Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 17.04.2018 edit:MM müşteri hizmetleri ürünlerin gönderileceği bilgisini veriyor.1 adet alım yapan arkadaşlara hayırlı olsun.Emeği geçen herkese teşekkürler

Arkadaslar once sikayetvardan herkes sikayet olustursun 200 300 sikayet olursa MM kararindan donebilir.Hdd ve kulaklik konusunu hatirlayanlar vardir

www.sikayetvar.com
    Müşteri Memnuniyetinin Adresi - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com

Zaman buldugumda thh için gerekli paylaşımlar yapılacaktır

Edit: Şikayetini oluşturan arkadaşlar , konuya şikayetini oluşturdugunu belirtmesini rica ediyorum.Bakalım kaç adet şikayet oluşturabileceğiz.Bundan sonraki mağduriyetlere de benzer işlemler uygulama açısından yol gösterici olabilir

Edit 2: MM şikayetlere çoklu alım yapıldı cevabı vermektedir.1 adet aldıgım halde çoklu alım nedir??? Tekli alım yapan arkadaşlar şikayetlerinde 1 adet alım yaptıklarını belirtsinler.

https://twitter.com/mediamarkt_tr

twitterdan da yazalım ama katılım ne kadar çok olursa o zaman geri dönüş elde edebiliriz

Ekşi sözlükte konu açılabilir tam anlamıyla müşteriyi yanıltıcı içerikle ürün satışı gerçekleştirdi.Stok bitti çoklu alımlar iptal edildi tekrar stok açıldı.2 gün süresince kargo gönderimi yapılacağı belirtildi.

17.04.2018 edit:MM müşteri hizmetleri ürünlerin gönderileceği bilgisini veriyor.1 adet alım yapan arkadaşlara hayırlı olsun.Emeği geçen herkese teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 17 Nisan 2018; 12:25:2 >

• Şikayetimi oluşturdum. Türkiye'de e-ticaret yerin dibine doğru gidiyor. Bundan sonra en küçüğünden en büyüğüne kadar sorun yaşadığım tüm siparişlerimde yasal yollara başvuracağım. Ya bu adamlar işlerini düzgün yapmayı öğrensinler, ya da çekip gitsinler. Müşteri ile resmen dalga geçiyorlar.
  • Şikayetimi oluşturdum bende.
  • Takip
  • Ticaret odasına şikayet etmek nasıl ?
    istanbul ticaret odasına mı yapılması gerekiyor e-devlet üzerinden yapılabiliyormu ?
    bilen arkadaslar bilgi verseniz
  • Şikayetimi oluşturdum redaksiyon sürecinde
  • Henüz iptal edilmedi ama edilince şikayetimi oluşturacağım.
  • beyler magdurlar dernegi kuracagim hesabima kisibasi 500 tl gonderirseniz, gereken aksiyonlari alacagimdan emin olabilirsiniz. Eger arkadaslariniz da dernege davet ederseniz size kar payi da verebilirim.
  • Şikayetvar tamam arkadaşlar oluşturuldu kayıt
  • Bu ne hız :)
  • Şikayetimi oluşturdum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Section8 -- 28 Mart 2018; 19:9:31 >
  • şikayetimi oluşturdum toplu hareket edelim...
  • Amazon gelecek dertler bitecek mi, yoksa onuda mı kendilerine benzetecekler?

Bekleyip görecez.

Şikayetimi iptal ettiklerinden sonra yapacağım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 28 Mart 2018; 19:8:6 >
  • ben de şikayetimi oluşturdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Amazon gelecek dertler bitecek mi, yoksa onuda mı kendilerine benzetecekler?

Bekleyip görecez.

Şikayetimi iptal ettikten sonra yapacağım.

Birçok site gibi kendileri yaptıkları hataların sonuçlarını müşteriye yıkmazlarsa hepsini ezer geçerler. Yoksa MediaMarkt'tan farkları kalmaz. Temmuz'da göreceğiz..
  • Ben Tüketici Hakem Heyetine bile başvurdum.
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Yazdığınız metnin kişisel bilgileri silip gönderebilir misiniz? Yol gösterici olur.
  • Ben de şikayet oluşturdum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeatSide

Yazdığınız metnin kişisel bilgileri silip gönderebilir misiniz? Yol gösterici olur.

Bence bu tür şikayetler kopyala/yapıştır olmamalı bu yüzden paylaşmayı doğru bulmuyorum. Herkes kendi kalemiyle yazmalı ki ciddiye alınsın diye düşünüyorum. (sözüm genele hitaben, farklı düşünenlere de saygım sonsuz.)
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Tamamdır, ben de görüşlerinize saygı duyuyorum sıkıntı yok. :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.