Şimdi Ara

LG PF1500...Ve karşınızda Türünün En iyisi...LG PF1500 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.013
Cevap
16
Favori
80.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba Dostum,

İkimizde aynı cihazları kullandık. Bu nedenle hiç şüphen olmasın eğer kısmet olurda alırsan çok memnun kalacaksın.
    En basitinden şunu söyleyebilirim Pa72g cihazımda aldığım görüntü 100" idi PF1500 de 110" görüntü yansıtıyorum yakın dan baktığımda Pa72g de pikseller çok rahat görülürken PF1500 de çok daha yoğun nereden baksanız 4 kat daha küçüktür buda görüntünün çok daha keskin olmasını sağlıyor.
    Birde sana tavsiyem ben önceden duvara yansıtıyordum şimdi reklamcıların kullandığı Dekota diye geçen Foam PVC plaka var ona yansıtıyorum bu forumda bir arkadaş kullanıyordu bende deneyeyim dedim çok memnunum.
    Plakanın boyutları 156x305 cm ve 2mm kalınlında, pakpen(en pahalısı nedeni hem yüzey kalitesi çok iyi hem de bir tarafı çizilmeyi önleyici bant kaplı çıkarıp kullanıyorsun ama yine de dikkatli olmanda fayda var kolayca zarar görebiliyor) mat beyaz aldım 240 cm den kestim sanayide yapıştırma ve sızdırmazlık amaçlı kullanılan gri silikon ve çift taraflı bant ile yapıştırdım.
    ayrıca PVC olduğu için çok toz çekiyor ve yer yer toz toplanması kaynaklı karartılar oluşuyordu bu da görüntüyü bozuyordu. bu durumu da Turtle Wax 'ın toz itici torpido sütü ile aştım öncesinde 3 gün içerisinde statik elektrik kaynaklı toz kaplanmıştı süreli 2 ay oldu halen sıkıntı yok.(bu arada dekota plakayı 55 TL ye Turtle Wax torpido sütünü 17 TL ye aldım)
    Sinema odamı kurarken neler yaptım resimlerini ayrıntılı şekilde çektim yapacaklara yol göstermesi açısından yakında buradan yayınlarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mmxcakir -- 20 Temmuz 2015; 17:21:38 >

• hdtv H kullanıcısına yanıt
    Henüz gelmedi, muhtemelende gecikecek bir miktar. Avrupada şu an satılan kırpılmış modelin yerine, 2-3 haftaya kadar Kore modeli satılmaya başlayacakmış. Sonra da anca bize sıra gelir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 21 Temmuz 2015; 19:27:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nivadan N kullanıcısına yanıt
    Alttaki sitelerde var görünüyor?

www.istanbulbilisim.com.tr
    LG Minibeam PF1500G 1400 ANSI Full HD Projeksiyon Cihazı
    http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-pf1500g-full-hd-led-projeksiyon-fiyati,160961.html

• Öncelikle iyi geceler
    Anladığım kadarıyla evde sinema odası için en uygun ürün fiyata bakmaksızın lg pf1500 performans açısından
    Peki bide lg pf1500G olanı var lg resmi sitede ve DLP 3G ready özellikler arasında bu ürünün artısı var eksisi yok herhalde pf1500 den değilmi?
    Teşekkürler
    Veya önereceğiniz daha iyi cihaz 5.000 tl ye kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Drkanser

Öncelikle iyi geceler
    Anladığım kadarıyla evde sinema odası için en uygun ürün fiyata bakmaksızın lg pf1500 performans açısından
    Peki bide lg pf1500G olanı var lg resmi sitede ve DLP 3G ready özellikler arasında bu ürünün artısı var eksisi yok herhalde pf1500 den değilmi?
    Teşekkürler
    Veya önereceğiniz daha iyi cihaz 5.000 tl ye kadar

Evet öyle görünüyor ama yazdığım gibi Avrupada satılan modeller özellikleri kırpılmış olanı ve 2-3 haftaya kadar tam donanımlı olanı Avrupada satışa sunulacakmış. Benim için kırpılmış olanı da yeterli ama Kore modelinde olan bir tık fazla parlaklık değerine hayır demezdim...
  • Almancası olanlar için, Almanyada tanıtımı yapılmış. www.cine4home.de/tests/projektoren/lg_pf1500/lg_largo_pf1500-eu.htm

