Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Frank Lapidus

baydı şu konunuz artık yeter ya. 400 liralık şeyi 300 e almak için aylardır savaşıyorsunuz. kalkıp 1 çiçeğe su ver deseler konunun yarısı üşenir.
    LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)
  • quote:

baydı şu konunuz artık yeter ya. 400 liralık şeyi 300 e almak için aylardır savaşıyorsunuz. kalkıp 1 çiçeğe su ver deseler konunun yarısı üşenir.
    Ona hakkını aramak derler ama tercih meselesi tabii.
  • Benim thh kararı benim lehime sonuçlanmış bundan sonraki süreç ne olacak tecrübeli arkadaşlar,bilenler..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frank Lapidus kullanıcısına yanıt
    Hayatta kendin için mücadele etmezsen kimse senin için mücadele etmez, bizim mücadelemiz yapılan haksız bir duruma ve davranışadır.
    Sen sanıyor musun ki konu 400 liralık şeyi 300'e almak, şahsen bu ürünü 10 misline alacak güçteyim allaha şükür ama konu para değil.
    Umarım anlamışsındır.
  • LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

Nete özel 399 yapmışlar tekrar fiyatını.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bir adet kod verdiler banada 600 tl olan ürünü 400 tl indirim sağlıyor. Alsam mı bilemedim. kodu ayrıca satsak nasıl olur acab bu ürüne özel bir kod.
  • Benide bugun aradilar 400 liralik indirim verdiler. Fiyati 200 e geldi. Hemen aldim

• Karar ile siz mi başvuruyorsunuz yoksa kendileri mi arıyorlar karar ellerine geçince?
  • sakurek kullanıcısına yanıt
    Ben arayarak bildirdim hızlı oldu yoksa onlara geç gidiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakurek

Karar ile siz mi başvuruyorsunuz yoksa kendileri mi arıyorlar karar ellerine geçince?
    Kendileri aradi hocam

• Teşekkürler, sonuç elime geçmedi. Eğer olumluysa ararlar heralde.
  • quote:

1 ay içinde aldım çok uğraşmadım.

1)THH yazdım.

2)Mediamarkt Saturn GMBH grubuna ingilizce mail attım.

3)Şikayetvar yazdık

4)Buraya yazdık kolay işler şimdide kullanıyorum sorunsuz

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Marrusia -- 18 Ağustos 2018; 11:26:16 >

• Tarafımı arayıp kod verdiler ama ürünün internet satışında stok yok mağzalarda stokları mevcut olmasına rağmen beklememi söylüyorlar 1 haftadır. Karar lehime çıktı beni bekletme gibi bir lüksleri olabilir mi acaba ne yapmam gerekiyor bilgi verebilecek olan varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iempufy -- 10 Eylül 2018; 12:0:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Iempufy

Tarafımı arayıp kod verdiler ama ürünün internet satışında stok yok mağzalarda stokları mevcut olmasına rağmen beklememi söylüyorlar 1 haftadır. Karar lehime çıktı beni bekletme gibi bir lüksleri olabilir mi acaba ne yapmam gerekiyor bilgi verebilecek olan varmı acaba ?
    Hocam benimde lehime karar cikti ve beni de arayip kod verdiler. Stoklarda cok az oldugunu ve hemen alim yapmamin benim icin daha iyi oldugunu soylediler. Gercekten hemen alim yaptiktan sonra stokta olmadigini gordum. Belki stoga girmesini bekliyorlardir.

• Hocam beklemeyin arayıp size özel stoğa sokmalarını isteyin 1 adet beni arayıp öyle yaptılar bende satın aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iempufy -- 15 Eylül 2018; 22:14:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Banada karar olumlu geldi müşteri hizmetlerine bildirdim. Ancak karar onlara ulaşmamış, ulaşınca geri dönüş yapacaklarmış beklememi söylediler.Bu şekilde bekleyen oldumu?

• Almayan kaldı mı bunu yav

Benim karar olumsuz çıkmasına rağmen vermişlerdi. Kararda para iadesi diyordu ama mm arayıp göndermişti.
  • Benim anca sonuçlandı tük.hakem hey. çok yavaş neyseki haklı bulmuşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Thema

Almayan kaldı mı bunu yav

Benim karar olumsuz çıkmasına rağmen vermişlerdi. Kararda para iadesi diyordu ama mm arayıp göndermişti.
    benim thh karara bağlandı ama gelen giden mektup yok. olumsuz diye düşünüyorum ama mektup niye gelmiyor çözemedim. muhtalık vs talan ettim yok yok yok :)
  • Arkadaşlar benimkisi hala savunması alındada duruyor yer arnavutköy..... ne yapmam lazım

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.