Şimdi Ara

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---)))))) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
74.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kardeş 174.53 ü bende kuramadım şu an 174.31 kullanıyorum. Ama çok memnunum. Vista punını 5.7 ye düşürsede Fifa 2008 de performans farkını hissetim ve full ayarlarda oynattı. Oyun sevmem ama denemek istedim.
    Burdan indirebilirsiniz
    http://www.x-drivers.com/catalog/drivers/video_cards/companies/nvidia/models/geforce_8_mobile_series/7694.html
    quote:

Orjinalden alıntı: otorunogullari

ben 174.53 forceware i buldum yükleyemiyorum. bu bilg.da win wista 32bit olmadığı için yükleyemiyor diye saçma bi uyarı verdi.. sen nerden yükledin kardeşim?? bu arada vista 32 bit kullanıyorum..
    http://downloads.guru3d.com/ForceWare-174.53-Vista-(32-bit-)-download-1881.html

quote:

Orjinalden alıntı: nepal0783

Bu gün sonunda Crysis'i deneme fırsatım oldu. Açıkçası beklediğimden düşük bir performansla karşılaştım.
    makinede 174.31 forceware driver kurulu. En azından medium ayarlarda rahat oynarım diye düşünmüştüm ama 800x600 en düşük ayarlarda oyunu ancak oynayabildim. Bir problemmi var acaba? Bu arada kimse optik kablo ile ses almayı denememiş sanırım. Ama kablo siparişi verdim ve gerekli denemeleri yapınca foruma yazacağım.
    Fan sesi vs. bence gayet başarılı fakat ekran umduğum kadar iyi değilmiş. Evde 2 makine var. Diğeri Asus f3sc. Asusun ekranı daha canlı gelio bana bilmem karşılaştırma fırsatı olan oldumu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 22 Mart 2008; 17:11:26 >

• ARKADAŞLAR BUGÜN LG TEKNİK SORUMLUSU TECHPRO YA GİTTİM VE ORADA ŞİKAYETİMİZİ DİLE GETİRDİM

ADAMIN DEDİĞİNE BAKIN HELE: BIRAKIN LAPTOPU GEREKLİ TESTLERİ VE İNCELEMEYİ YAPALIM SİZE BİLGİ VERİRİZ GİBİ ABUK LAF ETTİ

BENDE KARDEŞİM SEN NE DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN BUNDA ROBSON MEMORY ÜSTÜNDE YAZDIĞI HALDE YOK NEYİN İNCELEMESİ
    BİR KERE SEN ROBSON NEDİR ONU BİLDİĞİNDEN EMİNMİSİN İSTERSEN BEN SANA NE OLDUĞUNU AÇIKLAYABİLİRİM
    SANA İNCELEMENDE YARDIMCI OLAYIM HEM NE İNCELEMESİ OLMAYAN ŞEYİN TESTİNİMİ YAPACAKSIN KAFAMI YAPIYORSUN DİYE ÇIKIŞTIM

ADAM UKALA UKALA BAKTI BENDE O SİNİRLE SİZİN BU İŞİ ÇÖZMEYE YA YETKİNİZ YOK YADA BEN SİZLE YASAL YOLLAR İLE BULAŞAYIM DEDİM

BANA PAZARTESİ ÜRÜNÜ ELDEN TEKRAR GETİRİN SİZİ TEKNİK MÜDÜRÜMÜZLE GÖRÜŞTÜREYİM DEDİLER

BENDE MÜDÜR BENLE GÖRÜŞMEK İSTERSE BENİM TELEFON NUMARAM SİSTEMİNİZDE KAYITLI ARAR BENİ GÖRÜŞÜRÜZ

3 KURUŞLUK ŞEY İÇİN SİZİNLE UĞRAŞMAK ZORUNDA DEĞİLİM

SİZİ VE ÇALIŞTIĞINIZ FİRMAYI ŞİKAYETVAR. COM A ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM DEDİM

ADAMIN DEDİĞİ SİNİRİM ZIPLATTI GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA KAFA YAPAR GİBİ İNCELEMEMİZ LAZIM DEDİ YAVVV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OverClocKing -- 22 Mart 2008; 18:48:04 >

