Şimdi Ara

LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
618
Cevap
25
Favori
31.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bizde sizi bekliyorduk. Geç geldiniz bu sefer neden acaba ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetfx

Şikayetvar'da 5 sayfa şikayet olmuş. Şöyle 20-25 olmalı.

+1 şikayet sayısı gerçekten beklentimin altında oldu.Konuyu tüm arkadaşlara duyuralım.

Trolluk yapmaya çalışan arkadaşlara çiftlikbank gibi oluşumlarda başarılar dileriz.Burada ölücü , mezarcı dediğiniz kişiler Türkiye Cumhuriyeti Devleti yasalarında korunan tüketici haklarını

savunuyor. Hakkını bilmeyen ,hakkını arayan kişileri eleştiren "çok zeki" arkadaşlarımızı başka mecralara yönelmelerini öneriyoruz.Burada israf olmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TESLA37 -- 29 Mart 2018; 22:26:55 >
  • TESLA37 kullanıcısına yanıt
    80 tane sikayet yazmislar hocam daha ne olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende oluşturdum şikayetimi, ayrıca thh ye de yazdım. konuyu ekşi ye de taşıyacağım bu kadar basit bir olay değil kafasına esen istediği gibi davranıyor yasalar neden var o zaman.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qeep

Ne dediler?

gerekli bilgilendirmeleri birkaç sayfa önce yaptım hocam
  • Her gün 1-2 firmayı THH'ye veriyorum bakalım, THH'yi anasayfam yapacağım bu gidişle.
  • Arkadaşlar bizim farkımızdalar :)

Ücret iadesi yapılacaktır maili geldi. Ben o kartı iptal ettim iade yapamayacaksınız diyip sabah stresimi atmak için aradım bunları. Ben 4 5 tane şikayet dilekçesi oluşturdum ne zaman döneceksiniz dedim. Kadının verdiği cevap

Şikayetvar üzerinden mi oluşturdunuz 😀

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 30 Mart 2018; 9:39:20 >
  • Bana mail geldi arkadaşlar ödemeniz kartınıza yapılmıştır diye

• demirçelik kullanıcısına yanıt
    yozlara takılma yozlaşırsın
  • banada mail geldi ucret iadesi yapılacagına dair fakat siteye giriyorum ürün iptal olmamıs işlem suruyor yazıyor :)
  • Bana ucret iadesi yapilmis %10 kupon gonderilmis bile thh basvurusundan ne cikicak bakalim

• %10 indirim koduda gelmedi. Gelen varmı?

• quote:

Orijinalden alıntı: emreeris

Bana ucret iadesi yapilmis %10 kupon gonderilmis bile thh basvurusundan ne cikicak bakalim

İade olduğuna dair bilgi geldi ama kupon kodu yok. Ayrı bir mesajlamı geliyor. Yada ben açmadım telefonu ondan mı vermediler.

• korcakhasn K kullanıcısına yanıt
    LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)

• arkadaşlar ben kendi işlemlerimi yaptım. ama hala hakem heyetine başvurmayan birileri varsa aşağıdaki yolu izleyebilirler. bu öneriyi 175 çağrı hattından bir arkadaş verdi. arayıp sorgulatabilirsiniz

mediamarkt genel müdürlüğüne iadeli taahhütlü bir posta yolluyorsunuz. Mediamarkt internet sitenizden xxx tarihinde xxx numaralı SJ3.DTURLLK Soundbar ürün Numarası: 1174572 olan ürünü xxxx ödeme yöntemiyle 213,90 lira ödeyerek satın aldım. siparişimle alakalı xxx tarihinde stok yetersizliğinden dolayı iptaline ilişkin bir mail aldım. 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanununa aykırı olarak tek taraflı iptal edilen bu sözleşmenin yükümlülüklerinin yerine getirilip ürünü teslim etmenizi arz ederim. 1 hafta içerisinde tarafıma dönüş yapılmadığı taktirde yasal haklarımı arayacağım isim soyisim imza diyip sözleşmenizi altına koyup iadeli taahütlü yolluyorsunuz. bunun bir fotokopisini de kendiniz alıyorsunuz.

mediamarkt olumsuz dönerse bu fotokopilerle ve alındı mühürüyle beraber tüketici hakem heyetine başvurmamın yeterli olacağını söyledi bayan arkadaş

• 699 tl den satışta ssler alınsın thh için bir ek daha

ekleme 1 : Anlık koydular satışa kaldırdılar hemen

ekleme 2 : bir ekliyolar bir kaldırıyolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Thema -- 30 Mart 2018; 12:8:44 >
  • Olay ne

• Şuna bak ya bize ürün stokta yoktur deyip iptal ediyor ve şuan 699 dan tekrar satışa koyuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmtdrsn84 -- 30 Mart 2018; 12:29:43 >
  • LG SJ3.DTURLLK Soundbar MM Mağdurları_Güncelleme(Ürün gönderilecek)hayirli isler

• burada olmayan arkadaşlar için stok falan biterse diye belgeleri ekleyeyim ben şurada dursun
    29.03.2018 de stok yok diye siparişler iptal edildi

30.03.2018 tarihli ilan

30.03.2018 tarihli ürünün kısmi stok durumu. internet mağazasında mevcut

30.03.2018 tarihli ürünü mağazadan veya kargo yoluyla teslim alabileceğime dair ekran görüntüsü

bunların 30.03.2018 tarihli olduğunu nasıl ispat ederiz. ürünü sepete ekleriz. ödeme sayfasına kadar geliriz. ön bilgilendirme formunu okudum kutucuğuna tıklarız ve ;

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wtn -- 30 Mart 2018; 13:47:26 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.