Şimdi Ara

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---)))))) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
74.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknobu.com'da 1.700 ytl oradan al, daha ucuza getirmiş olursun. Hatta gidip elden de alabilirsin.
    quote:

Orjinalden alıntı: typeRteam

Arkadaşlar bende LG-R500 alıp nu konuya üye olmak istiyorum inşallah.

İlk başta aklımda Asus F3SC modeli vardı,yalnız ethernet sürücüsü ile alakalı çok sorun yaşayan gördüm ve sonra bu konuyu gördüm .
    *Acaba bu modelde ethernet ile yaşanılan problem varmı?
    *Ayrıca Laptobu Gold PC deki %18 indirimden almak istiyorum 1.933 ytlye geliyor ne dersiniz?Ayrıca Goldun sitesinde Turbo Memory diye bir özellik yazmıyor.

Bir fikir verin lütfen tamam derseniz yarın yada diğer gün Golddan almayı düşünüyorum

Teşekkürler

• TR ye gelen modellerde turbo memory yok.ama destekliyor , alıp taktırabilirsin.,
    ben vatandan sırf güvenilir yerden alayım diye 1599+KDV ye aldım. işin açıkçası pişman da olmadım, 2 gün kullandım ,robsondan ve birkaç sebebten dolayı değişim istedim , sorgusuz sualsiz değiştirdiler.
    ama gold pc de iyi bir firma, ayrıca sitede birçok kişide teknobudan almış ve problem yaşamamışlar.
    yani para senin, karar senin

quote:

İlk başta aklımda Asus F3SC modeli vardı,yalnız ethernet sürücüsü ile alakalı çok sorun yaşayan gördüm ve sonra bu konuyu gördüm .
    *Ayrıca Laptobu Gold PC deki %18 indirimden almak istiyorum 1.933 ytlye geliyor ne dersiniz?Ayrıca Goldun sitesinde Turbo Memory diye bir özellik yazmıyor.

Bir fikir verin lütfen tamam derseniz yarın yada diğer gün Golddan almayı düşünüyorum

Teşekkürler

• Zaten lapbonu bi borca karşılık başkası alacak.Gollda taksit seçeneğide uygun gözüküyor.O zaman kısmetse alacağım.
    Ayrıca dediğim gibi ethernetle alakalı yada başka bir yerinde Asus modeldeki gibi problem yok değilmi?
    Birde bazıları ölü piksel falan demiş,laptopdada ölü piksel ile karşılaşan varmı?
  • Bu notebook u al, başka notebooklara bakmazsın artık..Hem kalite hem performans hem şıklık olarak
    Bir Toshiba bir Vaio birde bu işte...Ama şu an bu fiyata en iyisi R500 tabii..Ozelliklerde daha iyi
    DVD yazıcısı banamı denk geldi bilmem ama çok sessiz. Yazarken hiçbirşey duymuyorum desem abartı olmaz.
    Tuşlar çok iyi, ekranı iyi..Yani ne bileyim, daha bir falsosunu görmüş degilim
  • Tamam dostum saolasın.Kafam benim Asus gibi hatalarla karşılaşıp donuyormu onu öğrenmek içindi.Demekki bi falsosu yok
    Tekrar yardım edenlere teşekkürler
  • Arkadaşlar makineme acilen format atmam gerekiyor. Daha doğrusu recovery yapacağım.

Yardımcı olabilecek olan varmı ?
    Ayrıca bu recovery cdsi nasıl kullanılıyor ?

Teknik servise sordum ama daha önce yapan biri anlatabilirse sevinirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 25 Mart 2008; 12:11:30 >
  • KINGSTON 2 GB SD KART'ı kart yuvasına taktım.OTOMATİK KULLAN altında bakın ne çıktı Demek sadece USB BELLEK'lerde olmuyor READY BOOST olayı beyler.

• quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

KINGSTON 2 GB SD KART'ı kart yuvasına taktım.OTOMATİK KULLAN altında bakın ne çıktı Demek sadece USB BELLEK'lerde olmuyor READY BOOST olayı beyler.

Hocam o sadece aldatmaca...
    İsterseniz bir harici hdd ile deneyin Onda da aynı otomatik kullan penceresi açılıyor. Ama Ready Boost olarak kullanmak isterseniz, alet desteklemiyor uyarısı verecektir

Benim sorunuma cevap verecek olan yok mu ?

