Şimdi Ara

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---)))))) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
938
Cevap
4
Favori
74.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  ((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---))))))

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---))))))

((((((---:::LG R-500 KULÜBÜ:::---))))))

Bir hafta kadar oldu takalı; bu güne kısmetmiş resimleri paylaşmak. Elimde içini açarken video da kaydetmiştim ama vida sökme gibi şeyler, isteyen olursa onlarıda paylaşabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 29 Mart 2008; 23:54:20 >

• Beyler laptopu alalı 1 ay bile olmadı.Tek problem vistanın bi çok şeyi desteklememesi :p R500 ün xp driverlerininasıl ve nerden temin edebilirim...? Yardımcı olursanız sevinirim...
  • cpuz yada everest programından işlemci bilgilerine bak istersen, işlemci T7700 mü?
    quote:

Orjinalden alıntı: exodiatürk

yok yok olmuyo ya.sorun var galiba.
  • Lg kendi orjinal driverlarından ,
    SES,
    EKRAN KARTI, (xp destekleyen nvidia dan indirirsin)
    TouchPad,
    Wifi,
    Bluetoot'u otomatik tanıyacaktır,
    kamerayı otomatik tanıyacaktır,
    Omnipass ın xp sürümü vardır mutlaka bakmadım.
    sanırım bu kadar driver XP yi çalıştırmaya yetecektir.

ben XP kurmadım, ama yukardaki driverlarla kurabilirsin, ancak XP yi sata driver entegreli bir cd den kurabilirsin ,yada BIOS tan sata modunu değiştirerek kurabilirsin.
    Eğer 2 işletim sistemi kullanmak istiyorum derseniz yardımcı olabilirim. Windows vista + Windows XP

quote:

Orjinalden alıntı: Lazmania

Beyler laptopu alalı 1 ay bile olmadı.Tek problem vistanın bi çok şeyi desteklememesi :p R500 ün xp driverlerininasıl ve nerden temin edebilirim...? Yardımcı olursanız sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 29 Mart 2008; 23:34:03 >

• vista + xp düşünüyorum... Umarım kasmaz makina
  • Kesinlikle kasmaz, daha önceki notebook uma , pardus+vista+XP kurdum=NP
    quote:

Orjinalden alıntı: Lazmania

vista + xp düşünüyorum... Umarım kasmaz makina
  • ya sorunu çozdum sorun direk vatanın kendisi.ben sakaryadayım.izmirden aldırdım laptopu babamlara.kampanya vard iye onlara soledim markayı onlar aldı.hani markayı yanlıs mı verdim dicem ama bizimkiler ordayken satıcıyla konustum oda 2.4 demişti.sanırım bana bir alt odelini vermişler.butun ozellikler aynı bitek işlemci farklı baktım.oda bnm durumumki işte.gidecegim zaman atacam kafalarına
  • hay aksi ya. harddiski bölmem lazım... bu işlemi format çekmeden halledebilir miyim ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: typeRteam

Evet ılıkmış
    *Şimdi foruma laptoptan giriyorum yalnız Chkdsk komutu bile çalışmıyor.Sizde üzerindeki orjinal vista duruyorsa bir denermisiniz?(administrator grubuna üyeyim)
    *C sürücüsünde driverları bulamadım.Kendim format atarsam internettenmi indirmem lazım driverları?
    *Xp kuran varmı?
    *Power tuşunun yanında SRS tuşu var ne işe yarıyor?

Teşekkürler

Sorumu tekrarlıyorum arkadaşlar....
  • quote:

quote:

Evet ılıkmış
    *Şimdi foruma laptoptan giriyorum yalnız Chkdsk komutu bile çalışmıyor.Sizde üzerindeki orjinal vista duruyorsa bir denermisiniz?(administrator grubuna üyeyim)
    *C sürücüsünde driverları bulamadım.Kendim format atarsam internettenmi indirmem lazım driverları?
    *Xp kuran varmı?

