Arkadaşlar LG S 5000 kullananlar var mı..? Fiyatperformans açısından oldukça iyi görünüyor ama, piyasada karşıt görüşler de bi o kadar fazla.. almayı düşünüyorum.. umarım hayal kırıklığına uğramam.. kullanıcılardan yorum bekliyorum..
YUKARDAKİ LİNKTE BENİİM KONUM VAR BAK NEDEMEK İSTEDİİMİ ANLARSIN..
EĞER BİLGİN VARSA PM ATAR MISIN
quote:
Orjinalden alıntı: Johann
Arkadaşlar LG S 5000 kullananlar var mı..? Fiyat performans açısından oldukça iyi görünüyor ama, piyasada karşıt görüşler de bi o kadar fazla.. almayı düşünüyorum.. umarım hayal kırıklığına uğramam.. kullanıcılardan yorum bekliyorum..
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum arkadasim..cunku f/p orani vasat bir urun..pesin fiyati 350 ytl civarinda..bu paraya cok daha iyi cihazlar alabilirsin..ekrani dusuk cozunurlukte, hafiza 4 mb ve artmiyor, kizilotesi, radyo, bas-konus, EDGE, email, mp3 calar, video kayit ve oynatma, tema destegi gibi hicbir ozellige sahip degil..batarya omru de tatmin edici degil..ben alma derim..f/p oranina onem veriyorsan nokia 6103, samsung E250, X670, LG KG200, siemens S75, SE K510i, W300i, Z530i ayni fiyata alabilecegin cok daha basarili ve f/p orani yuksek cihazlardir..