Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize vermemek için eldeki stoğumu eritmeye çalışıyorlar nedir
  • Thema kullanıcısına yanıt
    Thh lehte karar verdikten sonra isterse elinde 0 stok olsun. Fiyat, marka gözetmeksizin muadil ürün vermek zorundalar.

• Merhaba ürünü alırsanız cuzi bir farkla almak isterim aklınızda bulunsun.Benimki 18 nisan dan bu yana hala savunması istendi olarak görünüyor Kağıthane THH.
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    Hediye ceki istemistim bugun aradilar hediye ceki verdiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güle güle kullanın hocam sevindim sizin adınıza.
  • Nautilus20 kullanıcısına yanıt
    Sagolun. Bende sevindim ama simdi bisey almam gerekiyo one x alicam galiba, gine mediamarkta para kazandiricaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 25 Mayıs 2018; 17:17:59 >
  • Verdikleri %10 indirim kodu çalışmıyor arkadaşlar. Sınırsız süresinin olduğunu söylemişlerdi?
  • azosial A kullanıcısına yanıt
    Kodları iptal etmişler, elini çabuk tutanlar kullandı tabi. Ayrıca önceki sayfalarda kodlar basit bir algoritmada olduğu için birinin toplu şekilde herkesin kodlarını kullandığı yönünde mesaj vardı.
  • aLTaR_07 kullanıcısına yanıt
    O zaman tüketici hakem heyetine mi gitmeliyiz bizde? Israrla sormama rağmen kendileri dediler kodların bir kullanım süresi yok diye :)
  • azosial A kullanıcısına yanıt
    Konuyu takip ediyorsanız thh lerin hızına göre olumlu karar çıkanlar ürünlerini almaya başladı. Eğer Soundbara hala ihtiyacınız varsa hiç durmayın derim. Zaten çek ile alakalı müşteri hizmetlerine sorsanız hatırlamayacaktır bile yada işlerine nasıl geliyorsa öyle cevap verirler. Benim şahsen çeke falan ihtiyacım yoktu, gelen kodu kullanmayı denemedim bile mailde öylece duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: aLTaR_07

Konuyu takip ediyorsanız thh lerin hızına göre olumlu karar çıkanlar ürünlerini almaya başladı. Eğer Soundbara hala ihtiyacınız varsa hiç durmayın derim. Zaten çek ile alakalı müşteri hizmetlerine sorsanız hatırlamayacaktır bile yada işlerine nasıl geliyorsa öyle cevap verirler. Benim şahsen çeke falan ihtiyacım yoktu, gelen kodu kullanmayı denemedim bile mailde öylece duruyor.
    Anladım hocam. Duruma göre buraya da bildireceğim verecekleri cevapları.
  • Benim de karar çıktı geçen hafta. Adrese gelmesi ne kadar sürüyor acaba?

• metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    15 gün önce karara bağlandı. Hala gelecek. Arıyorum açan yok.
  • karar çıktıktan sonra 10 gün içinde vs mektup geliyor ptt'den bana zaten karar çıkmadan yollamışlardı.2 hafta önce falan mektup geldi karar olumlu diye 33 liralıkta tebligat ücreti kitlemişler :D

• Marrusia kullanıcısına yanıt
    O ne parası? Hepsiden red geldiğinde herhangi bir ücret ödememiştim.
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Karsi taraf oduyor hocam olumlu cikarsa tebligat ucretini.Red cikarsa iki taraf da bir sey odemiyor.

• 20 gün oldu. Gerçekten şaka gibi. 20 günde karar yazdırılıp gönderilemez mi ya ? Bu nasıl iş valla anlam veremiyorum. Hergün arıyorum açan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erisemre

Al sat yapmayi dusunmuyorum ama yapsam 213 ten vermem zaten suan 700 tl gozukuyo sitede urun
    MediaMarkt indirim yapıyorum diye göstermelik artırıyor fiyatı. 400'ten fazla varsa kendini kuyuya atsın :)
  • ahmetfx kullanıcısına yanıt
    Orasi ole ben cek isterken suanki fiyatinin yuksek oldugunu belirterek 400 tllik cek istemistim sonra cihazi 400 tlye dusurduler 200 tllik cek verdiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erisemre -- 30 Mayıs 2018; 22:58:30 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.