Şimdi Ara

LG SL8000 & SL9000 LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
2
Favori
93.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hayırlı olsun adnn, hdmı kabloda marka farkı kaliteyi etkileyeceğini sanmıyorum ama altın uçlu olması daha avantaj sağlar.
  • bende 47sl9500 sahıbıyım, rekn modu olarak akıllı sensoru kullanıyorum , sız nasıl kullanıyorsunuz yad aayarlarınız nelerdır???
  • Sayfa 3 ve 4'ü incelerseniz Phoenix arkadaşımızın bu konu ile ilgili paylaşımları mevcut.
  • Arkadaşlar,usb den film izlerken altyazı ayarı hep latince çıkıyor,her defasında türkçe yapıyorum.Bunu saklamanın bir yolu var mı? Siz nasıl kullanıyorsunuz?
  • Arkadaşlar birkaç mesaj yukarıda da yazmıştım bu yeni yazılımla ilgili. Polonya LG'ye mail attım 48 saat içinde cevap geldi ama tam bir şey anlayamadım =)

Orjinali:
    quote:

Witamy,

Dziękujemy za kontakt z Działem Obsługi Klienta firmy LG Electronics. Zapewniamy, że dołożymy wszelkich starań, aby czas oczekiwania na odpowiedź z naszej strony był jak najkrótszy.

-----------Reply to Customer Enquiry------------
    Szanowny Panie,

informujemy, iż istnieje możliwość wyboru języka menu tureckiego.

Z Poważaniem,
    LG Electronics Polska.

Google translate:
    quote:

Hoşgeldiniz,

Servis Departmanı LG Electronics Müşteri ulaştığınız için teşekkür ederiz. Lütfen elimizden geleni sağlamak için yapacak şekilde o kadar bizim tarafımızda bir yanıt bekleme süresi mümkün olduğunca kısa.

Müşteri Soru ------------ ----------- için yanıt
    Efendim,

unutmayın bir seçim menü dili Türkçe.

Saygılarımızla,
    LG Electronics Polonya.

Unutmayın bir seçim menü dili Türkçe çevirisini olumlu almalıyız değil mi, menü dili olarak Türkçe mevcuttur değil mi

@haserdar

Galiba yok, her filmde bir kırmızı tuş yapacağız

Yabancı forumlardan: SL8000 ile Xbox 360

YouTube - LG 42SL8000 unboxing ve Test Xbox 360

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 17 Mayıs 2010; 21:03:03 >

• quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

Arkadaşlar,usb den film izlerken altyazı ayarı hep latince çıkıyor,her defasında türkçe yapıyorum.Bunu saklamanın bir yolu var mı? Siz nasıl kullanıyorsunuz?

Merhaba,

Bende 9500 kullanıyorum ancak altyazı için böyle bir müdahalede bulunmuyorum. deneme amaçlı olarak altyazı menüsüne her bakışımda dil olarak Türkçe görünüyor.

Bu menüye hiçbir müdahelemde olmadı, ilk aldığım anda bile Türkçe seçiliydi.
  • quote:

Merhaba,

Bende 9500 kullanıyorum ancak altyazı için böyle bir müdahalede bulunmuyorum. deneme amaçlı olarak altyazı menüsüne her bakışımda dil olarak Türkçe görünüyor.

Ben Conax modül ile Teledünya izliyorum,dolayısıyla ülke Finlandiya seçili.Belki bundan kaynaklanıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

quote:

Merhaba,

Ben Conax modül ile Teledünya izliyorum,dolayısıyla ülke Finlandiya seçili.Belki bundan kaynaklanıyordur.

Merhaba,

Finlandiya olayı sadece kanal ararken gerekiyordu yanlış bilmiyorsam, kurulumu yaptıysanız ayarınızı Türkiyeye çevirmeyi deneyebilir misiniz?
    Eğer ben yanlış biliyorsam her film seyrerderken Dik seçimi yapmak durumunda kalacaksınız gibi gözüküyor.

• quote:

Merhaba,

Finlandiya olayı sadece kanal ararken gerekiyordu yanlış bilmiyorsam, kurulumu yaptıysanız ayarınızı Türkiyeye çevirmeyi deneyebilir misiniz?
    Eğer ben yanlış biliyorsam her film seyrerderken Dik seçimi yapmak durumunda kalacaksınız gibi gözüküyor.

Aynen öyle.Ama dili tekrar Türkçe yaparsam,tekrar kanal aramaya giriyor zannedersem.Bir sürü ayar yaptık,kanallar uçar diye de denemedim açıkçası.
  • işte bir duvar sehpası + hareketli duvar askı aparatı + Lg 47 sl9500
    üçü bir arada
  •  LG SL8000 & SL9000  LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME

Uploaded with ImageShack.us

bir önceki iletime ekleyemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: inceleme

LG SL8000 & SL9000  LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME

güle güle kullan
    sende benim gibi titizsin güzel ve temiz iş olmuş kablo vb. yok ortada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 21 Mayıs 2010; 0:26:16 >

