Şimdi Ara

LG Sirius Deluxe 12 K FATURA Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
1.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ben bu üründe karar kıldım değerleri süper.Daha öncede bu konu açılmış ama kimse fatura konusunda birşey söylememiş.Şimdi bu ürünü kullanan arkadaşlar sadece soğutma amaçlı ama fatura ne kadar geliyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-as-w126j1r0-sirius-deluxe-inverter-v-12k-btu-fiyati,165774.html?gclid=Cj0KEQiAuqC2BRDVxMSnpa-mhZoBEiQAFta8wZXmBch1FTNBuY1cmZ3iJv0iQeMgwVjJfwCDE10sy7saAmqU8P8HAQ

• quote:

Orijinalden alıntı: muzikci83

Arkadaşlar ben bu üründe karar kıldım değerleri süper.Daha öncede bu konu açılmış ama kimse fatura konusunda birşey söylememiş.Şimdi bu ürünü kullanan arkadaşlar sadece soğutma amaçlı ama fatura ne kadar geliyor.

http://www.istanbulbilisim.com.tr/lg-as-w126j1r0-sirius-deluxe-inverter-v-12k-btu-fiyati,165774.html?gclid=Cj0KEQiAuqC2BRDVxMSnpa-mhZoBEiQAFta8wZXmBch1FTNBuY1cmZ3iJv0iQeMgwVjJfwCDE10sy7saAmqU8P8HAQ

kağıt üstünde ki her değere inanırsanız çok kaybedersiniz.kimse benim malım mındar demez.siz paranızdan bıktınız evinize oyuncak naylon klima almak istiyorsanız tüketimine neden takılıyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostkiller1

quote:

Arkadaşlar ben bu üründe karar kıldım değerleri süper.Daha öncede bu konu açılmış ama kimse fatura konusunda birşey söylememiş.Şimdi bu ürünü kullanan arkadaşlar sadece soğutma amaçlı ama fatura ne kadar geliyor.

kağıt üstünde ki her değere inanırsanız çok kaybedersiniz.kimse benim malım mındar demez.siz paranızdan bıktınız evinize oyuncak naylon klima almak istiyorsanız tüketimine neden takılıyorsunuz.

Peki naylon diyorsunuz bu klima hakkındaki bilginiz nedir.vardamı kullanıyorsunuz şikayetcisiniz yoksa etrafınızda kullanan varmı.Yada bu klima hakkında ne şikayetler duydunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ghostkiller1

quote:

Bendede daikin shira 35 k var.Yazın faturam 24 derecede gece modunda economikte +50 - +60 arasında değişiyor.ama shira olmasına rağmen ısıtmada 20derecede otomatik fanda 12-16 saat kullanımda + 100-120 getiriyor.yani full çalışsa kışın + 150 üzeri getirir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanÖztürk1979 -- 21 Şubat 2016; 12:19:22 >

• klimada bir sorun olabilir kkaç metre alanda kullanıyorsunuz 120 veya 100 TL çokggelmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabanoz

klimada bir sorun olabilir kkaç metre alanda kullanıyorsunuz 120 veya 100 TL çokggelmiş

Valla hocam dusunmedim degil.22 metre kare alana.simdi servisi cagircam diyecekler ki sorun yok , 50 TL servis ucreti.bu sefer daha zor duruma duscem.yazin fansiz 24 derecede 22 saate + 50 getiren makine kisin 20 derece otomatik fanda 12 saate 100 lira yakiyor ki 20 derece ne kadar sicak olabilir siz dusunun.yani soyle bir 27-28 derece + otomatik fan yapsam 24 saat acik biraksam 30 gunde 200-300 arasi yakar gibi.bir ara gozlemledim 27 derece isinmis odayi saatte 500 wattla isitiyordu.diyelimki saatte sabit 500 watt yaksa gunde 12 kw ayda 360 kw*0.40=144 tl yapar , birazda ara sira 500 watt uzerine ciksa ayda 200 bulur.su durumda siz ne dusunuyorsunuz ve ne onerirsiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HasanÖztürk1979 -- 21 Şubat 2016; 18:19:28 >
  • quote:

klimada bir sorun olabilir kkaç metre alanda kullanıyorsunuz 120 veya 100 TL çokggelmiş

Tegora'yı klima sanan konuşuyor :))). Sizin makine Daikin üretimi değil. Bu bölümde bilgisiz yazılarınızı görüyorum. Emin olmadan konuşmayın.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UndisputedC2

quote:

Valla hocam dusunmedim degil.22 metre kare alana.simdi servisi cagircam diyecekler ki sorun yok , 50 TL servis ucreti.bu sefer daha zor duruma duscem.yazin fansiz 24 derecede 22 saate + 50 getiren makine kisin 20 derece otomatik fanda 12 saate 100 lira yakiyor ki 20 derece ne kadar sicak olabilir siz dusunun.yani soyle bir 27-28 derece + otomatik fan yapsam 24 saat acik biraksam 30 gunde 200-300 arasi yakar gibi.bir ara gozlemledim 27 derece isinmis odayi saatte 500 wattla isitiyordu.diyelimki saatte sabit 500 watt yaksa gunde 12 kw ayda 360 kw*0.40=144 tl yapar , birazda ara sira 500 watt uzerine ciksa ayda 200 bulur.su durumda siz ne dusunuyorsunuz ve ne onerirsiniz ?

