Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freedom1259

Arkadaşlar benimkisi hala savunması alındada duruyor yer arnavutköy..... ne yapmam lazım
    Benim hakem heyeti kararı elime Perşembe günü ulaştı. Beni haklı bulmuşlar ve aynı ürün tedariği kararı vermişler. Bu akşam üstü arandım ve hediye çeki için kod verdiler. Aynı fiyata sipariş verdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esram30 -- 23 Ekim 2018; 22:10:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esram30

Benim hakem heyeti kararı elime Perşembe günü ulaştı. Beni haklı bulmuşlar ve aynı ürün tedariği kararı vermişler. Bu akşam üstü arandım ve hediye çeki için kod verdiler. Aynı fiyata sipariş verdim.

Alıntıları Göster
    Hocam hayırlı olsun. Bu hakem heyeti işlerine kaymakamlıkmı bakıyor belediyemi yarın ona göre arıyım bir iş 6 ay sürermi yaaa

• quote:

Orijinalden alıntı: freedom1259

Hocam hayırlı olsun. Bu hakem heyeti işlerine kaymakamlıkmı bakıyor belediyemi yarın ona göre arıyım bir iş 6 ay sürermi yaaa

Alıntıları Göster
    Kaymakamlıklar da tüketici hakem heyeti var. Ben 27 Nisan'da başvurmuştum savunma Eylül'ün sonunda geldi.11 Ekim'de karar cikti

• Arkadaşlar benim olay iyice yılan hikayesine döndü. Tüketici hakem heyetinden 26 haziranda lehime karar çıktı ve yaklaşık 15-20 gün bekledim MM dan arayan soran olmayınca ben aradım ve 10 gün sonra falan dönüş yaptılar bize böyle bir karar gelmedi dediler. Sonra tekrar aradım karar numarasını falan verdim dedim inceleyin bana gelen karar size nasıl gelmez vs.. yine 2 hafta bekletip aynı şeyi söylediler. Kalktım tüketici hakem heyetine gittim adamlar inceledi baktı kararın ellerine ulaştığı ptt barkod koduna kadar verdiler. Tekrar MM ı arayıp bütün bu bilgileri verdim 2-3 gün sonra arayıp yine bizde karar yok diyolar.

Bu iş artık gurur meselesi oldu hadi beni geç T.C kurumunun verdiği karara nasıl uymazsın ve göz göre göre yalan söylüyorlar çünkü ptt den kararın ellerine ulaştığına edildiğine dair kanıt olmasına rağmen yok diyolar. Bakalım bir sonraki aşama icra yoluna gitmek uğraşacam belki biraz ama artık geri dönüşü yok bu işin

• T.C. mikemmel kurumunun olumsuz kararina ragmen mm urunu gonderdi.

• Bende hakem heyetini aradım bu hafta karara bağlıyacağız dedi hayırlısı inşallah

• Benim karar olumsuz çıktı. Geçen gün tebliğ aldım. MM de aramadı. 😄

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • heroesx kullanıcısına yanıt
    Bana da olumsuz karar çıktı hocam. Siz nasıl bir yol izlediniz?
    Beni şaşırtan şu ki: mm savunma vermemiş, buna rağmen dilekçemden MM’yi haklı bulmuş thh. Hukuk bilmezler yemin ediyorum.

• Thema kullanıcısına yanıt
    Olumsuz karar çıktı ve aranmadım.

• qeep kullanıcısına yanıt
    thh aynı savunma vermedı dıye red vermişti.Bende şikayetvara vs yazdım.Bana tlf açıp kod verdiler 1 hafta içinde alın fıyat yukselebılır dedı.Indırım koduyla aynı fıyata aldım.
    Hayırlı olsum hocam. Çok garip işler yahu gerçekten. Savunma vermeyen firma lehine karar vermenin nesi mantıklı geliyor anlamıyorum.

• qeep kullanıcısına yanıt
    3 kere thh şikayetim oldu. Arkadaşlar lehte karar alıp, bana red kararı verdiler her seferinde. Bu durum için başka mükemmel kuruma bunlara şikayet ettim.Kopyala yapıştırla cevap verdiler. Bu mukemmel devletin mukemmel kurumlarında çalışan memurları en guzel dileklerimle anıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

Arkadaşlar benim olay iyice yılan hikayesine döndü. Tüketici hakem heyetinden 26 haziranda lehime karar çıktı ve yaklaşık 15-20 gün bekledim MM dan arayan soran olmayınca ben aradım ve 10 gün sonra falan dönüş yaptılar bize böyle bir karar gelmedi dediler. Sonra tekrar aradım karar numarasını falan verdim dedim inceleyin bana gelen karar size nasıl gelmez vs.. yine 2 hafta bekletip aynı şeyi söylediler. Kalktım tüketici hakem heyetine gittim adamlar inceledi baktı kararın ellerine ulaştığı ptt barkod koduna kadar verdiler. Tekrar MM ı arayıp bütün bu bilgileri verdim 2-3 gün sonra arayıp yine bizde karar yok diyolar.

Bu iş artık gurur meselesi oldu hadi beni geç T.C kurumunun verdiği karara nasıl uymazsın ve göz göre göre yalan söylüyorlar çünkü ptt den kararın ellerine ulaştığına edildiğine dair kanıt olmasına rağmen yok diyolar. Bakalım bir sonraki aşama icra yoluna gitmek uğraşacam belki biraz ama artık geri dönüşü yok bu işin
    Aynı şey birebir bende oldu. İlk lehte karar çıkanlardan biriyim. 3 adet almıştım. Biri için kod verdiler diğerlerini karar ulaşmadı vs deyip sallama yoluna gittiler. Tamamen yıldırma politikası. Ben de el mi yaman bey mi yaman deyip avukat arkadaşım aracılığı ile önce ihtar çektirdim. Umursamadılar. Sonra icraya verdim. Sonuç alınacak gibi. Bekliyoruz. Bu arada icraya vermek için avukata ihtiyacınız yok. Elinizdeki karar ile icra dairesine gidin, yardımcı oluyorlar.

Değerli Müşterimiz;

Siparişinize ait ürün tedarikçi firmadan tedarik edilemediğinden dolayı ve tedarik süreci ile ilgili tarafımıza net bir tarih belirtilmediği için mağduriyet yaşamamanız adına departman tarafından iptal edilmiştir.

Yaşamış olduğunuz mağduriyetten dolayı özür dileriz, ancak iptal taleplerinde farklı bir işlem uygulanamamaktadır.

08502221500 numaralı Müşteri Hizmetlerimizden de bize ulaşabilirsiniz.

Media Markt Müşteri Hizmetleri

• arkadaşlar benimkide karara bağlanmış bugün olumlu veya olumsuz olduğunu nasıl öğreneceğiz
  • freedom1259 kullanıcısına yanıt
    Sana mektup ulasana kadar ogrenemezsin soylemiyorlar. Ortalama 15 gun falan suruyor ulasmasi

• quote:

Orijinalden alıntı: heroesx

Sana mektup ulasana kadar ogrenemezsin soylemiyorlar. Ortalama 15 gun falan suruyor ulasmasi
    Aylar oldu mektup yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Arayip sorun o konuda cikti cikmasi diye cevap veriyolar. Eger istediginiz cevabi alamazsaniz cimere yazin kesin donus alirsiniz. Tabi o kisimda maalesef erken olmuyor 2 hafta suruyor.

Kaymakamligi mi arayalim hocam?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Angelica kullanıcısına yanıt
    Evet hocam kaymakamligi arayip, basvuru numarasini soylemenizi isteyecekler kontrol etmek icin. Umarim guzel haber alirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.