Şimdi Ara

LG RECOVERY SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • lg a510-uae13t marka-model önceden kullandığım. bilgisayarımın F11 tuşu ile lg tek tuş recovery i artık kullanamıyorum. eski haline nasıl geri getirebilirim??

• daha önce cd yle felan format attınız mı pc ye belki recovery bölümünü silmiş olabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Teknisyeni -- 18 Ocak 2012; 9:45:00 >
  • Bence de büyük ihtimalle recovery bölümü hard format ile silinmiş.
  • daha önce cd ile format atmadım. daha önce 3 defa tek tuş recoveryi kullandım . tekrar tek tuşu kullanmak istiyorum fakat olmuyor. bende düz format attım fabrika korumalı alanıda format atarken silmedim dikkat ettim özellikle ve hala çalışmıyor. f11 tuşu başlangıçta geliyor şuan, fakat recovery başlamıyor dosyalar eksik hatası alıyorum. LG-a510-uae13t kullanıcısıyım ve bu özelliği tekrar yüklemek ve kullanmak istiyorum. lg recovery center programıda bilgisayarımdan silinmiş durumda bunu nasıl yapabilirim.
  • Lg servisiyle görüş
  • ücret karşılığında cd yollayabileceklerini söylediler araştırmama göre 50tl civarı . sizin yardımlarınızla yapabileceğim bişey yok mu peki ?
  • Aklima suan birsey gelmiyor forumda bilen arkadaslar vardir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG G2 Güncelleme Sorunu[YARDIM]
    10 yıl önce açıldı
    Hp recovery sorunu
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.