Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler ürünü eline geçmiş birisi sipariş numarası paylaşabilir mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne teknosadan ne de buradan ses yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arayan soran yok forumda 3 kisiye yolladilar galiba

• Bende bugün teslim aldım arkadaşlar hiçbir sorun yok sıra sizlerde inş

• quote:

Orijinalden alıntı: GizliÖzne35

İlkini akşam havale ile aldım. Sabah havale yapamadan iptal ettiler. Aradım müşteri hizmetlerini sabah. Stoğumuz tükendi, önceliğimiz kredi kartıyla alanlar dedi. Öğlen tekrar satışa açtılar bu sefer kredi kartıyla aldım. Yine iptal ettiler değişen bir şey olmadı. Thh olayında da acemiliğime geldi boş bırakmışım anlaşmazlık tutarını. Sıfır olarak kaydetti. Ondan hemen karara bağlayıverdiler sağ olsunlar
    Ben e-devletten değil, yazılı olarak elden başvurdum. Şimdi e-devletten başvuru durumunda baktım, uyuşmazlık konusu 0 TL görünüyor.

• _CarpeDiem_ _ kullanıcısına yanıt
    Ben, Mediamarkt'ın bulunduğu ilçedeki karşı THH'ye başvurmuştum. Belki de ondandır, eleyecek bir açık arıyorlardır. Umarım sizinki olumlu sonuçlanır hocam. Birkaç kişiye ürünü göndermişler zaten, diğerlerini de bekletmesinler artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GizliÖzne35 -- 22 Nisan 2018; 18:9:56 >
  • GizliÖzne35 kullanıcısına yanıt
    kağıthane thh de yoğunluktan olacak işler yavaş gidiyor

siz bir de bahçelievler thh görseniz şükrederdiniz

adamlar 1 senede karar çıkarıyor

• bu arada 120 wattlık philips in bağlı olduğu dijitürk receiverden optik kabloyu ayırıp sj3 e bağladım

tam bir hayal kırıklığı

12. kademede apartmanı sallayan philipse rağmen bass yok denecek kadar az

tüm ayarları kurcaladım sub çalışıyor

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Sizide mi aradılar?

• bluetooth dan bağladım %50 olmadan apartman 7,4 sallanmaya başladı
    ama optikteki sıkıntı nedir anlam veremedim
    kablo olabilir mi diyeceğim ama philips te aynı kablo sorun çıkarmıyor
    Sen ne ara aldın ne zaman şikayet ettin yahu. Hiç bişey de yazmıyorsun. Bildiğin çakallık

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

Sen ne ara aldın ne zaman şikayet ettin yahu. Hiç bişey de yazmıyorsun. Bildiğin çakallık
    şikayet ettim ama aramadılar
    bu açtığım sene başında 400 liradan aldığım cihaz
    sıkıldım saçma sapan tekliflerden açtım bugün kullanmaya başladım
    Evdeki cihazlardan bi kuple gosterde senlensin buralar :)

Aynı şeyi yaşıyorum hocam bluetooth bağlanınca yarıya kadar açamıyorun bile sesi ama optik ile son sesde bile az çıkıyor bende anlamadım olayı bilen biri burayı bi şenlendirse optik kablo sıkıntısını bende düşündüm acaba içinden çıkan kablo mu böyle ki bu bizim 2. Lg Sj3 oldu diğeri de aynı hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: hmtdrsn84

Aynı şeyi yaşıyorum hocam bluetooth bağlanınca yarıya kadar açamıyorun bile sesi ama optik ile son sesde bile az çıkıyor bende anlamadım olayı bilen biri burayı bi şenlendirse optik kablo sıkıntısını bende düşündüm acaba içinden çıkan kablo mu böyle ki bu bizim 2. Lg Sj3 oldu diğeri de aynı hocam
    kendi optik kablosu ile bağladım sorun çözüldü
    bu arada telefondan youtube açıp bluetoothtan bağladım ama dikkat etmemişim telefonun sesi sonuna kadar açıkmış
    gece 21:00 aniden bir ses patlaması oldu apartman 7.4 sallandı, çocuklar korkup ağladı

bu olay beni düşündürdü zira bu cihaz bluetooth eşleşme için şifre sormuyor yoldan geçen biri tesadüfen bağlansa ayvayı yedik

Ahahah aynen hocam Allahtan bizim alt üst boş evde son kat kimse bağlanamaz hatta başka bir konuda samsungun bir soundbarına üst komşuları bağlanıp bazen zıplatıyormuş dediğiniz gibi ben rahatım o konuda hocam birde hiçbiri şifre sormuyor galiba hocam yada bana denk gelmedi daha yani sizin kendi optik kablosu ile bluetooth bağlantısı gibi ses alabildiniz mi ?

• bunun çözümü nedir
    işin pis yanı işlek bir cadde üzerinde ikamet ediyoruz
    Hocam soundbar güçlü bir bluetooth ağına sahip olmadığı için sıkıntı olacağını zannetmiyorum hadi alt üst komşu belki o da nadir koşullarda olabilirde dışardan bir bağlantı ihtimali zayıf çünkü odadan bile çıkınca bağlantı kopuyor zaten kendiniz de test edebilirsiniz telefonu soundbara bağlayıp ne kadar mesefeye kadar bağlantının kopmadığına ama dediğim gibi çok çabuk kopuyor zaten bağlantı

• quote:

Orijinalden alıntı: hmtdrsn84

Hocam soundbar güçlü bir bluetooth ağına sahip olmadığı için sıkıntı olacağını zannetmiyorum hadi alt üst komşu belki o da nadir koşullarda olabilirde dışardan bir bağlantı ihtimali zayıf çünkü odadan bile çıkınca bağlantı kopuyor zaten kendiniz de test edebilirsiniz telefonu soundbara bağlayıp ne kadar mesefeye kadar bağlantının kopmadığına ama dediğim gibi çok çabuk kopuyor zaten bağlantı
    soundbarın yapışık olduğu kalın duvarın diğer tarafındaki odadan sorunsuz bağlanabildiğini görünce endişe ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: serin_su842

Bu mesaj silindi.
    Kuponlarin suresi dolmus sanirim artik kullanilmiyor. En azindan benim kupon oyle

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.