Şimdi Ara

LG SL8000 & SL9000 LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
2
Favori
93.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 42sl8500 ile 42sl9500 modelleri arasında kaldım.aslında 9500 ü almak istiorum ama ben teledünya almayı da düşünüoru 8500 de dvb-c var ama 9500 de dvd-t gözüküo.bu önemli bi problem yaratır mı acaba?
  • @albati
    Hayırlı,uğurlu olsun,güle güle kullan.Bekliyoruz deneyimlerini.

@abiodum

Şu anda 42SL9500 ile Conax modül vasıtasıyla Teledünya kanallarını izliyorum.
  • İmkanı olanlar Bestbuydaki %20 indirimi kaçırmasaydı, ben 42sl9500ü 2000tlye aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albati

Bugün 2500/10 şeklinde Teknosa'dan 47SL8000 aldım.
    Ptesi eve teslim edecekler.
    Haserdar dediğin gibi üzerimden bi yük kalktı.
    Kurulumdan sonra ayrıntılı olarak izlenimlerimi aktaracağım.

Arkadaşlar söylemeyi unuttum Teknosa kartla 125 TL puan verdiler, 1 yıl içinde istediğin zaman kullanabiliyosun.
    Yani TV 2375 TL'ye geldi.
    Ayrıca bende yoktu ama Axess kartı olanlara %10 chip para veriyolar, yani 250 TL daha indirimi var, o zaman da 2.125 TL'ye geliyor.
    Fakat bu 250 TL'yi ertesi gün kullanmak zorundasın.
    Böylece gerçekten sıcak fırsat oluyor.
  • @albati öncelikle tvniz hayırlı olsun. Çok iyi bir fiyata almışsınız. Şuan teknosaya bakıyorum 47lh8000 modeli yanında LG M227W FHD LCD tv veriyorlar ve fiyatı 3.299tl. Hediyesiz fiyat ise 3.500tl ye çıkıyor Ama sizin söylediğiniz fiyatla 800tl gibi bir fark var. Siz başka bir kampanyayla mı aldınız??

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&CS_Category=_LCD_TV853&CS_ProductID=119987416

• Teşekkür ederim, daha iyisi size olsun
    Benim aldığım yeni açıldığı için mağazaya özel bi fiyattır. Genel bi kampanya değildir.
    Bunun yanında 47LH7000 modeli de 2400 TL'dir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albati -- 23 Mayıs 2010; 13:58:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adnn

İmkanı olanlar Bestbuydaki %20 indirimi kaçırmasaydı, ben 42sl9500ü 2000tlye aldım.

ne zmndı bu kampanya dostum?
  • quote:

Orijinalden alıntı: abiodum

quote:

Orijinalden alıntı: adnn

İmkanı olanlar Bestbuydaki %20 indirimi kaçırmasaydı, ben 42sl9500ü 2000tlye aldım.

ne zmndı bu kampanya dostum?

14-15-16 Mayıstaydı.
  • Ben de kararısz kaldım.

1-LG LH7000
    Çevremde kullananlardan ve forumlardan olumlu yorumlar okudum. Yeni bir model olmamasına rağmen kullananların memniyeti bu model üzerinde düşünmemi sağladı.
    2- Samsung C650 serisi
    Samsung'un bu modelinde görüntü çok canlı ve net geldi bana. Ama siyah renkler korusunda sanki biraz karanlık sözkonusu.
    3- LG SL 9500
    Bu fiyat aralığında LG'nin Led tv olarak yeni 9500 modeli var ki bu da son anda aklıma giren bir model.
    Şimdi bu üç model arasında kararsız kaldım. Burada da bu konuyla oldukça deneyimi olan, araştırma yapmış kullanıcların olduğunu gördüm. Fikrinizi almak istedim. Şimdiden teşekkürler
  • albati

ben de İzmirdeim bence cok iyi bir seçim olmuş. Hangi mahza olduğunu bana yazabilirmisin, yada telden atabilirsin. Ben de alıcam umarım kacırmamısımdır. ilknil@hotmail.com

5054587788
  • @ilknil PM'ni cevapladım ama buraya da yazayım.
    TV'yi İzmir Carrefour'un içinde yeni açılan Teknosa Extra mağazasından aldım.
    Fiyatlar mağazaya özel.