Teşekkürler

bahsettiğin komutu bilmiyorum... Laptopun içinden driverlerin bulunduğu bir cd çıkması gerekiyordu... XP için soruyorsan son gönderilen mesajlar yardımcı olacaktır. XP yi bir kaç gün içinde kurucam :P... Her hangi bir müzik dinlerken o tuşa basarsan o tuşun görevini yaşaya bilirsin

• * Chdsk bende çalışıyor, Kullanıcı hesaplarından>Kullanıcı Hesabı Denetimini aç veya kapat> Bilgisayarınızı korumaya yardımcı olması için kullanıcı Hesabı Denetimi'ni/UAC) kullanın seçeneğini kaldır. bunu yapmadıysan bide bu şekilde dene..

*internetten update yapılan driverlar C:\Program Files\lg_swupdate\update bu klasörde bulunmakta buları yedekle, sonra netten bir daha indirmene gerek kalmaz.

*XP kurmadım, vista'dan memnunum

*SRS tuşu, SRS efekler için kısayol gibi bişey, yani müzik dinlerken yada video izlerken farkedebilirsin bu efekleri.
    benim bildiklerim bu kadar

quote:

quote:

Evet ılıkmış
    *Xp kuran varmı?

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 30 Mart 2008; 0:10:00 >

• Tamamdır teşekkürler tekrardan.
    Birde CPUZ den bakıyorum mesala rar dosyası çıkarırken
    1 sn 1100 mhz 1 saniye 1599 mhz 1 saniye 2400 mhzoluyor işlemci.Yani çok oynak yerinde duramıyor
    Bunu belli bir değere sabitleme şansımız yokmu?Böyle inip çıkması bi zarar vermesin sisteme
  • quote:

Tamamdır teşekkürler tekrardan.
    Birde CPUZ den bakıyorum mesala rar dosyası çıkarırken
    1 sn 1100 mhz 1 saniye 1599 mhz 1 saniye 2400 mhzoluyor işlemci.Yani çok oynak yerinde duramıyor
    Bunu belli bir değere sabitleme şansımız yokmu?Böyle inip çıkması bi zarar vermesin sisteme

Tam tersine arkadaşım. Sabit olursa zaten güç yönetimi ne işe yarayacak ki. Sen asıl sabit durmasından kork.
  • @ drakulam

Hocam bizim E500'de ROBSON takılacak giriş var mı?

Bir de laptopun altı kolay açılıyor mu?
  • Oynasın bakalım.Full performans yapıncada oynak davranıyor o garipbime gitti.Yani benim istediğim mesela 1 ghzden yüksek çalışmasın pildeyken.Ama demekki mümkün değil bu neyse

Ayrıca bugün XP kurmayı düşünüyordum SATA driverlarını nerden bulabilirim.Nasıl halledebilirim?

• quote:

Orjinalden alıntı: emreee85

quote:

Orjinalden alıntı: drakulam

Bu arada işlemci "sol shift" ve "Z" tuşunun olduğu yerde.

işlemcinin orada olduğunu biliyorum ama ses klavyenin ortasından geliyordu nedense.

arkadaşlar benimkinden de bi çınlama sesi geliyor ama galiba hoparlörden çünkü kulaklık taktığımda aynı ses kulaklığa geliyo bunu engellemenin bi yolu yokmu?

edit:İMLA HATASI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darkstone78 -- 30 Mart 2008; 18:43:55 >

• recovery cd otomatik kullan ile çalışmıyor? install.wim dosyası var içinde onu mu açmak gerekiyr? o dosyayı açacaksak hangi program ile açıyoruz?

harddisk'i ikiye bölüp yedek almak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suwar -- 30 Mart 2008; 22:59:38 >
  • everest programını aç, Anakart>Çipset>Güney Köprüsü Özelliklerine bak, orada PCI Express denetleyici'de boş slot görünüyorsa takabilirsin, ancak şöyle bir durum var, bizim R500 lerde 3 tane slot yeri var , ancak bunlardan 2 tanesinde slot girişleri vardı.
    Göderdiğim resmi incelersen bizdeki olmayan slot yerini gösterdim.
    muhtemelen E500 dede boş slot vardır ve buna takabilirsin ama içini açtığında nerede bu boş slot demeyesin...

quote:

Orjinalden alıntı: OTTO VON BISMARCK

@ drakulam

Hocam bizim E500'de ROBSON takılacak giriş var mı?

Bir de laptopun altı kolay açılıyor mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drakulam -- 30 Mart 2008; 22:59:59 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.