Şimdi Ara

satılık SKY STAR 1 TV - UYDU KARTI 60 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
759
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    ürün skystar 1 dir.geçen hafta sistemimden çıkardım.(zamansızlıktan ilgilenemiyorum.ihtiyacı olan birisine gitsin.her anlamda sorunsuzdur.driver kurulumunu filan bilen biri teklif verirse sevinirim.çünkü teknik destek verecek zamanım yok.)

sistemi yormaz, ısınmaz filan.HARD karttır. zaten almak isteyen özelliklerini biliyordur.

tuneri ilk versiyon olanlardan.ÜSTÜNDE SAT DVB REV 1.6 YAZIYOR.alman üretimi. yerli yayınlarda(düşük pidli) problemli.düşük pidli yerli yayınları izleyemezsiniz.özellikle yabancı yayın izlemek isteyenler için uygundur.(ben yabancı film ve belgesel için almıştım.bir arada uydudan download yapıyordum.uzun zamandır ilgilenmediğim için downloadda son durum nedir bilmiyorum.).

görüntü ve ses kalitesi çok iyi.

Kargo:
    Para işbankası, finansbank yada asyabank hesabıma yatar 2 işgünü içinde sadece ARAS KARGO ile adresinize gönderilir.

fiyat kargo dahil 60 TLdir.PAZARLIK yoktur.

ss2 lere 65 istenmesine göre fiyat belirledim.fiyatı 70 e düşürdüm..(ben 175 e ikinci el almıştım.o zaman sıfırı 400 civarıydı.hard carddır.soft cardlarla kıyaslamayınız.sistemi yormaz.)

elden teslim sadece ankara keçiören kuşcağız.

KUTU GARANTİ VS YOKTUR.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danny1977 -- 5 Mayıs 2011; 0:21:06 >

• zamanında inanılmaz pahalı ve bilgisayarında uydu izlemek isteyenlerin hayali idi bu kart.

ne kadar da ucuzlamış, bende de var çekmecede duran...

SD yayınları kaliteli izlemek isteyenlere kesinlikle tavsiyemdir.
  • 2.0 kart 50 tl arkadaşım forumda. ilanını falan baltalamak değil yapmak istediğim ama elindeki kart tarihi eser olur 6 aya ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoSS03

2.0 kart 50 tl arkadaşım forumda. ilanını falan baltalamak değil yapmak istediğim ama elindeki kart tarihi eser olur 6 aya ;)

rica ederim tabi pahalıysa fiyatını indiririm.(aslında 60 tlyide ölü fiyat olarak belirlemiştim.kenarda duracağına birisiinin işine yarasın dedim.soft olan ve harhangi bir kısa devre vs de sisteminize zarar verebilecek olan skystar 2.6 ve 2.8 ler bu fiyatlara satılıyor.yerli yayınlardaki düşük pidlileri dikkate almazsak bu kartlardan üstün bir karttır.sd yayınlarda çok ama çok iyidir.)

ilgili kartın linkini atarsanız inceleyip fiyatta indirim yapayım.
  • sky star 1 eski tip tunerli kart bendede var arasanız bulamayacağınız bir karttır ve bunun bir çok sebebi vardır ... Yazılımla ilgili kullanılan chipde kilit olmaması avantajları olduğu kadar sd yayınlardaki üstünlüğüde tartışılmazdır hayırlı uğurlu olsun çok iyi fiyat hem de çok iyi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sysleus

sky star 1 eski tip tunerli kart bendede var arasanız bulamayacağınız bir karttır ve bunun bir çok sebebi vardır ... Yazılımla ilgili kullanılan chipde kilit olmaması avantajları olduğu kadar sd yayınlardaki üstünlüğüde tartışılmazdır hayırlı uğurlu olsun çok iyi fiyat hem de çok iyi ..

haklısınız.kartın değeri pek bilinmiyor.(yaygın bir kart olmadı yüksek fiyatından ötürü)

soft kart alana kadar bundan alarak çok düşük sistemlerde bile çok daha kaliteli görüntü elde edilebilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BLU TV 1 YILLIK KOD : 220 TL
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.