Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kep girmek zorunlu değil ama mediamarkt kep diye arat kep uzantılı bir mail çıkıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Sağol hocam, mesajından önce halletmiştim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce arandım arkadaşlar, karar yeni ulaşmış ellerine.Telefondan sipariş oluşturuldu. Bir kaç güne gelir ses sistemi.

• Benim savunma daha gelmedi. Bir ayı geçti sizde hiç böyle oldumu?

• THH den ret yiyen olmadı değil mi aranızda?
  • furlaka kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kardeş. Darısı başımıza
  • quote:

Orijinalden alıntı: xemrax

Benim savunma daha gelmedi. Bir ayı geçti sizde hiç böyle oldumu?
    savunması istendi diyor

ama yeni bir thh konusu daha olacak sanırım

https://forum.donanimhaber.com/hayatta-boyle-birseyle-ilk-defa-karsilastim--132768236-3#132771521

• Darısı başınıza arkadaşlar.

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

Güle güle kullanın hocam böyle gördükçe mutlu oluyorum nasıl gıcık olduysam mediamarkt a yüreğim soğuyor

Bende hala savunması istendi yazıyor niye uzadı bu kadar anlamadım

Güle güle kullanın, bende media markt sitesine gireyim dedim, uzun süredir aktif görünen siparişi sonunda silmişler
  • Ne yazık ki, teknik sebeplerden ötürü bazı siparişleriniz gösterilememektedir.
  • Karara bağlanmış. Beklemedeyim.
  • Savunması Geldi henüz bi karar yok beklemedeyim
  • thuglife kullanıcısına yanıt
    Ben 4 Nisan'da başvurdum hala gelmedi. Zaten Esenyurt yavaş çalışıyor 3 aydır gelen jeneratör karara bağlanmadi.

• Arkadaşlar karara bağladı yazıyor. Beklemedeyim. Kararı ne zaman nereden görebiliyoruz.

Bu arada dün kaymakamlıktan aradılar. Başvuru hakkında bilgi almak istemişler. Ben çok detaylı anlattım tekrardan. Aldım, sebepsiz yere iptal ettiler. Satıştan kaçındılar falan filan. Adam dedi normalde %70'in üzerinde bir indirim olduğunda firma hata yapmış olabilir ve bunu tüketicinin durumu suistimali gibi kabul ediyoruz dedi.
    Fakat sizin durumda bu bir indirim gibi gözüküyor dedi. Yani olumlu bir şeyler çıkacak gibi bakalım.
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    yaw he he
    suistimalmiş
    öyle birşey olsa koskoca firma 2500 liralık cihazı thh kararı üzerine 5 liraya hedaye etmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeyKalDa

yaw he he
    suistimalmiş
    öyle birşey olsa koskoca firma 2500 liralık cihazı thh kararı üzerine 5 liraya hedaye etmezdi
    Siz alırken şüphelenmediniz mi diyor bana :) Internetten topluca örgütlenip 1000 liralık malı 200 liraya almaya çalışıyorlar da dedi ayrıca :) :)

Neyse en azından tüketici tarafındalar gibi bir izlenim edindim ben. Karar da umarım olumlu çıkar.
  • metamorphoses M kullanıcısına yanıt
    Yahu her gördüğümüz %70 den fazla indirim üzerine acaba firma hata mı yaptı diyeceksek biz hiç bir şekilde alış veriş yapamayız internetten. Benim firmayı arayıp birde fiyatı teyit mi ettirmem gerekiyor anlamadım. Eğer ürün o fiyatda değilse, satışa o fiyat yazar şekilde koymasın. Bitti gitti. Kanun var nizam var haksız olan tüketiciyse, biz isek de verirler kararı olur biter.

Zaten hatırlarsanız indirim %50 oluyor. Ürünün düz satışı fiyatı 399 TL idi kupon ile beraber 199 TL olmuş oldu. Döviz almış başını gitmiş biz ürünü aldığımızda dolar 4 TL nin altındaydı şimdi ki durum ortada. Gelip birde şimdiki satış fiyatıyla karşılaştırma yaparak satıcı lehine mi karar çıkaracaklar.
  • xemrax X kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde aradım esenyurt thh yi 6 ay kadar sürebilir dediler.

Bende dedim Kağıthane 1 ayda karar verdi siz neden bu kadar yavaşsınız çok yoğunuz dediler.

Şansa bak arkadaş

• Chantodowill kullanıcısına yanıt
    istanbul thh ler gerçekten yoğun

hız konusunda ataşehir thh üzerine tanımam

başvurudan 12 saat sonra savunma istiyorlar

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.