bu makinayı kullanan arkadaşlar yaşadıkları sorunları yazarsa sevinirim.Isınma ve servis merak ettiğim konular.
http://forum.donanimhaber.com/m_18009244/mpage_7/tm.htm buradaki baslikta R400 ile ilgili tum sorularinin cevaplarini bulabilirsin. Isinma sorunu yok servis konusunda Tecpro (Dikmen-Ankara) bakiyor. Ithalatcisi ise Bogazici Bilgisayar. Simdiye kadar herhangi bir sorun yasamadim, yazilimsal sorun yasayan arkadaslar vardi, hallettiler.
Hp laptopum serviste 1,5 aydır yatıyor.30 iş gününü Çarşamba günü doldurdu.Önümüzdeki hafta para iadesi alabilirsem hemen almayı düşünüyorum.İzmir'deyim Vatan,Bimeks vs satıyordur sanırım.
Eski konuları okuyayım biraz :)
Valla hiç bi sorunum yok cillop gibi makina. Almayı düşünüyosan hiç beklemene bile gerek yok.
almam için paranın diğer taraftan gelmesi gerek :) ayrıca aldığım gibi ram takmayı düşünüyorum.Uyum sağlayacak bir ram tavsiyesi? :)
quote:
Orjinalden alıntı: mstgngr0
almam için paranın diğer taraftan gelmesi gerek :) ayrıca aldığım gibi ram takmayı düşünüyorum.Uyum sağlayacak bir ram tavsiyesi? :)
süper ötesi bir cihaz.gözünü kırpmadan alabilirsin.ben kingston ram ilave ettim.harika oldu.daha başka ram ilaveesi yapan arkadaşlar var.onlard da sorun yok.kingston ram al ve bu cihazın keyfini sür
bu arada vatandan en son r400 ü ben aldım.bimeksede bakmıştım.bu ik mağazada bulamassın bu chazı.
quote:
Orjinalden alıntı: mstgngr0