• burası Türkiye işte. yurt dışında olsa eşşekler gibi hakkımızı verirlerdi.
    bu arada sanırım biri spdif çıkışı sormuştu. yanılmıyorsam bu model de spdif çıkış yok, 5.1 var, yandaki mavi, yeşil, kırmızı yerlere ayrı ayrı 5.1 bağlayabiliyoruz.
    çünkü benim önceki acer notebook umda "realtek HD Audio Yöneticisinde" hoperlörler, HDMI Output, SPDIF ve mikrofon vardı ve öndeki siyah girişe optik kabloyu takabiliyordun.

bunda "realtek HD Audio Yöneticisinde" SPDIF seçeneği olmadığına göre , sanırım SPDIF yok...

Saygılar

quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

ARKADAŞLAR BUGÜN LG TEKNİK SORUMLUSU TECHPRO YA GİTTİM VE ORADA ŞİKAYETİMİZİ DİLE GETİRDİM

ADAMLARIN DEDİĞİ BIRAKIN LAPTOPU GEREKLİ TESTLERİ VE İNCELEMEYİ YAPALIM SİZE BİLGİ VERİRİZ GİBİ ABUK LAF ETTİLER

BENDE KARDEŞİM SEN NE DEDİĞİNİN FARKINDAMISIN BUNDA ROBSON MEMORY ÜSTÜNDE YAZDIĞI HALDE YOK

BEN SANA İNCELEMENDE YARDIMCI OLAYIM HEM NE İNCELEMESİ OLMAYAN ŞEYİN TESTİNİMİ YAPACAKSIN KAFAMI YAPIYORSUN DİYE ÇIKIŞTIM

ADAM UKALA UKALA BAKTI BENDE O SİNİRLE SİZİN BU İŞİ ÇÖZMEYE YA YETKİNİZ YOK YADA BEN SİZLE YASAL YOLLAR İLE BULAŞAYIM DEDİM

BANA PAZARTESİ ÜRÜNÜ ELDEN TEKRAR GETİRİN SİZİ TEKNİK MÜDÜRÜMÜZLE GÖRÜŞTÜREYİM DEDİLER

BENDE MÜDÜR BENLE GÖRÜŞMEK İSTERSE BENİM TELEFON NUMARAM SİSTEMİNİZDE KAYITLI ARAR BENİ GÖRÜŞÜRÜZ

3 KURUŞLUK ŞEY İÇİN SİZİNLE UĞRAŞMAK ZORUNDA DEĞİLİM

SİZİ VE ÇALIŞTIĞINIZ FİRMAYI ŞİKAYETVAR. COM A ŞİKAYETTE BULUNACAĞIM DEDİM

SİNİRİM ZIPLADI ADAM GÖZÜMÜN İÇİNE BAKA BAKA KAFA YAPAR GİBİ İNCELEMEMİZ LAZIM DEDİ

• Bende bir arkadaşın Tüketici Koruma Derneği Hakem Heyetine başvurun diye bir mesajını okumuştum.

Arkadaşlar ancak 800YTL ye kadar maddi değeri olan ürünler için hakem heyetine başvurabiliriz. Daha üst meblağlar için savcılığa başvuruda bulunuyorsunuz. Ben cep telefonum için öyle yaptım ve yeni bir cep telefonu ile değiştirdiler