3D hariç herşey var gibi. Tavsiye edilen 1349€ liste fiyatıyla Ağustos ayından itibaren satılacakmış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nivadan -- 23 Temmuz 2015; 11:10:41 >
  • Bu alet için bazı kaynaklar 3d var diyor, bazıları yok diyor. Farklı varyasyonları mı var bunun? Arada bir de olsa 3d izlemek isterim şahsen. Hangisini almam gerekir?
  • Pekii
    Bu cihaz için önereceğiniz perde nedir?
    Fiyat olarak 1000 tl yi geçmezse bide motorlu olması tercihen

• quote:

Orijinalden alıntı: Drkanser

Pekii
    Bu cihaz için önereceğiniz perde nedir?
    Fiyat olarak 1000 tl yi geçmezse bide motorlu olması tercihen

Ben specta 1.1 gri perde kullanıyorum daha önce xblack kristal beyaz perde kullandım ilki daha parlaktı ancak gri perde de contrast hissedilir düzeyde artıyor...

• Bu urun turkiyede hiçbir sitede yok nasıl iştir anlamadım.

• Lg getirtip piyasaya vermedi. Artık vermeye başlamışlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Lg getirtip piyasaya vermedi. Artık vermeye başlamışlar.

Nerede satılıyor acaba, ben hala bulamadım...

Bir de Avrupada LARGO diye daha donanımlı bir modelini (WLAN, WIDI, Bluetooth, Smart-Apps, Browser, Media Player...) tanıtmışlar.

düz model 999€, donanımlı olanı 1349€ olacakmış.
  • Arkadaşımı lg den aramışlar.Kendisi irtibata geçmişti almak için.
  • Nerede satıldığını gören duyan bildirirse memnun olurum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nivadan

quote:

Orijinalden alıntı: prosecutor

Lg getirtip piyasaya vermedi. Artık vermeye başlamışlar.

Nerede satılıyor acaba, ben hala bulamadım...

Bir de Avrupada LARGO diye daha donanımlı bir modelini (WLAN, WIDI, Bluetooth, Smart-Apps, Browser, Media Player...) tanıtmışlar.

düz model 999€, donanımlı olanı 1349€ olacakmış.

bu ürün makyajlı değil zira bendeki cihazda da aynı özellikler var. sadece önüne takmak için bir kontrast filitre hediye ediyorlar. fark olarak bunu gördüm. Tabi bir de 3D özelliği

• Bu kontrast filtre nerede bulunur acaba.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben de bir led projeksiyon cihazı almak niyetindeyim. Bu LG'ler özellikle PF 1500 ve PF85U dikkatimi çeken modeller. Ama bir yandan Casio'nun led projeksiyonlarına da bakıyorum.
    Mesela casio'nun XJ-A 242 modeli 2500 lümen ve yurtdışından getirildiğinde o da 3000 TL civarına geliyor. LG ler ile aralarındaki farkları şöyle sıralayabiliriz.

LG PF1500 :
    1400 lümen
    1920 x 1080
    Max: 120" (Çapraz 120" lik bir ekran 2.5 metre uzunluğunda bir perde demek hesaplarıma göre.)

Casio XJ-A 242
    2500 lümen
    1280 x 800
    Max: 300" (Çapraz 300" lik bir ekran 6 metrelik bi perde oluyor.)

Arada devasa bir perde farkı var. Ben de 3 - 3.5 metrelik bir perde yapmak da niyetindeyim.
    Bu şekilde bakınca ne dersiniz. Hangisi alınır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demanyetizator -- 29 Ağustos 2015; 23:53:29 >
  • Bu aletlere hiç merağım olmadı ama eski iş yerinde hem benq hem de casio vardı. Benq hem kaba sabaydı hem de casio incecik gövdesine rağmen günışığında bile süper görüntüyü sessizce veriyordu. Tabii biz film seyretmiyorduk.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.