Şimdi Ara

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---)))))) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
74.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bedel iadesini kabul etmek zorunda değilsiniz. malın bedelinde uygun bir indirimde isteyebilirsiniz.

tüketicinin malın ayıplı çıkması durumunda 3 seçimlik hakka sahiptir bunlar ; 1. bedel iadesini içeren sözleşmeden dönme, 2. malın ayıpsız misliyle değiştirilmesi, 3. ayıp oranında bedel indirimi. tüketici bunlardan dilediğini seçebilir seçme hakkı satıcının değil tüketicinindir. bence bunu satın aldığınız yere hatırladın ve bunların tüketici kanununun 4. maddesinde yazdığını kabul edilmemesi halinde tüketici hakem heyetine başvuracağınızı bildirin.
  • Test.ini

quote:

Orjinalden alıntı: Hüznün Hikâyesi

quote:

Camera programına girince böyle bir uyarı alıyorum.. public/test.ini yolunu elle nasıl oluşturabilirim? yok çünkü, silindi heralde...

arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.
    aranızdfan biri C:\user\public\test.ini yi bana yollarsa çok sevinirim.

• programı ve driver ı sistemden kaldır, daha sonra tekrar programı yükle, bide öyle dene. çalışması lazım.

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: drakulam

Test.ini

quote:

quote:

Camera programına girince böyle bir uyarı alıyorum.. public/test.ini yolunu elle nasıl oluşturabilirim? yok çünkü, silindi heralde...

arkadaşlar yardım ederseniz çok sevinirim.
    aranızdfan biri C:\user\public\test.ini yi bana yollarsa çok sevinirim.

Çok teşekkürler...

işe yaramadı, aynı hatayı veriyor...

bu programın alternatifi program nedir?

• denetim masasından>kullanıcı hesaplarından yeni bir tane kullanıcı oluştur, oturumu yeni açtığın kullanıcıda aç. yada sistem geri yükleme noktasından sağlam çalışan bir tarih seçip sistem geri yükleme yapmak,,, yada
    her şeyi denediğin halde olmuyorsa tek seçenek kalıyor oda format

quote:

3-4 kere denedim..

nafile...

bu klasör boş.. bu klasörü tekrar nasıl yaratırım?

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---))))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 27 Mart 2008; 6:06:08 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ugura75

bu kadar zamanda format atmayı gerektirecek işi nasıl becerdin

Vistaya uyumlu olduğunu düşündüğüm bir programı kurmaya çalıştım. Sonuçta sistem dosyaları hasar gördü. Mavi ekran çıktı
  • quote:

quote:

denetim masasından>kullanıcı hesaplarından yeni bir tane kullanıcı oluştur, oturumu yeni açtığın kullanıcıda aç. yada sistem geri yükleme noktasından sağlam çalışan bir tarih seçip sistem geri yükleme yapmak,,, yada

quote:

3-4 kere denedim..

nafile...

[simage][/simage]

olmadı..

Bu puplic klasörünü yaratmam lazım ama nasıl...

Bunun içinde format atmak istemiyorum, bırakalım dağınık kalsın...

Programı güncelleyince oldu bu hata...

Hocam format aslında işin kolay kısmı
    Formattan sonrası tam bir işkence, 15 dakikada formatlayıp Vista Home Premium kurabiliyorsun. Ama sonrası hiç sorma...
    Saatlerimi aldı, güncelleştirmeler, driverları yüklemeler, Vistanın açılışını bekle Falan filan bayağı uzun sürdü.

Hemen Paragon ile backup aldım, uğraşamam artık format ile

Bu arada arkadaşlar bugün G*o*l*d PC ye gittim...

Bizim makineler 2440 YTL civarı idi. Bonus karta %30 indirim olduğunu söyledi satıcı...

Almak isteyenler için güzel bir fırsat aslında...

Makineyi almak isteyenlere duyurulur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 27 Mart 2008; 16:12:12 >

• Active WebCam , willingwebcam

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 27 Mart 2008; 20:04:57 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: serbay_ozturk

quote:

quote:

denetim masasından>kullanıcı hesaplarından yeni bir tane kullanıcı oluştur, oturumu yeni açtığın kullanıcıda aç. yada sistem geri yükleme noktasından sağlam çalışan bir tarih seçip sistem geri yükleme yapmak,,, yada

quote:

3-4 kere denedim..

nafile...

[simage][/simage]

olmadı..

Bu puplic klasörünü yaratmam lazım ama nasıl...

Bunun içinde format atmak istemiyorum, bırakalım dağınık kalsın...

Programı güncelleyince oldu bu hata...

Hocam format aslında işin kolay kısmı
    Formattan sonrası tam bir işkence, 15 dakikada formatlayıp Vista Home Premium kurabiliyorsun. Ama sonrası hiç sorma...
    Saatlerimi aldı, güncelleştirmeler, driverları yüklemeler, Vistanın açılışını bekle Falan filan bayağı uzun sürdü.

Hemen Paragon ile backup aldım, uğraşamam artık format ile

Bu arada arkadaşlar bugün G*o*l*d PC ye gittim...

Bizim makineler 2440 YTL civarı idi. Bonus karta %30 indirim olduğunu söyledi satıcı...

Almak isteyenler için güzel bir fırsat aslında...

