Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hediye çeklerini kullanmanın ürünle alakası yok arkadaşlar. Buna istinaden karar veren thh'leri ombudsmana şikayet edebilirsiniz. Size verilen çek sözleşmedeki haklarınızı etkilemez. Satıcı size taahhüt ettiği ürünü parası karşılığında göndermek zorundadır. Size sipariş iptalinden ve para iadesinden sonra ürün tutarı kadar çek veriliyorsa ve ürünü almanız sağlanıyorsa bile bu değişmez. Paranız iade edilmeden ve sipariş iptali olmadıktan sonra ürün tutarı kadar çek verildiyse o zaman işler değişebilir. Çünkü satıcı paranızı çeke çevirmiş olur ve siparişi geçmenizi sağlar. Yani sipariş iptalinden sonra verilen çek sözleşmeyi kapsamaz. Sözleşme dışıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ullumanitu -- 17 Nisan 2018; 13:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    Valla aynı fiyattan veremem hocam diğerini ben zaten 379 a aldım o zaman biraz saçma oluyor

• arayan soran yok hala :( ayrıca sitede siparişlerim kısmı bende iptal oldu yazmadı hala işlem sürüyor yazıyor acaba ondan dolayı mı aramadılar.
  • Müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm kapsamlı bir inceleme yaptılar ve bu fiyattan hiçbir müşteriye tekrar satış yapmadıklarını bildirdiler.Byrmdrsn beyin sipariş numarasını örnek verdim ancak yinede olumlu bir sonuç alamadım. Aranılan kişiler hangi departmandan arandıklarını öğrenirlerse daha faydalı olur. Ancak ısrarla müşteri hizmetleri kimseyi aramadııklatını ve bu fiyattan tekrar satış yapılmadığını bildirdi bilginize.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nautilus20

Müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm kapsamlı bir inceleme yaptılar ve bu fiyattan hiçbir müşteriye tekrar satış yapmadıklarını bildirdiler.Byrmdrsn beyin sipariş numarasını örnek verdim ancak yinede olumlu bir sonuç alamadım. Aranılan kişiler hangi departmandan arandıklarını öğrenirlerse daha faydalı olur. Ancak ısrarla müşteri hizmetleri kimseyi aramadııklatını ve bu fiyattan tekrar satış yapılmadığını bildirdi bilginize.
    Hocam benim icimde bir suphe var. Medimarktan ariyorim deyip kart bilgilerini mi almaya calisiyorlar acaba? Siparisler iptal oldu ustune hediye ceki verildi. Ustune bir de kalkip tekrardan neden urunu ayni fiyattan versinler anlam veremedim

• resulalan kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ben bi kaç defa görüştüm mm mh ile zaten sesli yanıt ile verdik ayrıca THH başvurusu olanlar aranıyor galiba birde tek alım yapanlar sanki benim anladığım böyle çünkü başvurusu olmayan arkadaşımıza vermeyeceklerini o fiyattan diye diretiyorlar

• Aynen benide aradiar musait degilim dedim sonra ben kendim aradim sonra beni baskasina bagladilar

• Merhabalar THH başvurusu yapmıştım. Bana da dönüş yaptılar. Ürünü YKB kredi kartı ile sipariş verdim. Yalnız banka işlemlerine baktığımda bekleyen Provizyonlarda 2 kez çekilmiş gözüküyor. Müşteri hizmetlerini aradığımda ilk başta bazı bankaların işlemlerinde bu şekilde görünüm olabileceğini düzelmezse tekrar bizi arayın diye belirttiler. Bu Mediamarkt nasıl bir mağaza böyle uğraş dur
  • Thh başvurusu yapmadan aranan var mı ?
  • Müşteri hizmetleriyle konuştum şimdi. Biz bu ürünü teslim edicez diye kimseyi aramadık %10 indirim koduyla ilgili aradık diyor

• Bir dedikleri bir dediklerini tutmuyor. Ben de Thh’ye başvurdum aramadılar ama

• wtn W kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi no yu aradınız 0850 2221500 dan arayın birde

• Demek ki thh ye basvuranlarin urunlerini gonderiyolar boyle sacmalik mi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resulalan -- 17 Nisan 2018; 15:15:47 >

• 😀 bana hiçbirşey demiyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

Demek ki thh ye basvuranlarin urunlerini gonderiyolar boyle sacmalik mi olur.
    hakkını arayanların hakkını veriyorlar bence saçma bir durum yok. keşke sizde başvuru da bulunsaydınız.
  • wtn W kullanıcısına yanıt

• Mh ile görüştüm böyle bir bilgi yok diyor isterseniz sistem üzerindeki fiyattan siparişi oluşturalım dediler dalga gecer gibi THH ye basvuruda bulunmamıstım. illa basvurmak gerekiyormus sanırım
  • Thh kararı olumlu sonuçlananlara o fiyatmış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acaba simdi THH ye basvuruda bulunabilrmiyiz? vaktim yok bunla ugrasmak istemedim ama sinir ettiler basvurulursa basvuruda bulunacam para iadesini falan yaptılar sıkıntı olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karnivor84 -- 17 Nisan 2018; 15:52:54 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.