• elinize sağlık çok şık olmuş...
  • @inceleme

Sade ve çok şık duruyor

LG teknik servis yazılımla ilgili der ki: Şu an Türkiye'deki SL modelleri için yazılım çıkmadı ve çıkmayacak, çünkü yazılımın çıkma amacı hataları düzeltmektir. Türkiye'ye gelmiş SL ürünlerinde bugüne kadar bir şikayet olmadı. (Yani bizim SL modellerine resmi olarak yazılım çıkmayacak arkadaşlar) DTS içinse tam bir bilgiye sahip olmadığını belirterek yazılımla imkanı olan bir şey olsa da LG bunu en azından bir iki sene içinde yapmazmış (tahmininde bulundu). Türkiye için resmi olarak yayınlanmayan ve servis tarafından yüklenmemiş yazılımlardan doğacak sorunlar garanti kapsamında yer almamaktaymış, bilginize arz edilir

• Arkadaşlar yarın kısmetse 47SL8000 alıyorum.
    Bugün flaşa bikaç tane 1080-720p video ve Sony HX-1 fotoğraf makinemle çektiğim 1440x1080p (h264) görüntü attım, mağazada denedim, görüntüler açıkçası hoşuma gitti.
    Orda bulunan Dsmart HD yayında da biçok tv arasında canlı ve doğal renkleri öne çıkıyordu.
    Yalnız sizin tecrübelerinize dayanarak bikaç soru sormak istiyorum:
    1) Ellerinde 8500 yok 8000 var, başlıkta okuduğuma göre 8000'de daha çok parlama var fakat her ne kadar itibar etmesem de oradaki LG yetkilisi bunu "şehir efsanesi" olarak nitelendiriyor. Yani ikisi de tamamen aynı diyor. Bu benim kafama tam oturmuş değil.
    2) SL9000 ile arasında Led olması dışında ne gibi farklar var, yani aradaki 1000 TL'lik fiyat farkına değecek fark var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

@inceleme

Sade ve çok şık duruyor

LG teknik servis yazılımla ilgili der ki: Şu an Türkiye'deki SL modelleri için yazılım çıkmadı ve çıkmayacak, çünkü yazılımın çıkma amacı hataları düzeltmektir. Türkiye'ye gelmiş SL ürünlerinde bugüne kadar bir şikayet olmadı. (Yani bizim SL modellerine resmi olarak yazılım çıkmayacak arkadaşlar) DTS içinse tam bir bilgiye sahip olmadığını belirterek yazılımla imkanı olan bir şey olsa da LG bunu en azından bir iki sene içinde yapmazmış (tahmininde bulundu). Türkiye için resmi olarak yayınlanmayan ve servis tarafından yüklenmemiş yazılımlardan doğacak sorunlar garanti kapsamında yer almamaktaymış, bilginize arz edilir

yalann yalannn tek şikayet yokmuş lg de alen diye biri var. tv üzerinde en yetkili kişi onunla görüştüm. şikayet yokmuş ha. amma yazıyorlar ha. LG TÜRKİYE'ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 22 Mayıs 2010; 10:15:43 >

• @inceleme

Hayırlı olsun.

@albati

1-)Bu sorunu ben de forumdaki polatz kardeşimizin tavsiyelerine uyarak 42SL9500 modelini tercih ettim.Ama aradaki farkı test etmediğimden bilmiyorum.Paneli İB den aldığımda 9000 modelini ama stok durumundan,ama başka bir sebepten 70 TL daha ucuza veriyorlardı.

2-)Benim Led almamın en önemli sebebi enerji tüketimidir.Sonra kontrast oranı,sonra da tasarım geliyordu.Kendim de elektrik mezunu olduğum için enerji tüketimi düşük olan ürünleri her zaman tercih ederim.Uzun vadede yaklaşık 5-6 sene içinde aradaki fiyat farkını LED lerin telafi ettiğini hesapladım.

Mağazalarda gözle yapılan testlerde ise LCD-LED kıyaslamasında gerçekten kontrast oranı,parlaklık arasında fark gördüm.Evde özellikle TV yi pencere karşısına koyarak,kapalıyken tamamen ayna gibi olmasını sağladım.Ama açıkken yüksek kontrast oranı sayesinde hiç rahatsızlık duymadan kullanabiliyorum.

Gelelim tasarıma.Hakikaten çok şık,incecik.(Aslında en önemli sebep buydu,ama ben sona yazdım)
    Mağazalarda LCD-LED bakıyoruz,hanım bunu (42SL9500) bir gördü,film orda koptu zaten.Ondan sonra al alabilirsen 8500'ü.

Sana naçizane tavsiyem fiyat farkına kıyabilirsen LED almanı,LED almayacaksan da evliysen yanında yengeyi götürmeden LCD yi alıp gelmendir.

• @haserdar
    Teşekkürler.
    Bizim hatun pek anlamaz bu işlerden, bana bırakır.
    Aslında TV konusunda çok acelem yok ama aldığım fiyat (2400) oldukça cazip olunca ciddi olarak niyetlendim.
    İB bile bu fiyatlara veriyoken LG TR garantili uygun geldi bana.
    LEDler yaygınlaştı, fiyatlar düştü, 3D çıktı, şöyle oldu böyle oldu artık bekleyemicem.
    Bi şekilde alıp kullanmak gerekiyor.
  • @albati

Aynen öyle hocam,hangisini alırsan al,aldıktan sonra rahatlıyacaksın.Aldığın ürün de sana en güzeli olacaktır.

Aldığın fiyat gerçekten güzel.
  • Bugün 2500/10 şeklinde Teknosa'dan 47SL8000 aldım.
    Ptesi eve teslim edecekler.
    Haserdar dediğin gibi üzerimden bi yük kalktı.
    Kurulumdan sonra ayrıntılı olarak izlenimlerimi aktaracağım.
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.