Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • verdikleri yüzde 10 luk kuponu dün kullanmak istedim.Denedim ve çalışmadı.Bugün aradım mh bana diyorki kuponu kullanmışlar daha önce.Bu nasıl iştir.Aynı kupondan 4 kişi daha denedi forumdan onlarada vermedi.Verdikleri kuponları kullanıldı adıyla iptal ediyorlar.Rezillik.
  • mehmetmt kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam benim kupon da geçersiz diyor zaten kullanmayacaktım da iptal etsinler yiyorsa benim kupon ile alınan ürünü. Bana gönderilen kuponu nasıl başkası kullanacak ki bunlar varya tam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mehmetmt kullanıcısına yanıt
    Bana gonderilen kuponu kullandim ben calisti

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 4 Nisanda “Savunması istendi”

9 Nisan yani bugün itibariyle “Bilirkişi Görüşü İstendi” şeklinde işleme almışlar.

Bunun sebebi nedir, ne gibi işlem yapılacak fikri olan var mı?

• zhny kullanıcısına yanıt
    Şikayetinizde değişik birşeyler mi yazdınız?

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Yaşanılan durumu yazdım. Aksi birşey belirtmedim. Oraya yönlendirmeleri garip geldi. Ortada ürün yok, ürünü almış gibi inceleme mi olacak acaba? Şikayetimi yanlış anlamışlar gibime geliyor.

Oraya yönlendirmelerinin sebebi nedir, hangi durumlarda bilirkişi devreye giriyor bilginiz bulunuyor mu?

Savunma gelmeden bilirkişi görüşü istenmez gibime geliyor. Bir hata olmuş olabilir sizin durumda.

Ayıplı mal olması durumunda bilirkişi görüşü gerekir. Başvuruyu Kağıthane thh ye mi yaptınız kendi ilçenizde mi?

• ceh.meh C kullanıcısına yanıt
    Kendi ilçemdeki thh’ye başvurdum.

• Havale eft ile aldım hala paramı yatırmadı bunlar ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam bizim ilde ki THH ye gittiğimde oradaki görevli bana bilir kişi zaten karar verecek demişti bende süreci bilmediğim için tamam dedim ama hangi şikayetlerde bilirkişi bakıyor bizimkine kim karar verecek onu bilmiyorum

• Arkadaşlar ürün sayfasında iken indirim kuponu çıkıyordu ya, o ekran görüntüsü elinde olan var mı?
  • Benim şikayetimde hala savunması istendi yazıyor ayrıca bedel iadesi de halen yapılmadı.
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) bu var işine yararsa

• Bana verilen %10 indirim kodunu denedim ve çalışmadı. Birileri bizim yerimize indirim kodlarını kullanmış sanırım. Bunla ilgili ne yapabiliriz?Ayrıca indirim kodları kullanılmış diye tüketici hakem heyetini kaybetme riski de var. Kodlar basit şeklinde olduğundan muhtemelen kodları deneye deneye çözüp kullandılar. Bir arkadaşıma daha sordum onun koduda kullanılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korcakhasn -- 10 Nisan 2018; 3:10:8 >
  • Çok teşekkür ederim
  • Benim kodumu kullananın kim olduğunu öğrendim. Kocaelinde telefoncu. Erhan OMURCA. Adresin telefonun ismin herşeyin belli. Nedir bu kod çalma olayı? Siparişi toplu alım nedeniyle iptal edilmiş ayrıca. Muhtemelen bu forumdan birisi bu kişi

• korcakhasn K kullanıcısına yanıt
    Nasil calmis kodunuzu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • korcakhasn K kullanıcısına yanıt
    Hocam valla şikayet bile edebilirsiniz bildiğin hırsızlık bunların yaptığı..benimde aynı şekilde kullanılmış ama nasıl öğreneceğiz bunu kimin yaptığını ?

• Kodu birşekilde çözüp kullanmış. Bu kod bana özel olarak müşteri memnuniyeti için verilen bir kod. Bir kullanımlık olmasa sorun değil ama tek hak olan bir kod. Kimin kullandığını da müşteri hizmetlerini arayarak öğrendim

• THH kararlarına itiraz nasıl oluyor?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.