Şimdi Ara

LG SL8000 & SL9000 LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
2
Favori
93.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

hiremco x3 hd turbo ile sl 9500 muhteşem görüntü veriyorlar,

güzellik hangisinden biz çözemiyoruz ;)

sd yayınlar bile hd gibi.

izleyenler, yayınınız digiturk hd mi diye soruyorlar inanın.
  • Valla Hiremco x3 turbo ve SL 9500 ikilisi olanlardan bir zahmet fotoğraf(lar) bekliyoruz.Çünkü biz de SL 9500 almıştık yaklaşık 25 gün önce ama uydu alıcısı o kadar berbatki SD yayınlar hiç ama hiç tatmin etmiyor ve HD uydu alıcısı almak istiyorum aslında eğer çok büyük bir fark varsa arada.HD uydu alma sebebim ise tamamen @albati arkadaşımızınkiyle aynı.Yani ileride HD yayınların çoğalacağını düşündüğümüzde(inşallah :D ) hazır almışken öyle almak bana göre daha cazip.SD yayınlada Hiremco yayını 720p'ye yükselterek gösteriyor diye duydum ve yayının çok güzel olduğunu da ekiyor kullanıcılar.O yüzden cidden Hiremco X3 Turbo,"Upscaling" denilen yükseltgemesi olsun ek olarak HD alıcı olsun çok cazip duruyor.Dediğim gibi fotoğraflar bekliyoruz efendim en kısa sürede mümkünse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeOzguR

Valla Hiremco x3 turbo ve SL 9500 ikilisi olanlardan bir zahmet fotoğraf(lar) bekliyoruz.

walla arkadaşım bu konuyu bi zahmet okursan tamtamına 8sayfa sadece eklediğim fotoğrafları görebilirdin. sl9500 ve x3turbonun resimlerini.
    artık bi zahmet okuyuver 1.ve 8.sayfa arasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 31 Mayıs 2010; 0:00:41 >
  • O fotoğrafları biliyorum tabii.Ama ben onları Teledünya yayını sanıyordum.İlginç.Demek ki nerden olduklarına dikkat etmemişim.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeOzguR -- 31 Mayıs 2010; 23:21:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeOzguR

O fotoğrafları biliyorum tabii.Ama ben onları Teledünya yayını sanıyordum.İlginç.Demekki nerden olduklarına dikkat etmemişim.Teşekkürler.

sl9500 ile seoul x3 turbo gayet iyi uyum sağlıyor. görüntüler harika. tavsiye ederim.. ama unutmayın x3 turboda çözünürlük her zaman 720p de kalsın. zaten şuan astra 19,2de 6kadar şifresiz yayın yapan hd kanal var. özellikle maç yayını seyretmek büyük keyif.
    bizim Türkiyede ise trt Hd kanalı yayına girdi. eurovision hd olarak bukanaldan yayınlandı daha da çoğalacaktır hd kanallar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix -- 31 Mayıs 2010; 14:26:36 >
  • sl9500 de teledünyayı set top box olmadan sadece modülle izleyebiliyormuyuz arkadaşlar?
  • Evet,ben kullanıyorum şu anda,bir sorun yok.
  • Biliyorum sayfa sayısı olarak çok olduğundan okumaya birazcık üşeniyoruz, bende başka konularda üşeniyorum Sayfa 4'den itibaren Teledünya izleme konusu ile ilgili paylaşımlar başlamış. TV'nin ayarlarından 'Ülke'yi Finlandiya olarak değiştirince DVB-C aktif oluyor.

LG SL8000 & SL9000  LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME
  • quote:

Orijinalden alıntı: polatz

Biliyorum sayfa sayısı olarak çok olduğundan okumaya birazcık üşeniyoruz, bende başka konularda üşeniyorum Sayfa 4'den itibaren Teledünya izleme konusu ile ilgili paylaşımlar başlamış. TV'nin ayarlarından 'Ülke'yi Finlandiya olarak değiştirince DVB-C aktif oluyor.

günaydın nerelerdeydin sen bakim

• Daha sabah oldu mu ki ya girecek bir iş alanı arıyordum o sıra yolu kaybetmişim
  • quote:

Biliyorum sayfa sayısı olarak çok olduğundan okumaya birazcık üşeniyoruz, bende başka konularda üşeniyorum Sayfa 4'den itibaren Teledünya izleme konusu ile ilgili paylaşımlar başlamış. TV'nin ayarlarından 'Ülke'yi Finlandiya olarak değiştirince DVB-C aktif oluyor.

biliorum dostum bi kere daha sormuştum bu soruyu kusura bakma ama yabancı sitelerde de bi türlü göremedim dvb-c hd özelliğini tv nin ondan sordum şimdi alırım modülü elimde patlar fln :)

• gün itibariyle bende bir 47sl8000 aldım. Gayet güzel bir sistem, yansıma olayı var evet ama ortam karanlık oldugundan pek belli olmuyor.