• arkadaşlar 2 haftadır araştırıyorum teknobuda ürün yokmuş o kadar sıkıştırdım hemen nakit vereyim dedim ama nafile bu biligisyarı en uygun nereden alabiliriz yardımlarınız için teşekkürler iyi günler

quote:

Orjinalden alıntı: acerciyim

teknobu.com'da 1.700 ytl oradan al, daha ucuza getirmiş olursun. Hatta gidip elden de alabilirsin.
    quote:

Teşekkürler

• Hocam Gold daki kampanyayı kaçırma derim.O fiyata kaçmaz!...Serbay bu arada kusura bakmaa sanada cevap veremedim,performans konusunda çok bariz bir fark olmasa bile ben olduğunu düşünüyorum...Ready Boost lu ve Ready Boostsuz olmak üzere çeşitli testler yapacağım,sanada durumu iletirim.Bu arada bende belleği çıkarıp taksan bile ready boost için ayırdığı bellek değişmiyor bırak restart atmayı.Neden sende öyle anlayamadım.istersen Auslogics BoostSpeed i bir indir,güzel bir program TuneUp a benziyor bir tarattır vs hataları vs düzeltsin,olmazsa başka birşeyler düşünürüz artık
    sikayetvar danda bir cevap gelmedi hala inşallah bu yıl gelir Robson satmak isteyen benimle irtibata geçsin!

• Arkadaşlar şikayetvar.com daki şikayetimi okuyan vatan bilgisayar benimle irtibata geçti ve isterseniz size eşdeğerinde başka bir laptop verelim veya para iadesi yapalım dediler. Ne yapsam bilmiyorum kararsızım
  • Evet Vatan dan banada geri döndüler.Israrla para iadesi yapalım diyorlar ama aslaa!!! Bende robson bellek temin etmelerini istedim bakalım ne olucak? Bu arada drakulam,hocam msn e gel istersen konuşalım sen naaptın robson olayını?
  • Robson Memory istadiğimi belirttim ama ısrarla para iadesi yapalım diyolar. Alınabilecek başka makinede yok offf
    quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

quote:

Orjinalden alıntı: nepal0783

Arkadaşlar şikayetvar.com daki şikayetimi okuyan vatan bilgisayar benimle irtibata geçti ve isterseniz size eşdeğerinde başka bir laptop verelim veya para iadesi yapalım dediler. Ne yapsam bilmiyorum kararsızım

içine sadece robson memory eklenmesini istiyorum de bence

• hmmm demek yokmuş. peki ne zaman geleceğine dair bir şeyler demediler mi?

quote:

Orjinalden alıntı: darkstone78

arkadaşlar 2 haftadır araştırıyorum teknobuda ürün yokmuş o kadar sıkıştırdım hemen nakit vereyim dedim ama nafile bu biligisyarı en uygun nereden alabiliriz yardımlarınız için teşekkürler iyi günler

quote:

Orjinalden alıntı: acerciyim

teknobu.com'da 1.700 ytl oradan al, daha ucuza getirmiş olursun. Hatta gidip elden de alabilirsin.
    quote:

Teşekkürler

• R500'leri değişmeyin bence.Birçok artısı olduğunu burda hep birlikte siz söylediniz.Bence sadece bir ROBSON olayından sebep bu laptop bırakılmaz.Ama para iadesi ile PENRNY işlemcili bir alet temin edilebilecekse neden olmasın ??? Bu da düşünmeye değer.
  • Ee hocam bende Acer t9300 penryn vardı geri verdim bunu aldım. Penryn nin pek bi esprisi yok yani senin anlayacağınn...
  • Lg nin Penryn işlemcilisi olsa alırım ama
  • robson belleğin fiyatı amerikada 30 dolar civarı arkadaşlar. türkiye de satılmaya başlayınca fiyatı 50 dolar civarı olur herhalde fazla büyütmenize gerek yok yani. zaten özelliklerine göre bilgisayarı çok ucuza aldınız .
  • quote:

Orjinalden alıntı: ImmoRtaLity

Hocam Gold daki kampanyayı kaçırma derim.O fiyata kaçmaz!...Serbay bu arada kusura bakmaa sanada cevap veremedim,performans konusunda çok bariz bir fark olmasa bile ben olduğunu düşünüyorum...Ready Boost lu ve Ready Boostsuz olmak üzere çeşitli testler yapacağım,sanada durumu iletirim.Bu arada bende belleği çıkarıp taksan bile ready boost için ayırdığı bellek değişmiyor bırak restart atmayı.Neden sende öyle anlayamadım.istersen Auslogics BoostSpeed i bir indir,güzel bir program TuneUp a benziyor bir tarattır vs hataları vs düzeltsin,olmazsa başka birşeyler düşünürüz artık
    sikayetvar danda bir cevap gelmedi hala inşallah bu yıl gelir Robson satmak isteyen benimle irtibata geçsin!

Çok sağol...
    Programı hemen temin edeyim.

Bu arada ilk kez makinaya format attım. Daha doğrusu format atmak zorunda kaldım

15 dakika gibi bir sürede Vista kuruldu fakat daha sonrası falketti. Resmen sabrımı zorladı bu Vista

Driverları kurduğumda tam 2,5 saatimi almıştı. Güncellemeleri yapmadım bile

• vatan bilgisayar benlede irtibata geçti paranızı geri iade edelim diye ama zor olan kısım şimdi başladı
    bu bilgisayar yerine ne alacaz sıkıntı yarattık kendimize valla siz ne düşünüyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.