma var mı?
  • denoboicreamer kullanıcısına yanıt
    Şuan için memnunum. Orta kısımda çok az bir potlaşma var ama izlerken belli olmuyor. Gündüz yandan ışık gelince belli oluyor.

• Son zamanlarda sanki pj'nin sesi arttı hissedilir bi artış var. Energy saving medium'da maximuma da çekmek istemiyorum. Odadaki tozdan kaynaklı olabilir mi 3 aydır kullanıyorum içini açıp temizlesem fayda eder mi?
  • LG PF1500G & ZİDOO X9S

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bitsede gitsek mi -- 2 Haziran 2018; 21:41:14 >

• Mükemmel bir cihaz iyi ki almışım:)

• Sahibinden.com da 2. El. Pf1500 satan sayısı biraz artmış hayrola bir sıkıntı mı?

• Hocam daha önce yazdım, film izlerken 23,976 kareyi desteklediği yazsada desteklemiyor. Filmleri orantısız titremelerle izliyorsunuz, bunu anlamak için sıkı film izleyicisi olmanız lazım. Kare atlaması gibi birşeyler değil bu bahsettiğim.

Daha önce iyi bir film projektörü kullandıysanız asla tatmin olmazsınız. Hiç mercedes görmemiş birisi tofaşı en kral araba zanneder. Durumunuz bundan ibaret olur.

Maksimuma yakın büyük ekranda ise çekilmez hale geliyordu benim için.

Bahsettiğim titreme ışık sızdırma, ve netlik sorunları sebebi iade etmiştim.

Film cihazı katiyen değil. Ancak TV, oyun vs gibi multimedya işleri için kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr5454 -- 12 Haziran 2018; 14:3:27 >
  • tr5454 T kullanıcısına yanıt
    Merhaba

Siz galiba çok üst seviye bir cihaz kullandınız, ya da sizdeki cihazda veya kaynakta problem vardı.

Bu cihaz kendi fiyat seviyesinde gayet makul bir alet.

Kaç yıldır kullanıyorum ne bir titreme ne de akıcılık da problem hiç görmedim.

Birkaç mesaj üste de ekran resimleri var bu seviyede kaç tane cihaz bundan daha iyidir bilemiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: tr5454

Hocam daha önce yazdım, film izlerken 23,976 kareyi desteklediği yazsada desteklemiyor. Filmleri orantısız titremelerle izliyorsunuz, bunu anlamak için sıkı film izleyicisi olmanız lazım. Kare atlaması gibi birşeyler değil bu bahsettiğim.

Daha önce iyi bir film projektörü kullandıysanız asla tatmin olmazsınız. Hiç mercedes görmemiş birisi tofaşı en kral araba zanneder. Durumunuz bundan ibaret olur.

Maksimuma yakın büyük ekranda ise çekilmez hale geliyordu benim için.

Bahsettiğim titreme ışık sızdırma, ve netlik sorunları sebebi iade etmiştim.

Film cihazı katiyen değil. Ancak TV, oyun vs gibi multimedya işleri için kullanabilirsiniz.
    Bence kullandığınız cihazda problem vardı. Bahsettiğiniz konularda aşırı hassas bir yapım var. Mesela 60fps sabit olmazsa fps oyunu oynayamıyorum, motion sickness yüzünden. Hatta kalibrasyon, netleme, lümen, perde sorunları yüzünden Türkiyedeki çoğu sinemaya dayanamıyorum. Ama bu projeksiyonda sıkıntı yaşamadım. Apple tv ye 24fps desteği gelmeden önce kötüydü, ama şu an sorunsuz. Avs forumda ilgili başlıkta da bu konuda şikayetçi olan birini görmedim.

• tr5454 T kullanıcısına yanıt
    merhaba; bende ki cihazda öyle şeyler yok acaba bazı cihazlar problemli mi üretilmiş..! Bu arada ben video kayanağı olarak LG nin 4k upscale özelliği olan bir blue ray player kullanıyorum ve görüntü aktarımı muhteşem cihaz smooth motion özellği varmış gibi aktarım yapıyor kaynak filmi henüz yeni çekilmiş fps değeri çok akıcı bir şekilde duvara yansıtıyr..!
  • ULYSES kullanıcısına yanıt
    merhaba fps değerini 24 yapmak için kaynak mı önemli yoksa cihazın içinde bir ayar var mı??
  • Kaynağın öyle vermesi gerekiyor. Projeksiyon kaynağa göre otomatik olarak geçiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.