Haberiniz olsun...
  • R500 ün devre şemasını bulamadım, tam olarak robson nerede onu çok merak ediyorum, sağ üst köşede kapalı bir yer var , orası öylesine mi yapılmış , yoksa robsonu alırsak oraya mı takacağız.
    ben netten devre şemasına baktım ama bulamadım, nereden temin ederim acaba bilginiz varmı?
  • S/pdif çıkışı olması lazım çünkü makinenin tanıtımlarında olduğu yazmakta. Sadece nerede olduğunu bulmam gerekio. Yada Robson meselesi gbi oda yalan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 22 Mart 2008; 22:34:19 >
  • Kardeş s/pdif çıkışı nı nereden almaya çalıştın? Tahmin ediyorum line çıkışı. Bakınca içinde kırmızı ışık görünmesi gerekiyomuş ama ben göremedim.
    quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

BENDE VAR GÖZÜKÜYOR AMA AKTİF EDEMEDİM SPDİF ÇIKIŞ OLAYINI
  • doğrudur, oda yalan. mavi,yeşil ve kırmızı girişlerin içine bakınca bir tanesi diğerlerinden farklı olması gerek. ben baktığımda hepside aynı görünüyor.
    acer 5920 forumunda birisi kabloyu takıp kırmızı ışığı gösteren bir fotoğraf koymuştu, sayfayı tam hatırlamıyorum ama 20-50. sayfa arasında ekran görüntüsü olacaktı.

quote:

S/pdif çıkışı olması lazım çünkü makinenin tanıtımlarında olduğu yazmakta. Sadece nerede olduğunu bulmam gerekio. Yada Robson meselesi gbi oda yalan
  • Arkadaşlar hdmi çıkışı olan modeller s/pdif çıkışı içermiyormuş. Dijital ses çıkışını hdmi dan almamız gerekmekte.
  • Ses sistemim optic giriş içermekte ve 5.1 dolby digital DTS desteklemektedir. Şimdi anlayamadığım nokta hdmi dan bu sesi ses sistemime nasıl aktaracağım?
  • quote:

Ses sistemim optic giriş içermekte ve 5.1 dolby digital DTS desteklemektedir. Şimdi anlayamadığım nokta hdmi dan bu sesi ses sistemime nasıl aktaracağım?

Hdmiden hem görüntü hemde 5.1 ses aktarımı olmaktadır. Ses sisteminizde HDMI giris varsa aktarırsınız aksi takdirde biraz zor. Hdmi spdif converter varmıdır bilmiyorum. varsa birde o denenebilir.
  • Arkadaslar bu ürünü teknobu'dan alan var mı? Piyasa ile arasındaki fark 500 ytl civarında, bu işte bir gariplik olmalı...
  • . ikin
    quote:

Orjinalden alıntı: serbay_ozturk

Bende bir arkadaşın Tüketici Koruma Derneği Hakem Heyetine başvurun diye bir mesajını okumuştum.

Arkadaşlar ancak 800YTL ye kadar maddi değeri olan ürünler için hakem heyetine başvurabiliriz. Daha üst meblağlar için savcılığa başvuruda bulunuyorsunuz. Ben cep telefonum için öyle yaptım ve yeni bir cep telefonu ile değiştirdiler

Haberiniz olsun...

öncelikle kanundaki sınırın üzerindeki davalarda tüketici mahkemesine başvurulur savcılığa değil . ikinci olarak dava konusu robson belleğin değerini bilmiyorum ancak kanundaki sınırın altındadır kesin bu sebeble tüketici hakem heyetine harç alınmaksızın dilekçeyle başvurabilirsiniz

• quote:

Orjinalden alıntı: vires

. ikin
    quote:

Orjinalden alıntı: serbay_ozturk

Bende bir arkadaşın Tüketici Koruma Derneği Hakem Heyetine başvurun diye bir mesajını okumuştum.

Haberiniz olsun...

öncelikle kanundaki sınırın üzerindeki davalarda tüketici mahkemesine başvurulur savcılığa değil . ikinci olarak dava konusu robson belleğin değerini bilmiyorum ancak kanundaki sınırın altındadır kesin bu sebeble tüketici hakem heyetine harç alınmaksızın dilekçeyle başvurabilirsiniz

Ben savcılığa başvurdum ve hemen sonuç aldım
    Tekrar olsa yine tekrar başvururum.

