Şimdi Ara

LG-SAMSUNG-SONY-PHİLİPS-SHARP-PANASONİC

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir çok başlıkta bir çok konu olduğunun farkındayım ancak herkes ayrı bir ürüne iyi diyor benim ise meraklarım sıra ile şunlar.

Led tv mi?Plazma mı?
    Alışılmış marka takıntısı olmadan hangi marka?
    En son teknoloji hangisinde?Hangi modelde?
    Hangi TV de 3d?
    Aktif gözlük mü? Pasif gözlük mü?

En önemli soru ise şu :) 2800tl verip samsung es8000 alma aşamasında olan biri hangi tv için hangi nedenle bu alımdan cayar...

• cumartesi tv alinacak yardimci olacak arkadas yok mu?
    es8000 nasildir yerine tercih ne yapilabilir.
    2000-2700 bütçe.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet arkadaşlar mutlu son yarın

Pan. 50st50 yahut lg47lm660 arasındayım samsung inch/fiyat oranlamasında beni üzdü.

Panasonic 50st50 çok fazla beni etkiledi plazma olarak.
  • Led TV mi? Plazma mı? (Tartışılır, her ikisinin de artıları ve eksileri var)
    Ama günümüzde LED üretimi artmış ve plazama üretimi de minimum üretim seviyesinde.
    Bence SONY (Fiyat,performans ve görüntü kalitesi)
    Sony **HX850, Samsung **ES8000, LG **LM960S, Philips **PFL8007K en üst modeller.
    Bu yıl EİSA da 3D ödülünü Sony 55HX850 aldı.
    Sony 3D artıları diğer markalara göre (Otomatik derinlik ayarı, 4 Kat daha hızlı 3D performansı, 1920x1080 FULL HD 3D keyfi (aktif gözlük))

Active Shutter Gözlükler (Şarjlı ve pilli)
    3 Boyutu 1920x1080 Full hd izlersin.
    Her açıdan izleme imkanı sunar.

Pasif Gözlükler (FPR)
    3 Boyutu 1920x540 izlersin.
    Televizyon göz izzasında olması gerekmektedir veya özel açı kazandırılmalı.
  • Active Shutter Gözlükler (Şarjlı ve pilli)

Pasif Gözlükler (FPR)

tamamen yanlış bilgi.söylenenin tam tersi olur.aktif te tv yi karsıdan görmen gerekir izlemen için 3d yi.pasifte ise değişik açılardan izlersin.
  • arkadasım philipsin 47pfl 6877k modeli var.gözün kapalı al.beğenmezsende gel küfret bana.ha kabulümdür bi panasonic plazma değildir bu tv ama led dir,pasif 3d izlersin.alacağın plazma aktiftir ve göz ağrısı göz bozulması vs yaptığı söyleniyor.karar senin tabikide.ama sen sen ol korelilere bulaşma.samsung ve lg ye.SEN HİÇ PANASONİC VEYA PHİLİPSİN VEYA SHARP IN TV DE REKLAMINI GÖRDÜNMÜ.AMA SAMSUNG VEYA LG Yİ HER DAİM.NİYE ÇÜNKİ SATILMAYAN ÜRÜNLERİ SATMAK İÇİN CAFCAFLI REKLAM YAPARAK.ALMAN MALI LOEVE VARDIR REKLAMINI HİÇ GÖREMEZSİN.NEDEN ÇÜNKİ MÜŞTERİSİ SABİTTİR.GEÇEN AY ÇAMAŞIR MAKİNASI ALACAKTIM ALLAHIM YA BU ÇEKİK GÖZLÜ KORELİLERİN ÜRETTİKLERİ LG VE SAMSUNG MARKA ÇAMAŞIR MAKİNALARINI ÖYLE BİR ÖVÜYOLARKİ.NERDEYSE KANIP ALACAKTIM.AMA MEİLE DİYE Bİ ALMAN MALI VARMIŞ.ADAMLAR MAKİNA YAPMIŞLAR KARDEŞİM YA.TAMAM PAHALI HEMDE ÇOK PAHALI AMA 30 SENE GARANTİ VERİYO ADAM.SENİN ÇEKİK GÖZLÜYSE LG YE 10 YIL MOTOR GARANTİSİ VERİYOMUŞ.VERSENE SEN 10 YIL ANAKART GARANTİSİ TAMBUR GARANTİSİ.VEREMEZ ÇÜNKİ BİLİYO MALININ DANDİK OLDUĞUNU.DİYECEM ODURKİ..NE KADAR PARA O KADAR KÖFTE.ÜRÜNÜ 1 KEZ ALACAKSIN SÜREKLİ GİDİP TV ALMAYACAKSIN.OLAYIN ÖZETİ BU SEVGİLİ ARKADASIM.KARAR SENİN TABİKİ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG CX 55 Oled
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sony HX850 active

Phill PFL7007K active

Phill PFL7606 pasif

LG LM960V pasif Full nanoled

LED diyorsan bu 4 model arasından birini gönül rahatlığı ile alın.

Ama işin içine Plazmayı sokarsanız

Pana VT30E veya VT50E modellerinide değerlendir.

Sonuç olarakda aldığın cihazı ve incelemelerinden bizide haberdar et.
  • panasonic 50st50 alindi.
    çok pişmanım.
    bu kadar düşünmem boşa imiş açık ara panasonic önde tek eksik 2 gözlük kaldı 2000hz ile başarı çok iyi.
    Smart tv özelliği fena değil her işi görüyor.
    akıllı kumandamda var artık bir ipad iphone sahibi iseniz heleki bir ipad koca bir ekran dokunmaik mouseunuz ayrica tam kontrol panel ve klavyeniz var artik.
    bravo panasonic...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AnkaraYedekParcaci

panasonic 50st50 alindi.
    çok pişmanım.
    bu kadar düşünmem boşa imiş açık ara panasonic önde tek eksik 2 gözlük kaldı 2000hz ile başarı çok iyi.
    Smart tv özelliği fena değil her işi görüyor.
    akıllı kumandamda var artık bir ipad iphone sahibi iseniz heleki bir ipad koca bir ekran dokunmaik mouseunuz ayrica tam kontrol panel ve klavyeniz var artik.
    bravo panasonic...

Dostum hayırlı uğurlu olsun.İyiki DH desin yoksa abuk subuk paralara bir Kore malı satın alcaktın.

En iyi tercihi yapmışsın.

Ama öyle kolay kurtulmak yok.

En kısa zamanda araştırmanı ve fotolarını burada bizimle paylaşmanı bekleriz.

Fiyat nedir nereden aldın bunlarıda paylaş bizimle.

• SONY

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 4TerribleTurk

Led TV mi? Plazma mı? (Tartışılır, her ikisinin de artıları ve eksileri var)
    Ama günümüzde LED üretimi artmış ve plazama üretimi de minimum üretim seviyesinde.
    Bence SONY (Fiyat,performans ve görüntü kalitesi)
    Sony **HX850, Samsung **ES8000, LG **LM960S, Philips **PFL8007K en üst modeller.
    Bu yıl EİSA da 3D ödülünü Sony 55HX850 aldı.
    Sony 3D artıları diğer markalara göre (Otomatik derinlik ayarı, 4 Kat daha hızlı 3D performansı, 1920x1080 FULL HD 3D keyfi (aktif gözlük))

Active Shutter Gözlükler (Şarjlı ve pilli)

Pasif Gözlükler (FPR)

55pfl8007k aldik.

umarim pisman olmayiz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.