Şimdi Ara

LG PLAZMA TV LOGO İZİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.106
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar LG-42PX4RV modelinde ekranda ntv kanalının izi çıkmış, bu televizyonu servis moduna nasıl girebilirim bilen arkadaş varmı

• servisde ne yapmayı düşünüyorsun?
    bence menüden temizleme bölümüne git ve kitabında yazdığı gibi bir kaç sefer temizleme modunu aktif et.....
    "waterwash"
  • İŞTE KULLANMA KILAVUZU YOK , ORAYA NASIL GİRECEĞİM ONU BULAMADIM YARDIMCI OLURSAN SEVİNİRİM
  • menü
    special
    ISM method
    whitewash

bu seçenekte ekran beyaz olacak biraz bekle sonra normale geç biraz sonra tekrar waterwash yap böyle böyle izin geçmesi lazım,
    siyah ekranda kontrol edersin

kolay gelsin

özür; waterwash yazıp durmuşum, aslı whitewash olacakmış, hay allah, ezbere konuşunca karışıyor,
    ama oda bir tür yıkama değilmi? ha beyaz yıkama ha suyla yıkama aynı......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbes -- 7 Ekim 2006; 17:03:53 >
  • teşekkür ederim onbeş
  • yetkili seviste bunu sorsun
  • çok uzun saatler aynı kanalda kalmanın zararları
  • ISM de hareketli pixel seçselerdi bu kadar olmazdı, ben öyle yaptım, uzun seyirlerde özellikle kırmızı renk kalıcı oluyordu, biraz engelledi ama yine de zapping yapmakta fayda var............
    (1980 lerden beri uzaktan kumanda kullanırım, zapping olayının faydalı olacağını 40 yıl düşünsem aklım kesmezdi )
    selamlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: onbes

ISM de hareketli pixel seçselerdi bu kadar olmazdı, ben öyle yaptım, uzun seyirlerde özellikle kırmızı renk kalıcı oluyordu, biraz engelledi ama yine de zapping yapmakta fayda var............
    (1980 lerden beri uzaktan kumanda kullanırım, zapping olayının faydalı olacağını 40 yıl düşünsem aklım kesmezdi )
    selamlar

tek kelimeyle aklımı okudun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.