Makineyi almak isteyenlere duyurulur

hocam ben almak istiyodum ama şu olayın dogruluk payı nedir sitede yazmıyyo öle bişey ..
    teşekkürler..:)

• indirim ne kdr sürcekmiş her ürünemiymiş?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sprewellll

indirim ne kdr sürcekmiş her ürünemiymiş?

Valla satış temsilcisi arkadaş %30 indirim olduğunu söyledi. öyle söyledi...
    İndirimin ne kadar süreceğini bilmiyorum ne yazık ki arkadaşım...
    Notebooklar için geçerli dedi satıcı arkadaş. Ama Daha sonra baktığımda All in One Yazıcılar içinde geçerli olduğunu gördüm...

Bence eğer imkanınız varsa mutlaka bir G*O*L*D bayiine gidin ve soruşturun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 28 Mart 2008; 8:12:32 >
  • Arkadaşlar 4 aylık sürecin sonunda bimeksden gittim 1870 ytl nakitle bu aleti alarak aranıza katıldım. şimdi siz tecrübeli arkadaşlardan ilk olarak yapılması gerekenler, kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar vb. konularda yardım bekliyorum herkese teşekkür ederim iy günler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstone78 -- 28 Mart 2008; 9:26:33 >
  • bugun sorusturcam :)
    akşam yazarım.

eğer öyle bişi varsa aranıza katılmaktan mutlu olucam ..

hadi hayırlı traşlar:D
  • beyler gold da nerde var öyle bişey görmedim ben
  • teşekkür ederim önerilerinizi bekliyorum..

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: darkstone78

Arkadaşlar 4 aylık sürecin sonunda bimeksden gittim 1870 ytl nakitle bu aleti alarak aranıza katıldım. şimdi siz tecrübeli arkadaşlardan ilk olarak yapılması gerekenler, kullanırken dikkat edilmesi gereken hususlar vb. konularda yardım bekliyorum herkese teşekkür ederim iy günler..

Hayırlı olsun..

İyi günlerde kullanın...

• Hocam sen zaten bayadır kafayı takmış durumudaydın R500 e,en sonunda almışsın hayırlı olsun.Kesinlikle doğru tercih!
    Öncelikle Hd yi 2 ye bölüp Acronis True İmage ile back up almanı öneririm.Onun dışında msconfig den senin için gereksiz programları kaldırıp Makinenin açılış hızını vs arttırabilirsin.Bide kablosuz V220-V320 Logitech mouse alabilirsin,kasayla çok güzel uyum sağlıyor,mouse zaten 10 numara.Başkada bişi yok sanırım :))
    Aramıza hoş geldin!
  • üzgünüm goldda kampanya %30 yok :(
  • Bugün VATAN'da Ideal karta %28 indirim+5 taksit vardı ve bu sayede
    R500 laptobumu aldım.Vatana millete hayırlı olsun

Ordaki teknik servis pili bitidikten sonra laptop kapalı durumda 12 saat şarzda bırakmamı söyledi.Bende şu an şarza bıraktım Notebooku kurcalama şansım olmadı ama güzele benziyor.Size tek bir şey soracağım kafama takıldı
    Laptobun ekranını kapatırken bilirsiniz yavaş yavaş kapanır,yani kendini sıkıştırır(mekanizmadan bahsediyorum).Açtıktan sonra sertlik oranı normal ama kapanmaya 3-2 santim kala sanki mıknatıs var gibi kendini hızlı çekiyor kasaya doğru ve sert kapanıyor(setlik kalmıyor kendini bırakıveriyor).Tabi bende elimle yavaş yavaş kapatıyorum.
    Sizde durum nasıl acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim,cevap bekliyorum

• quote:

Orjinalden alıntı: typeRteam

Bugün VATAN'da Ideal karta %28 indirim+5 taksit vardı ve bu sayede
    R500 laptobumu aldım.Vatana millete hayırlı olsun

Ordaki teknik servis pili bitidikten sonra laptop kapalı durumda 12 saat şarzda bırakmamı söyledi.Bende şu an şarza bıraktım Notebooku kurcalama şansım olmadı ama güzele benziyor.Size tek bir şey soracağım kafama takıldı
    Laptobun ekranını kapatırken bilirsiniz yavaş yavaş kapanır,yani kendini sıkıştırır(mekanizmadan bahsediyorum).Açtıktan sonra sertlik oranı normal ama kapanmaya 3-2 santim kala sanki mıknatıs var gibi kendini hızlı çekiyor kasaya doğru ve sert kapanıyor(setlik kalmıyor kendini bırakıveriyor).Tabi bende elimle yavaş yavaş kapatıyorum.
    Sizde durum nasıl acaba?Bilgilendirirseniz sevinirim,cevap bekliyorum

kaça geldi kardeş, ben kart ayarlayamadığım için kaldı :'(

• quote:

aynı sorun bended var 2 gündür

Nası hocam benim dediğim kapak kapatma sorunumu var?

Ayrıca diğer kullanan arkadaşlardanda cevap bekliyoruz lütfen

@salihsev
    1750 ytl civarına geldi
  • quote:

Orjinalden alıntı: typeRteam

quote:

aynı sorun bended var 2 gündür

Nası hocam benim dediğim kapak kapatma sorunumu var?

Ayrıca diğer kullanan arkadaşlardanda cevap bekliyoruz lütfen

@salihsev
    1750 ytl civarına geldi

ya ben kacırdım cok üzgünüm
    güle güle kullan

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.