Şimdi Ara

Lg Renoir hoparlör sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar başlıktan anlaşılacağı gibi telefonun hoparlöründe sorun var.Telefonu alalı henüz bir hafta geçti arkadaşım yurdışından getirdi.Telefonda dizayn olsun kamerası olsun hiçbir sorun yok ama son bir kaç gündür ses cızırtılı ve çok az duyuluyor. Kulaklığını taktığımda ise hiçbir sorun yok .bu kadar kısa bir süre olmasına rağmen böyle bir arıza çıkarması canımı sıktı .Buna nasıl bir çözüm bulabilirim
    CHIP Onlin'da bir arkadaş bu telefonun fılmı cabuk gıdıyo bendede var kulaklıktan ses gelmıyo megersem fılmı bıtmıs diye yazmış ama film ney ben birşey anlamadım yoksa o kulaklıkla alakalı birşeymi yardımcı olursanız memnun olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yusuf1656 -- 3 Nisan 2010; 20:49:40 >

• Dostum öncellikle geçmiş olsun, çünkü muhtemelen hoperlörün patlamış olabilir. Zaten Renoir zayıf hoperlöre sahip, ses gümbür gümbür değil. (Kulaklık başka tabii, 10 üzerinden 10) Eğer bir de yabancı forumlarda yazan gizli menüden düzeneleme yaparken ayar değeri fazla girdiysen de alınabilecek bir sonuç. Ama yine Renoir ile ilgili bir yabancı forumda okumuştum, bir kullanıcı Divx film seyrettikten sonra da patlamış ve serviste hoperlör değiştirmek zorunda kalmıştı.

Benim sana önerim ise bir LG servise gidip hoperlörü kontrol ettirmen gerçekten patlak mı değil mi diye ve eğer patlaksa ve bozulmuşsa da yapabilsinler diye dua etmen.

Selamlar, saygılar...
  • Hiçbir ayarını kurcalamadım telefonun benim için yeterliydi ses seviyesi,En iyisi senin dediğini yapıp bir servise gitmem olucak
    Teşekkürler arkadaşım....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.