Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Daha savunma gelmedi. Zaten jeneratör öyle bekliyor. Çok yavaş Esenyurt

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 ay doldu bugün. Savunması geldiği an mı sisteme işleniyor yoksa işlenme süresi THH'lere göre değişebiliyor mu?
  • bu işte bi gariplik var. aranan arkadaşların da thh şikayetleri sonlanmamıştı ama onlardan başka aranan da olmadı. thh çözmezse il ticaret müdürlüğüne gitmek lazım gelecek sanırım.
  • Savunma gelmiş. Karar için bekliyoruz bakalım.

Başka gelişme olan varmıdır ?
  • Section8 kullanıcısına yanıt
    Biraz önce baktım karar gelmemiş hala.
  • Çarşamba günü mediamarkt 'tan gelen mail:

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurcanucar

https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/mediamarkt-cagri-merkezi-kategorisinde-en-begenilen-cagri-merkezi-secildi/
    Çağrı sırasında anlık çözüm sağlanıyor
    Müşteri memnuniyetini odağına alan ve çağrı merkezi uygulamalarıyla fark yaratan MediaMarkt, çağrı sırasında anlık çözüm üretiminin yanı sıra gece saatlerinde de hizmet vererek, müşterilere gereken desteği sağlıyor bla bla bla

• quote:

Orijinalden alıntı: gurcanucar

https://mediatrend.mediamarkt.com.tr/mediamarkt-cagri-merkezi-kategorisinde-en-begenilen-cagri-merkezi-secildi/
    Yok daha neler. Hiçbir sorunumu çözmedi şimdiye kadar. Sürekli "farklı işlem sağlayamamaktayız" diyor. Yardımcı olabileceğimiz farklı bir konu var mı? diyor ve ben her seferinde bu konuda yardımcı olmadınız ki diyorum ve görüşme bitiyor.

• yaskoo_87 Y kullanıcısına yanıt
    mail atıp istediysen bu şekilde cevap veriyorlar :) illa thh şikayeti lazım.
  • Mediamarkt bana kötü niyetli demiş, tuzla hakem heyetide arkandayız..

Helal olsun Tuzla Hakem Heyetine, ayakta alkışlıyorum..

Not:Ben bir adet almıştım, arkadaşımda soundbar istiyordu haber verdim. Hesabına giriş yapamadığı için benim hesaptan aldık ikinciyide.
    Kendim için iki tane alınmadı yani..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 5 Mayıs 2018; 10:37:34 >

• furlaka kullanıcısına yanıt
    Gözün aydın.Benzer savunmayı hepsiburada drone siparişimde yapmış.Sevgili devlet kurumcuğu hepsiburadayı haklı bulmuş.
    Ben hala bize 199 satip sizeneden boyle yapti anlamadim çok değişikbir firma bir daha zorda kalmadikca bir sey almam

• Bu aralar alıcı "iyi niyetli değil" , "kötü niyetli" tarzı savunma yapmakta moda oldu , sırf hakem heyetini duygusal yönden etkilemek için bu tarz yazyorlar , sonuç olarakta etkilenen hakem heyetleri var , hb de bana kötü niyetli diye savunma yapmıştı hakem heyetide red kararı verdi ...
  • thh lehinize karar verdiğinde benin gibi dolandırıcılıkla suçlanabilirsiniz

https://forum.donanimhaber.com/saticisi-hepsiburada-olmayan-urun-tedarigi--131759980-4#132694309
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Ben de hb kötü niyetlidir şeklinde savunma yaptım. Oldukça sağlam argumanlar sundum. Daha önceki bu tür olayların ekran görüntülerini attım, bu durumu alışkanlık haline getirdiklerini, siparisimi 7 gün beklettikten sonra iptal ettiğini vs, baya iteledim. Kararı bekliyorum bakacaz

• alitaro A kullanıcısına yanıt
    Bende başka bir üründe aynısını yaptım, o ürün için thh ye bile başvurmayacaktım ama bana kötü niyetli dedikleri için başvurdum, aynı cümleyide ben kurdum, tedarik edemiyoruz diye iptal edip aynı ürünü yüksek fiyatından tekrar satışa koyarak kötü niyetli davrandılar dedim, bakalım ben kötü niyetliyim diye red kararı veren thh bu sefer ne diyecek bekliyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Thh'ye bir başvuruda bulunayım dedim ama kep adresi diye bir şey engel oldu. Bu nedir?

• Ohol Oula kullanıcısına yanıt
    Bu benim ilk başvurum hocam, inan çok fazla bilgim yok.

Benim de ilk başvurum olacaktı ama bu olay engel oldu. Çözemedim.

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.