Şimdi Ara

lg r400

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
641
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba yeni üye oldum sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler.

1) 1394 (4 pin ) girişi bu modelde yok .Video kameradan (kaset ) kayıt aktarımı için nasıl bir yol izlemeliyim ?
    2) carbon oyunu yükledi bir arkadaşım sonra kaldırmıyor diye sildi .Hangi oyunu almalıyım sizce?

• oyun laptopu değil zaten :)
  • r400 kayıt aktarman için elindeki kabloyu usb yeçeviren bi aparat olması lazım

oyun olarakta oyun için üretilmiş bir model degil ama eski oyunları kurmanda bi sakınca olmaz forumda oyun bölümüne bakarsan sistemi yormayan oyunalrı bulabilirsin
  • teşekkürler. metekar
  • quote:

Orjinalden alıntı: metekar

Herkese merhaba yeni üye oldum sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler.

1) 1394 (4 pin ) girişi bu modelde yok .Video kameradan (kaset ) kayıt aktarımı için nasıl bir yol izlemeliyim ?
    2) carbon oyunu yükledi bir arkadaşım sonra kaldırmıyor diye sildi .Hangi oyunu almalıyım sizce?

1. 1394 girisi dedigin firewire portu degil mi? bu giris pilin oldugu tarafta kucuk bir giris.. olduguna eminim, kullanmadim daha fakat firewire kullanacagimdan dolayi aldim..
    2. Yuksek grafik ozelligi isteyen oyunlari calistirmayabilir sonucta oyun icin uretilmis bir notebook degil. Fakat daha basit oyunlari oynayabilirsiniz, age of, cm gibi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: metekar

Herkese merhaba yeni üye oldum sizlerin tavsiyelerine ihtiyacım olacak şimdiden teşekkürler.

Ben hiç Carbon'u denemedim ama kaldırabileceğini sanmıyorum. Oynadığım oyunlar;

NFS Most Wanted
    GTA San Andreas ve Bunun Multiplayer'ı
    Counter Strike
    America's Army
    Fair Strike ( çok süper bi Helikopter oyunu tavsiye ederim )

Bu saydığım oyunları sorunsuz bir şekilde oynatabiliyo. Benim masaüstünde FX5500 Ekran Kartı var valla R400 oyunları masaüstünden daha iyi oynatıyo Gerçi bunda 2GB Ram'inde etkisi vardır.

Zaten 1 GB Ram ile kullanırsan R400 normal uygulamalarda bile zorlanır çünkü Vista çok pis Ram yiyo.

• Firewire r400 de yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ***LG X140*** KULLANICILARI
    14 yıl önce açıldı
    ***LG A510*** KULLANICILARI
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.