Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nerden cevap verdiler hocam bari 1 tane alanlara göndersinler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 28 Mart 2018; 21:20:16 >
  • Ekşisözlük üyeliği Olan biri varsa 28 Mart 2018 Media Markt Rezaleti diye bir başlık açıp bu olayı anlatsa o da çok etkili olur.

Şikayetvar eskiden çok etkili bir siteydi, son haline baktım da full reklam doldurmuşlar tasarımı falan bozmuşlar dandik bir site olmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şikayetvar.comdan hocam bu şekilde cevap yazılmış
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    hocam o paylaşan arkadaş 3 tane almış
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam o şekilde seçebiliyorsak memleketi falan da seçebilirim ozaman teşekkür ederim bilgilendirme icin.

• E devletten THH başvurusu yapmaya çalışıyorum ancak uygulamayı aç deyince hata alıp duruyorum. Bu sıkıntı sadece bende mi?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Karnivor84 K kullanıcısına yanıt
    Ombudsman’a yazın.

• Şikayet oluşturuldu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

quote:

Orijinalden alıntı: Compengineer06

Öğlen sipariş verip iptal edilen var mı ? benim halen bekliyor kargoya da verilmedi.

yarın iptal olur hocam bizimkilerde

bende sabah verenlerdenim 1 adet hala iptal olmadi siparis hazirlaniyor diye gozukuyor siteden mesaj atip sordum durumunu bakalim ne zaman iptal olacak
  • İşlem tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karnivor84

Tamam hocam o şekilde seçebiliyorsak memleketi falan da seçebilirim ozaman teşekkür ederim bilgilendirme icin.

Bildiğim kadarı ile kafanıza göre il/ilçe seçemezsiniz. Ya sizin ikametgahınızın olduğu ilçe yada firmanın bulunduğu ilçeyi seçebilirsiniz.
  • Şikayetiniz Firmaya İletildi!

Eğer geri adım atmaz ise Media Markt Tüketici Hakem Heyetine başvuracağım 1-2 gün bekleyeceğim sadece.

Türkiye'de e-ticareti tek düzene sokabilecek şey Amazon olduğunu düşünüyorum. Amazon'la birlikte hepsi hizaya geçecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 29 Mart 2018; 9:49:48 >
  • öğleden sonra 1 adet sipariş verip de iptal edilen var mı ?

benimki hala iptal edilmedi
  • 1 tane almistim ogleden sonra simdi aradilar iptal ettiler sikayet olusturdum

• Hocam benim siparişide iptal etmediler daha 1 adet ve öğlen almıştım.

• Benimde bir adet siparişim var , daha iptal olmadı , iptal olunca thh ve şikayetvar a yazacağım.
  • tnt-2 kullanıcısına yanıt
    İl Ticaret Müdürlüğüydü o sanırım. Eminönünde yeri vardı. he ticaret odasına da şikayet edicem dersen o başka :)

posta ya da elden kabul ediyrolardı en son. edevletten yoktu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

İl Ticaret Müdürlüğüydü o sanırım. Eminönünde yeri vardı. he ticaret odasına da şikayet edicem dersen o başka :)

posta ya da elden kabul ediyrolardı en son. edevletten yoktu

Tşk.ler İl ticaret müdürlügüdür, bu kurumunda ceza ve ihtar yetkisi varmış, Gs lisin anlarsın buda çilek olacak.
  • Yazdık bakalım biz de. Az önce arayıp iptal ettiklerini, teknik aksaklık oluştuğunu vs anlattılar. Teknik aksaklığın ne olduğunu sorduğumda birşey diyemedi doğal olarak. Ben kabul etmiyorum yasal yollara başvuracağım dedim, reaksiyon alamadım ve kapattık :)
  • Şikayetimi oluşturdum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.