• Bugün 4GB OCZ Ready Boost belleği aldım.
    Şu an için birşey göremedim.
    İmmortality kardeşim, nerelerde farkını anlayabiliriz ?
    Açılışı hızlandırmadı mesela...
  • Arkadaşlar hdmi - s/pdif connector hakkında bilgisi olan varsa bana yardım edebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nepal0783 -- 24 Mart 2008; 16:47:55 >
  • Bu ready boost özelliği hakkında bana yardımcı olabilecek olan var mı ?

2048mb 'ı ready boost için atıyorum, fakat makineyi açtığımda tekrar eski depolama ayarına döndüğünü görüyorum
    Bunun bir çaresi yok mu ? Her seferinde tekrar tekrar aynı işlemi mi yapmam lazım ?
  • Mic, Line-in ve Kulaklık çıkışlarına kablo baglayarak ses sisteminizden 5.1 ses alırsınız. Taktıgınızda her çıkış için ön, arka, center/sub seçimi yapabilirsiniz
    Ben Z-5500 ses sistemimden bu şekilde 5.1 alıyorum. SPDIF yok

Ayrıca Turbo Memory ye çok takmışsınız. * lı görünen ve altta seçili bazı modellerde diye ibare var. O nedenle kesin olması gerek diyemezsiniz. Adam zaten yazmış. Sanırım TR ye gelen modellerde yok. Şaşırdığımı söyleyemem. Japonyada ne toyotalar, mitsubishiler gördüm. Bizim buradakiler at arabası gibi kalır. Benzer mantık. Ürünlerin modellerinde eksik, düşük vs olanlar hep bizim memlekette
  • doğru diyorsun ama vatanbilgisayarın sitesinde bu özellik var görünüyor, aynı şekilde acer almıştım robson var diyordu ve vardı.
    neyse ya bu robson olayı kabak tadı verdi.

HDMI girişinden hem ses hem görüntü alınıyor, spdif den ise tek girişten 5.1 alabiliyorsun. bizdekinde ayrı ayrı 3 kablo bağlayarak 5.1 alabiliyoruz.
    yada HDMI dan.

quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

Mic, Line-in ve Kulaklık çıkışlarına kablo baglayarak ses sisteminizden 5.1 ses alırsınız. Taktıgınızda her çıkış için ön, arka, center/sub seçimi yapabilirsiniz
    Ben Z-5500 ses sistemimden bu şekilde 5.1 alıyorum. SPDIF yok

Ayrıca Turbo Memory ye çok takmışsınız. * lı görünen ve altta seçili bazı modellerde diye ibare var. O nedenle kesin olması gerek diyemezsiniz. Adam zaten yazmış. Sanırım TR ye gelen modellerde yok. Şaşırdığımı söyleyemem. Japonyada ne toyotalar, mitsubishiler gördüm. Bizim buradakiler at arabası gibi kalır. Benzer mantık. Ürünlerin modellerinde eksik, düşük vs olanlar hep bizim memlekette

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 25 Mart 2008; 2:27:37 >

• Arkadaşlar bende LG-R500 alıp nu konuya üye olmak istiyorum inşallah.

İlk başta aklımda Asus F3SC modeli vardı,yalnız ethernet sürücüsü ile alakalı çok sorun yaşayan gördüm ve sonra bu konuyu gördüm .
    *Acaba bu modelde ethernet ile yaşanılan problem varmı?
    *Ayrıca Laptobu Gold PC deki %18 indirimden almak istiyorum 1.933 ytlye geliyor ne dersiniz?Ayrıca Goldun sitesinde Turbo Memory diye bir özellik yazmıyor.

Bir fikir verin lütfen tamam derseniz yarın yada diğer gün Golddan almayı düşünüyorum

Teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.