Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Karar çıktı mı sizin ne cevap verdiler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana gönderdikleri %10 indirim kuponu geçersiz diyor. Sizlerde de var mı aynı durum? Gönderdikleri indirim kuponu çok basit, sadece 2 harften oluşuyor sanırım, çünkü kalan harfler, mediamark'in, ürün kodunun harflerinden oluşuyor. Ya mm kodları iptal etti, ya da birileri deneme yanılma ile kodu kullandı.
  • _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Bende de geçersiz diyor kupon

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Bana gönderdikleri %10 indirim kuponu geçersiz diyor. Sizlerde de var mı aynı durum? Gönderdikleri indirim kuponu çok basit, sadece 2 harften oluşuyor sanırım, çünkü kalan harfler, mediamark'in, ürün kodunun harflerinden oluşuyor. Ya mm kodları iptal etti, ya da birileri deneme yanılma ile kodu kullandı.
    iPhone da çalışmadı ama Xbox'ta çalıştı bende kod.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    link var mı xbox için stokta göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

link var mı xbox için stokta göremedim
    https://forum.donanimhaber.com/xbox-one-x-1999tl--132319495#132319495

Bitti, 1 tane aldım valla ben.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TESLA37

Güle güle kullanın.
    Teşekkürler.
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    Hocam acil pm

• Kodu kullanmak thh sürecini olumsuz etkiler mi acaba, sonuçta iyi niyet göstergesi bişey yaptılar etik yönden bizi haksız bulabilirler

• Ben de kodu kullanmak istemedim Thh için. Ama şimdi hangi üründe denesem geçersiz diyor. Eğer gerçekten biri çaldıysa, MediaMarkt “Kod verdim, kullandı.” diyerek savunur artık 😒

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GizliÖzne35 -- 12 Nisan 2018; 8:49:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _CarpeDiem_

Bana gönderdikleri %10 indirim kuponu geçersiz diyor. Sizlerde de var mı aynı durum? Gönderdikleri indirim kuponu çok basit, sadece 2 harften oluşuyor sanırım, çünkü kalan harfler, mediamark'in, ürün kodunun harflerinden oluşuyor. Ya mm kodları iptal etti, ya da birileri deneme yanılma ile kodu kullandı.
    Merhaba, bendeki kodda da aynı durum var. Deneme yanılma yöntemiyle kullanıldığı aşikar. Gerekli bilgiyi mediamarkt a iletmek lazım, sizin kullanmadığınızı belirtmek lazım. Gereken neyse yapsınlar. Zaten hakem heyetinde konu şu an, böyle bir nedenden dolayı reddedilmesin.
  • Eğer şahsi olarak kullanmadıysanız veya etik olarak birine satıp kodu kullandırtmadıysanız bişey ispatlama sorumluluğumuz yok açıkçası. Kendi sistemlerinden bakarlar hangi siparişte kullanılmış kod, benimle bir alakası yoksa o işlemin, beni bağlamaz. Firmanın kendi sorumluluğudur.

• Bugün beni mediamarkt müst. hiz. aradı kullanmadığım ve geçersiz çek için kayıt oluşturmuştum o çekleri iptal ettik toplu alımdan dolayı dedi 1 tane ürün almışım toplu alım diye iptal etmişler ki iptal ettikleri falan yok başkaları kullanmış bizim çekleri buna bile kılıf yalan dolan uydurma peşindeler ben böyle sahtekar bi firma görmedim konuşmada yine Allah ne verdiyse ağzımdan gitti tabi merakla bekliyorum THH sonuçlarını

• Savunma istedikten sonra firmanın savunma verme süresi en fazla kaç gün? Tabi birde thh nin savunmaya göre karar vermesi var. Aşağı yukarı ne kadar daha bekleriz acaba?

• Arkadaşlar az önce mediamarkt müsteri hiz. aradı lg sj3 soundbar almışınız ve bunu iptal etmek zorunda kalmıştık isterseniz aynı 400 tl indirimli olarak aldığım fiyat olan 213 tl ye verebileceklerini söylediler bende THH ye başvuru başvuru yaptığımı söyledim o zaman tamam falan dedi kararınız değişirse bize bildirin dediler noluyo ki şimdi bunlara aranan var mı başka böyle ?

• Benide biri aradi acamadim

• beni aradılar. hemen yapıştırdım siparişi.

siparişiniz alındı diye mail geldi . olay doğru beyler ararlarsa verin siparişi.
  • alitaro A kullanıcısına yanıt
    Ödemeyi telefondan mı yaptınız hocam kart bilgilerini vererek yani nasıl oldu ?

• Demek ki THH başvurularıyla uğraşmaktansa tek tek alan kişileri şimdi sırasıyla arıyorlar sorunu çözmeye çalışıyorlar. Toplu hareket ettiğimiz zaman ne kadar güçlü olduğumuzu gördünüz mü?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.