Bildirim
LG RECOVERY SORUNU
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
daha önce cd yle felan format attınız mı pc ye belki recovery bölümünü silmiş olabilirsiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Ocak 2012; 9:45:00 > -
Bence de büyük ihtimalle recovery bölümü hard format ile silinmiş. -
daha önce cd ile format atmadım. daha önce 3 defa tek tuş recoveryi kullandım . tekrar tek tuşu kullanmak istiyorum fakat olmuyor. bende düz format attım fabrika korumalı alanıda format atarken silmedim dikkat ettim özellikle ve hala çalışmıyor. f11 tuşu başlangıçta geliyor şuan, fakat recovery başlamıyor dosyalar eksik hatası alıyorum. LG-a510-uae13t kullanıcısıyım ve bu özelliği tekrar yüklemek ve kullanmak istiyorum. lg recovery center programıda bilgisayarımdan silinmiş durumda bunu nasıl yapabilirim. -
Lg servisiyle görüş -
ücret karşılığında cd yollayabileceklerini söylediler araştırmama göre 50tl civarı . sizin yardımlarınızla yapabileceğim bişey yok mu peki ? -
Aklima suan birsey gelmiyor forumda bilen arkadaslar vardir
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows tarafından bulunamıyor
- akıllı tahta açılmıyor ışık yanıp sönüyor
- bilinmeyen usb aygıtı (aygıt tanımlayıcısı isteği başarısız oldu)
- kargo info
- laptop fanı sürekli çalışıyor
- oem açılımı nedir
- silinen dosyaları geri getirme
- root nasıl kaldırılır
- bilgisayardan ses gelmiyor
- internetim çok yavaş
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X