Arkadaşlar, multinet gift kartım var, sadece teknosa'da geçerli. ve ben led ekran bi tv almak istiyorum bütçemde çok geniş degil, bu yüzden 2 tv arasında kaldım geniş bilgiye sahip arkadaşlarım bana yardımcı olabilirlerse çok çok sevinirim.
Eğer yorumları okursa samsung 5100 modeli lg 4300 göre biraz daha iyi olduğunu zaten anlarsın.Ama bu fiyatlara led florasanlı tv alacağına lcd almanı tavsiye ederim bir araştır istersen
peki lg nin eksileri nedir? neden samsung? biraz bilgi verebilirmisn? peş peşe soru yagmuru gibi oldu :) ayrıca 42 inç - 40 inç farkı var arada lg daha mantıklı geliyodu sen böyle deyince herşey karıştı :)
kardeş bende bugün 32C5100 aldım daha gelmedi en başından lG ye karşı soğuk lugum var. elektronige aşırı derecede mereaklı olan biri olarak diyorum ki en azından LG ile samsung un devre lerini bi karşılaştır. fark ı anlarsın 2.si belki 20 yerden TV sordum her defasında Lg yi gözüme soktular samsung stoklarda tükenme noktasına gelmiştir lg ne istersen vardır. samsung panelini kendisi üretir bu fiyat aralıgında bi insan evladı çıkıp desinki samsungdan kaliteli görüntüye sahip şu tv var... sanmıyorum evde samsung monitor yazıcı telefon var daha tık demedi çok çok memnunum samsugdan ......TEŞEKKÜRLER SAMSUNG....