@sekotti
    47 LH7000 düşünürsen, dediğim Teknosa'da kapalı kutu, LG TR garantili 2.400 TL fiyatı var, 120 TL de puan veriyor.
  • LH 7000 YERİNE BUNU TERCIH ETMENIN SEBEBI NE ACABA
  • arkadaşlar uzun zamandır bende led tv araştırıyorum ve forumların çogonu okudum ve lg 47 sl 9500 almaya karar verdim istanbul bilişimde sl 9000 modeli mevcutmuş ama gönlüm 9500 yana birde büro teknik diye bir yer var orda dah ucuz bu tv acabag güvenilir bir sitemidir sizce..
  • telefonla görüştüm büro teknik denilen yerle şovroomları yokmuş sadece netten alış veriş varmış ve italatçı firma tarafından 2 yıl garantiliymiş
  • @kenzz_

Ben İB'den aldım,ama biraz sancılı oldu.Sonuçta şu anda bir sorun yok ve de fiyatından dolayı bu riske girdim.Sana da tavsiyem Büroteknik yerine illa bu tarz yerlerden alacaksan,İB den alman.Yoksa albati arkadaşımızın da aldığı gibi,özel fiyatlar bulabilirsen daha güzel.
  • @phoenix
    @digitbook
    @polatz
    @haserdar
    teşekkürler :)

arkadaşlar, 47 sl9000 ve 47 sl9500 bu iki ürünüde kullandım,

yansıma konusunda en ufak bir fark yok.

@kenzz_
    "paralel ithalaat" yapan yerlerden alışveriş tavsiye etmiyorum.
  • yardımın için teşekkürler istanbul bilişmde italatçı firma tarafından garanti veriyor ama sl 9500 modeli orada yok 47 lik olan artık 9000 alıcaz heralde yansıma olayı kimi 9500 daha az filan diyor da
  • quote:

yardımın için teşekkürler istanbul bilişmde italatçı firma tarafından garanti veriyor ama sl 9500 modeli orada yok 47 lik olan artık 9000 alıcaz heralde yansıma olayı kimi 9500 daha az filan diyor da

Ben de o tereddütle 9500'de ısrar ettim,ama inceleme kardeşimiz de fark yok diyor.Kendin gözünle test edebilirsen için daha rahat eder.

@inceleme

Sana da teşekkürler,bilgi paylaşımına devam edelim.

@polatz

Sessizliğe büründün,nerelerdesin hocam?Versiyon hakkında bir gelişme var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: inceleme

@phoenix
    @digitbook
    @polatz
    @haserdar
    teşekkürler :)

arkadaşlar, 47 sl9000 ve 47 sl9500 bu iki ürünüde kullandım,

yansıma konusunda en ufak bir fark yok.

@kenzz_
    "paralel ithalaat" yapan yerlerden alışveriş tavsiye etmiyorum.

rica ederiz arkadaşım. her zaman yardımcı oluruz
  • Arkadaşlar,bugün garip bir olay başıma geldi ;

Bilgisayardan oyun oynamak için,input tan her zaman kullandığım HDMI portuna geçiş yaptım,ama bir de ne göreyim,kenarlardan yaklaşık 1,5 ar cm boşluk var ve ekrana oturmuyor.İlk aldığımda da servis ile çözümünü bulamamıştık ve sorunu "izleme oranı" menüsünden "Sinema Zoom 1" seçeneğine alarak çözmüştük.Fakat şimdi bakıyorum 16:9 ve 4:3 haricinde hiçbir seçenek aktif değil.Her tarafa baktım,çözünürlük ayarlarıyla oynadım ama nafile.

Bir de HDMI portunu değiştireyim dedim,bu sefer oldu,yine "Sinema Zoom 1" moduna alarak ancak ekrana oturtabildim.

Acaba bu yazılımla mı ilgili,yoksa diğer arkadaşlarda da bu sorun var mı yorumu olan ?
    HDMI vasıtasıyla bağlantıda bilgisayardan gelen sinyalin ekrana normal 16:9 seçeneğinde tam oturması gerekmiyor mu?
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.