Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kargolanan var mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2. MM magdurları oluşmasın?

• quote:

Orijinalden alıntı: realatik123

2. MM magdurları oluşmasın?
    Aklima gelmedi degil dun dediler bugun kargosu yapilacak bugun oldu gelisme yok siparis no yazincada bir sonuc cikmiyor mm siparia takiptw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 18 Nisan 2018; 11:36:0 >
  • [

Bende dün verdim siparişi banada dünden için kargoya verilecek dedi ama kargo falan yok yoksa yine ağam bizimle eğleniiiiiy mi

• Arkadaşlar az önce yeni bir mail geldi siparişiniz onaylanmıştır diye 598 üzerinden 400 tl müşteri memnuniyeti indirimi uygulanmış 14 lira da kargo 213 toplam..

• Ürün gönderilecek diyorsunuzda nasıl gönderilecek, arayan soran yok, nereden sipariş edeceğiz, özel bir link mi veriyorlar nasıl oluyor bu iş?
  • Aradılar mı seni? Mail görüntüsünü paylaşabilir misin

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • wtn W kullanıcısına yanıt
    Dün aradılar hocam sipariş verdik bakalım yine ama dün kargoya verilir demişti hala kargo msjı veya maili gelmedi ama dediğim gibi onay maili geldi ayrıca pm attım size

• Gördüm teşekkürler. Sizin thh sonucu ne yazıyor karara bağlanmış mı ? Müşteri hizmetleri ile görüştüm hakem heyeti kararları sonucu arayıp aynı fiyattan yardımcı oluyoruz dedi

• wtn W kullanıcısına yanıt
    Hala savunması istendi şeklinde hocam bi karara bağlanmamış olarak görünüyor ama mediamarkt ta dosya nasıl nedir ne değildir onu bilemiyorum

• Tele msj geldi onaylandi vsde kargo cikisi olmadi

• Temin süresi 30 günü geçemez diye kanunda madde var. Bizim siparişler 3 Haftayı bulacak neredeyse o süreyi geçirip sözleşmeyi çiğnemek istemedikleri için aranmalar başladı sanırım.

Arasınlar direk sipariş geçerim hatta %10 kodu da sorar, veriyorlarsa onu da kullanmak istediğimi söylerim. Etik bulmadığım için kullanmayı denememiştim bile.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    Sen kullanmamış olsan bile o kodlar yalan oldu.

• +

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben müşteri hizmetleri ile tekrar görüştüm tüketici hakem heyetine başvuran kişilere ürünleri göndereceklerini söylediler ben de bu haksızlık değil mi biz müşteri değil miyiz dedim Benim şikayetim ile alakalı dosya açtıklarını söylediler göndermek için Ürün stokları hakkında depo ile görüşeceklermiş ancak ben olumlu bir gelişme olacağını sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nautilus20 -- 18 Nisan 2018; 16:33:5 >
  • Ben başvurdum ona rağmen aramadılar. Ne yaptığı belli değil bu firmanın

• Aynı şekilde ben de başvurdum beni hala aramadılar

• Mediamarkt THH başvurusunun yapıldığı numarayı mı arıyor yok siparişin geçildiği numarayı mı?
  • evet bugünde kargo olmadı.Güya dün kargolanacaktı ilginç gerçekten şipariş no giriyoruz sipariş gözükmüyor
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.