Şimdi Ara

Lg Q6 Almak Üzereyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
719
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar turk telekomdan peşin fiyatına 12 taksitle lg Q6 alıcam .Telefonu saat 4 gibi gidip almayı düşünüyorum.Dün Tt bayisine gittim.ekran koruyucu ve kılıf hediye vericeklermiş .108x12 =1296 şeklinde alıcam .Tavsiye edermisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benimde alasım var ..çok fit bi telefon..ama işlemci için iyi şeyler söyleyen yok.kulanımdan sonra yorum yaparsan sevinirim..hayırlı olsun
  • Sadece biraz şık duruyor o kadar. Parmak izi bile yok özellikleri iyi değil ben olsam almazdım huawei ya da xiaomi bakardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anneme aldım türkcellden gelmesini bekliyorum kendim bile kullabilirim hatta bu banda şuan 5.5 ekranlık telefon ve zariflikde yok huwaei vestel vs 1000 lira bandında olanlar 5 inç ve kaba duruyor bence.

Edit: evet parmak izi yok ama yüz tanıma özelliği var yanlış bilmiyorsam iphonenun bir modelindede parmak izi kaldırılıp yüz tanıma geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kıyamet Senfonisi -- 18 Kasım 2017; 10:37:27 >
  • Arkadaslar ben telefonu 2 hafta kadar önce aldim. Telefon oncelikle cok sık. Ön kameranin selfie acisi iyi fakat iyi bir performansi yok arka kamera fena degil. Sarji ekran isigini yuksekte tutmazsaniz yogun kullanimda bile 1 gunu cikartiyo sarjla ilgili olumsuz taraf cok gec dolmasi diyebilirim. 7.1.1 guncellemesini yukledim dun telefon gercekten stabil islemci cok ust duzey degil deniyor herkes ona takmış fakat oyun canavari degilseniz inanin hic uzmuyo bence yeterli. Telefonda fm radyo var normalde trt bandrol ucretinden dolayi yurtdisinda fm radyosu olan cihazlar trde kapatiyorlar fiyat dusurmek icin bence bu buyuk bi arti. Smdi spotify vs uygulama var zaten diyecekler olacaktir ama fm radyo kullanirken internetinizi kapatirsiniz sarj daha fazla dayanir. Smart doktor uygulamasi var kendinden cogu telefonda gordum ama bu kadar ileri derecede yapilmisini gormedim cidden cok iyi. Tema vs cesitleri var ozellikle yazi tipleri cok cesitli ucretsiz lg storedan indirip kurdugunuzda tum yazi tipini degstrip kisisellestirebiliyorsunuz. Ekrana gelecek olursak mukemmel otesi inanin 1300tllik telefon gibi degil hic. 5.5inc olmasina karsin boyutlari cok iyi telefonun kaba saba cebe sigmayan telefonlardan biktiysaniz sizi cok memnun edecektir. Parmak izine takilmayin yuz tanima ciddi anlamda iyi is cikariyo algilamasi falan harika ve yanilma payida yok denecek kadar az. Ayrica ekrani ikiye bolme olayi var mesela youtube da bir taraftan video izlerken ya da dinlerken alt tarafta istediğiniz uygulamayi acabilirsiniz gercekten guzel bi ozellik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phantom. -- 18 Kasım 2017; 10:46:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel 55u9700 almak üzereyiz
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.