1-2 sorum olucak bilgili olan arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim

direk çanaktan gelen bir kablo var bunu nasıl tvye takabilirim. önceki sayfalarda arkadaşlar dvb tunerinin aktif olabileceğinden bahsetmişler,
    bir de özellikle bu tvyi 200hz için aldım fakat bilgisayardan ati ayarlarında max reported hz 70 yazıyor. bu düzelebilecek bir olaymıdır ?

teşekkür ediyorum

• DVB-C ve DVB-T tunerlar mevcut, ikisi de çanaktan gelen yayını alamaz. C Teledünya içindir, Teledünya'yı set box'sız izleyebilirsiniz. T karasal yayınlar içindir, maalesef DVB-S/S2 tuner SL serilerinde mevcut değil.

@Phoenix
    Tam hatırlamıyorum ama ilk ve tek çıkan yazılımın üzerine daha yazılım çıkmadı
  • @nasreddin.hoca

Hocam,tazeleme hızıyla ilgili şu linkteki bilgiler belki işinizi görür;

http://forum.donanimhaber.com/m_28855154/tm.htm

Ama ekran kartının çıkışından 200 Hz almamız mümkün değil diye biliyorum.
  • quote:

Şimdi kontrol ettim, kablo tv'nin kanal sıralaması değiştirilebiliyorken, dijital tv'lerin (DTV) sıralamasını değiştirilemiyor.

Hem kablolu sd kanaldan hem de bir tane Teledünya kanalından ekran görüntüsü fotoğrafı paylaşabilir misin

Ben de bir kaç gün önce teledünya abonesi oldum. TV'min modeli is 47sl9500. DTV kanalların sıralaması değiştirilebiliyor. Bunun için sadece kanal taratmaya başlatmadan önce gelen bi pencerede "otomatik kanal numaralandırma" gibi bir seçenek var; onun işaretini kaldırman yeterli. Bütün kanalları bulduktan sonra , aynen normal kablo tv de olduğu gibi, kanalların sıralamasını istediğin şekilde yapabilirsin.

• benim bi sorum olucak
    lg sl90 ile sl9000 aynı modellermi?
    almayı düşünüyorum ve internetten sl90 diye arattığımda hep sl9000 çıkıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_ozmon

benim bi sorum olucak
    lg sl90 ile sl9000 aynı modellermi?
    almayı düşünüyorum ve internetten sl90 diye arattığımda hep sl9000 çıkıyor.

SL90 bildiğim kadarıyla ABD'de satılan modeli ve 120 hz'dir.
    Avrupa'nın genelinde Türkiye'de dahil SL9000/9500 modelleri satılmaktadır. 100 hz'dir.
    Başka ne farkları var bilemiyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: Bachprelude

quote:

Şimdi kontrol ettim, kablo tv'nin kanal sıralaması değiştirilebiliyorken, dijital tv'lerin (DTV) sıralamasını değiştirilemiyor.

Hem kablolu sd kanaldan hem de bir tane Teledünya kanalından ekran görüntüsü fotoğrafı paylaşabilir misin

Ben de bir kaç gün önce teledünya abonesi oldum. TV'min modeli is 47sl9500. DTV kanalların sıralaması değiştirilebiliyor. Bunun için sadece kanal taratmaya başlatmadan önce gelen bi pencerede "otomatik kanal numaralandırma" gibi bir seçenek var; onun işaretini kaldırman yeterli. Bütün kanalları bulduktan sonra , aynen normal kablo tv de olduğu gibi, kanalların sıralamasını istediğin şekilde yapabilirsin.

Bu da beğendiğim en iyi üçüncü paylaşımdı

Dikkatsiz bir kullanıcı olarak diğer arkadaşlara eksik bilgi verdiğim için özür dilerim

• bende 42 sl9500 ile aranıza katıldım.kurulum bugun yapılacak.ilk işim hdmı kabloyu bağlayıp ps3 de pes 2010 oynamak
  • Arkadaşlar, SL8000 ile SL8500 arasındaki fark nedir? LG'nin sitesinden Türkçe kullanım kitapçığını indirdim, bir tek SL8500'ün daha ağır olduğunu gördüm, bir de tepki süreleri 8000'in 2.2, 8500'ün 2.4 ms olarak görünüyor
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.