Faturanız gayet normal. Elektriğe son 4-5 yılda da epey zam geldi. 50-60 TL ye ısınıyorum diyenlere inanmayınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: canerrtass

quote:

Orijinalden alıntı: UndisputedC2

quote:

Faturanız gayet normal. Elektriğe son 4-5 yılda da epey zam geldi. 50-60 TL ye ısınıyorum diyenlere inanmayınız.

Alıntıları Göster
    klimada aylık 100 ile 120 tl ye ısınmak gayet normaldir ne bekleyecektinizki 50 tl ye falan ısınmakmı bu dünyanın neresinde var.
    bugün bir torba kömürle bile kömürün torbası 7 tl olsa dahi 105 tl aşağıdan ısınamazsınız.

• Arkadaşlar ben konudada belirtim soğutma amaçlı zaten kışın soba yakıyorum bana yazın lazım.yazın ne gelir fatura

• 22 metre kare kapı kapaliysa 50 TL bile fazla Heleki shira imkânsız ben tegorayi kullanıyorum canavar gibi ısıtıyor kapı aciktti en fazla 16 saat çalıştı 90 TL vermiştim. SCOP ddeğeri A++ diye biliyorum büyük ihtimal sıkıntı vardır bir baktir istersen

• canerrtass C kullanıcısına yanıt
    Ne olduğu umrunda değil kullanıyorum isiniyorum keşke param yetsede shira alsam bu ürünü alırken seviş ağı iyi diye almıştım iyikide almıştım servis ağı olmayan klima almak mantıksız Heleki tegora 20 m kareye yeter arta bile kesinlikle tavsiye ediyorum

• quote:

Ne olduğu umrunda değil kullanıyorum isiniyorum keşke param yetsede shira alsam bu ürünü alırken seviş ağı iyi diye almıştım iyikide almıştım servis ağı olmayan klima almak mantıksız Heleki tegora 20 m kareye yeter arta bile kesinlikle tavsiye ediyorum

Arkadaşım bakın elbette iyidir ama klimanızın dış ünitesi Belçika üç ünitesi yerli. Kötü demiyorum. Elbet işini görecek cihaz ama Daikin üretimi değil. İnsanları yanıltmayın. Daikin iyi kendi üretimi modeller Shira ile başlar hava temizleyen Ururu Sarara ile sonlanır.

• quote:

Orijinalden alıntı: erhan547

klimada aylık 100 ile 120 tl ye ısınmak gayet normaldir ne bekleyecektinizki 50 tl ye falan ısınmakmı bu dünyanın neresinde var.
    bugün bir torba kömürle bile kömürün torbası 7 tl olsa dahi 105 tl aşağıdan ısınamazsınız.

hocam anlatamadım ben derdimi.100-120 TL fatura fazla demedim ben.Dediğim şey şu : 30 günlük faturanın 20 günü günde 12-14 saat ortalamayla üstelik 20 dereceye kadar düşürmeme rağmen + 100 ve ya 120 normal mi ? yani ben klimayı 27 derecede günün 24 saati ve ayın her günü yani 30 gün çalıştırmıyorum ki ! işte bu durumda faturam normal mi bunu merak ediyorum ???
  • bunu en son a++ olan klimalara göre hesap yaparsak 12 saat çalışmayla 20 günlük tüketim 108 tl çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erhan547 -- 23 Şubat 2016; 16:07:10 >
  • erhan547 E kullanıcısına yanıt
    Ortalama 500watt harcar 12 saat in 2 saat klima set değere geldiğinde kendini kapatsa ortalama 10 saat hep açık 10 ×500= 5000 watt yanı 5 kW 1 kW 0.40 TL ise günde 2 TL ayda 60 TL eder

• quote:

Ortalama 500watt harcar 12 saat in 2 saat klima set değere geldiğinde kendini kapatsa ortalama 10 saat hep açık 10 ×500= 5000 watt yanı 5 kW 1 kW 0.40 TL ise günde 2 TL ayda 60 TL eder

şaban da başımıza klima profesörü kesildi ya artık herkeste bu işi yapmalı bence.öyleya başkalarının şabandan eksiği ne onlarda yazsın çizsin işkembeden sallayarak.saban yahu sen tegoradan başka klima kullandınmı hiç bak senin yazıların forumda duruyor istersen dön bir geriye bak yazdıklarına.beni uğraştırma şimdik yazılarını bulmaya.

evinde kalorifer sistemi var belirli bi saatten sonra kullanıyorsun bu klimayı.yani sadece bu klimayı kullanmıyorsun.diğer sistem zaten evi bir güzel ısıtıyor ee klimayada haliyle az iş düşüyor.buraya bırakın tegorayı en dandik klimayıda koysanız aynı şartlarda ısıtır zaten.o yüzden tegora şöyle böyle yazarken bunlarıda yazıverin bir zahmet.çünki öyle bir yazıyorsunuzki sade bu klimayla ısınıyormuş gibi.bu sizin yağtığınız hiçmi hiç etik değil.birde eğitim adamı olacaksınız.kaldıki ben buna zaten inanmıyorum.

çünki bir eğitim adamı böyle cahilce işler peşinde koşmaz.bence siz bir sirkelenin ve kendinize gelin yoksa burda çok aşağılanırsınız haberiniz olsun.

• Konu Güncel kullanan arkadaşlardan yardım bekliyoruz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Konu Güncel kullanan arkadaşlardan yardım bekliyoruz
    bi yakınım 18 lik lg kullanıyor kışın sadece klima için faturanın 80 civarı geldiğini belirtti
  • skycell92 S kullanıcısına yanıt
    Kullandığı alan ne kadar mis

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.