Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben başvuru yaptım ama bana yüzde 10 hedi çeki verdik zaten dediler kullanmadım zaten thhye verdim 3 ay sonra da beni ararasınız en kötü o zaman alırım dedim. Hala iademi yapmamışlardı boşuna uğraşmayın ürnü gönderin dediydim.
  • Bu aranan arkadaşlar sipariş numaralarını paylaşabilirler mi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Thh ye başvuru için geç kalma olayı yok. Yapıştırın şikayeti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • THH başvrumu 29 Mart'ta yaptığım halde beni hala kimse aramadı. Neye göre 213TL'den almak için arıyorlar anlayamıyorum.
  • Thh’ye vermeyip aranan yok değil mi hala?

• qeep kullanıcısına yanıt
    Ben hakem heyetine verdim. Para iademi kartı kapattırdığım için alamadım. Ama hala aranmadım

• wtn W kullanıcısına yanıt
    Ben bu süreçte ev taşıdım. Hiç şansım olmadı açıkçası. Nasılsa zamanaşımı yok, bugün yarın veririm dedim. Akşam yapıştırayım. Yeni ev geniş ve bu ürün lazım.
    Gerçi geçen seferde tüm iptal etmeler aramalar 2-3 gün sürmüştü. Belki yine böyle sıradan gidiyorlardır. İnşallah öyledir.

• qeep kullanıcısına yanıt
    Bugün 15 20 kere görüştüm. Hiçbir şekilde ürün çıkışı yapılmayacaktır dendi bana 😀 yokuşa sürdüğüm için kara listeye aldılar beni belki de

• quote:

Orijinalden alıntı: resulalan

Hocam benim icimde bir suphe var. Medimarktan ariyorim deyip kart bilgilerini mi almaya calisiyorlar acaba? Siparisler iptal oldu ustune hediye ceki verildi. Ustune bir de kalkip tekrardan neden urunu ayni fiyattan versinler anlam veremedim

Alıntıları Göster
    hayır.Samsung telefonlarda başka tellerde varsa bilmiyorum en azından ben samsung kullanıyorum.Numara gösteriyor 2-3 sn sonra numara eşleşiyorsa MediaMarkt yazıyor ben açmıyordum baktım Media Markt yazdı telefonda direk açtım.HB,Vodafone vs vs aradığındada böyle oluyor..

Samsung Hiya ile anlaşmalı.

Tüm Galaxy S7 ve S8, cihazlarına doğrudan entegre edilen Smart Call kullanıcılara zenginin ve kesintisiz bir telefon deneyimi sunuyor. Hiya İstemcinin güç verdiği Smart Call kullanıcıların numara çeviriciyi kullanarak bilinmeyen arayan kişileri belirlemesine, telefona gelen spam çağrılarına karşı korunmasına ve yakınlardaki işletmeleri aramasına ve bulmasına yardımcı oluyor.
    https://hiya.com/tr/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AF CoRSe -- 17 Nisan 2018; 17:20:0 >

• wtn W kullanıcısına yanıt
    Her mh kafasına göre çalışıyor. Aldığımız zamanı hatırla. Kargoya verilecek diyorlardı. 😄

• Böyle bişey varsa müşteri hizmetlerinin tamamı bilmeyebilir. 1 2 kişi ayarlamışlardır onlar işlemi yapıyordur. Ama varsa da şikayet edenlere yapıldığı belli.

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum. Geçen sefer de iptallerle 1 adet bayan görevli ilgileniyordu. Müşteri hizmetlerini arayıp herhangi bir müşteri temsilcisiyle görüştüğünüzde sonuç alabilmeniz neredeyse imkansız. Sadece sinirlerinizi bozarlar çünkü bilgileri yok. En mantıklısı beklemek şuan. Beni de hala kimse armadı THH başvursunu yapalı 3 hafta geçtiği halde.
  • SeatSide S kullanıcısına yanıt
    Sabikaniz yoksa toplu alim yapmaktan aranirsiniz diye dusunuyorum gecen iptalleride 2-3 gune yaymislardi

• Hayır yok. Zaten sadece 1 adet aldım.
  • Ozaman ararlar bence dedigim gibi beni bugun 2 kere aramislar sabah acamadim sonra tekrar aradim acan kisinin hicbiseyden haberi yok para iadesi tarafiniza yapilicak felan dedi dedim ne alakasi var 1 ay oldu iade olali dedim beni bugun bu numaradan aramislsr nedenini ogrenebilirmiyim dedim beklemeye aldi sonra ilgili depertman aricak sizi dedi,sonra kadin aradi iste magduriyetinizi gidermek icin yardimci olucam 213 tlden alicaksiniz dedi, dedim ben sitenizden baska sounbar aldim ,200 tl hediye ceki verin dedim ,malesef. Bu indirimde bugune ozel felan dedi bende kapadim

• Arayan soran yok

Güncel....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk günün sonuna geldik muhtemelen. Aranmayan mağdurlar olarak umutlarınızı taze tutun (tutamadı) daha bunun yarını var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeatSide -- 17 Nisan 2018; 18:42:39 >
  • An itibariyle bende THH şikayet başvurumu yaptım izleyip göreceğiz.
  • şipariş alındıda şipariş no'ya bakamıyoruz gözükmüyor.Kargo çıkısıda olmadı daha mesaj vs gelmedi
  • Hocam keşke alsaydın, burdan birisine iyi giderdi :)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.