Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tuketici hakem heyeti karara baglandi olarak guncellemis karari nasil ogrenecegiz eve mi gelecek
  • serdaragorn S kullanıcısına yanıt
    Sonuc eve geliyor hocam posta ile.Ya da basvurdugun yeri arayip ogrenebilirsin beklemek istemiyorsan.Ama yine de sonucun eline ulasmasini beklersin islemleri baslatabilmek icin,eger olumluysa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardaalisahin -- 20 Mayıs 2018; 8:54:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furlaka

Darısı başınıza arkadaşlar.

Hocam hayırlı olsun. 2 tanemi almıştınız

• freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Birini arkadaşıma sonradan benim hesabımdan sipariş verdik.

• CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Tuzla 10. dakikada savunma istedi.Hemde mesainin bitmesine 1 saat kala.

• Bir daha buna benzer bir durum yaşarsak demek Tuzla ve Ataşehir'i tercih edeceğiz teşekkür ederiz arkadaşlar.

Savunması geldi yazmakta şuan göremiyoruz sanırım adresimize mi ulaştırılıyor arkadaşlar?
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    malesef istediğin thh yi seçemiyorsun. ya senin ya firmanın bağlıu bulunduğu ilçedekini seçmen lazım. ek olarak savunma sana gelmez. thh ye gider onlar bakar karar verir. kararı sana gönderirler.
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam daha önce karşılaşmadık böyle bir durum ile pek bilgimiz yok haliyle
  • Antalya Kepez thh bugün karara bağlandı bekleyelim bakalım. Şahsen daha uzun sürer diye tahmin ediyordum.

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aLTaR_07 -- 21 Mayıs 2018; 17:27:2 >
  • Az önce Kartal Tüketici Hakem Heyetinden bir arkadaş bana ulaştı. Muhtemelen bugün yarın karara bağlanacaktır.

Ben mesajı yazarken karara bağlanmış bile şimdi ikametgah adresime karar gelecekmiş hadi hayırlısı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 22 Mayıs 2018; 16:35:10 >
    Ne sordular hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Ne sordular hocam.
    Kararın lehime sonuçlanacağını söylediler (tek taraflı cayma sebebiyle) fakat başvurumun ne şekilde sonuçlanmasına dair talebimin başvuru esnasında yazmadğım için ek bir word dosyasına talebimi yazmamı ve onlara eposta ile göndermemi istediler.

T.C Kartal Kaymakamlığı
    İlçe Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığına

30/03/2018 tarihinde yapmış olduğum başvuruya ek olarak 2018/1258 nolu dosya başvurusuna ilaven söz konusu “LG SJ3 Sound Bar” ürününün tarafıma eksiksiz bir şekilde iletilmesini rica ediyorum.

Yanii kısacası MM ses sistemini paşa paşa gönderecek. Darısı diğer bekleyen arkadaşların başına.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thuglife -- 22 Mayıs 2018; 17:34:52 >
    Hayırlı osun o zaman sana :)

Benimki daha savunma istendi aşamasında bekliyorum .
  • Benimkindede savunması geldi yazıyor. Karara bağlanma süreci çok sürermi acaba arkadaşlar.

• Benim savunma yeni geldi. 3 ay sürer Esenyurt zira jeneratör yeni karara bağlandı.

• LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

evet arkadaşlar karar geldi. lehime karar vermişler, ama ben başka soundbar aldım mediamarkt'ın sitesinden şimdi soundbar'a ihtiyacım yok napsam acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 24 Mayıs 2018; 14:39:38 >
  • Hayırlı olsun hocam. Benimkide 10 gün önce karara bağlandı ama hala gelmedi.

• En kötü eşe, dosta satın o kadar uğraş verdiniz. Yedirmeyin firmaya bence.

• Almayacaksanız talibim

• realatik123 kullanıcısına yanıt
    Al sat yapmayi dusunmuyorum ama yapsam 213 ten vermem zaten suan 700 tl gozukuyo sitede urun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.