Arkadaşlar sizlerin yardımına tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım var.1 aya yakın bir süredir tv bakıyorum ama artık iyice kafam karıştı.40-46 inc aralıgınde bir tv alacağım.dahili uydu alıcı ve wifi kesinlikle olacak.bunlara göre bana acil tavsilerinizi bekliyorum.bütçe de 2000tl civari cıkabilirim.2500 olmaz.bu limetlerde bekliyorum.özellikle son 6 ay içinde philips alan arkadaslar acaba gercekten satıcıların dediği gibi philips tv konusunda bir kac gömlek ilerlediler.cok özellik uygun fiyat denklemi dogru mu?sizlerden ricam tv modelini ve boyutunu belirtir misiniz?hepinize cok tesekkür edıyorum hepinize.
Hocam lutfen philips alma ne alirsan al yani philips den o kadar nefret ediyorum ki anlatamam. 1 aydir philips smart tv kullaniyorum,galiba bunun kadar kotu bir televizyon olamaz. Kasmalar, donmalar, daha ne kotu sey ararsan var . forumda tv philips isimli tum konulara girip insanlara philips aldirmamaya calisicam artik. ben yandim siz yanmayin gidin lg alin samsung alin ya .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme