Lg R560 laptop almıştım format çektik bilgisayar mefta oldu, yanında ne cd verdiler nede bişey. Ne türkiye sitesinde nede global sitede bu aletin driveri yok, adam sattığı ürünün driverini koymuyor arkadaş, ne haliniz varsa görün diyor. Ben aldım bin pişmanım ama siz siz olunda sattığı ürünün sürücüsünü bile vermiyen lg den bir halt almayın. Bir ekran driveri bulamadım
quote:Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi lg r590 kullanıyorum. bütün sürücüler internet sitesinde mevcut? İnternette çinli suşumika adlı laptopunda tüm driverları var, mesele siteye girip modeli yazınca cıkması. Sony nin sitesinden lg nin driverlarını daa rahat buluyorum, ordan anlayın siz artık ne kadar ilgili olduğunu
quote:Orijinalden alıntı: forro quote:Orijinalden alıntı: Beckham'ın Varisi lg r590 kullanıyorum. bütün sürücüler internet sitesinde mevcut? İnternette çinli suşumika adlı laptopunda tüm driverları var, mesele siteye girip modeli yazınca cıkması. Sony nin sitesinden lg nin driverlarını daa rahat buluyorum, ordan anlayın siz artık ne kadar ilgili olduğunu ekran kartı sürücünü ekran kartının sitesinden neden indirmiyosun? ama bir yerde de haklısın en ufak sey icin teknik servise yönlendirildim