Şimdi Ara

LG SL8000 & SL9000 LED SERİLERİ HAKKINDA İNCELEME (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
2
Favori
93.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben bugun istanbul bilişimin mecidiyeköy subesindeydim..
    Açıkcası pek güven vermediler sorduğum sorulara yanıtta alamadım.
    3-4 gündür forumda okudugum bilgilerle bile daha bilgiliyim satış elemanlarından.
    Bir kaç soruma bön bön baktılar ve kapıdan çıkarkende, bence kaçırmadan alın yoksa biter kalmaz demeleri beni iyice dumur etti 47SL9000 için.. Kısacası son ürünlerini sıfırlayıp yeni ürünlere geçme öncesi yapılan bi satış çabası geldi bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: remt

http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=110011283&CS_Category=_SBAD_1053_1662_1044&CS_Catalog=_SES_VE_GORUNTU&T_Category=_LED_TV1053

47sl9500 bu tv teknosada 3800 lira.ist bilisimde 2500. bukadar uçurum nasıl olabilir aklım almıyor.

Teknosa ürünleri disbiritör firmadan temin ederken İB ürünleri dışarıdan disbiritör firmaya bağlı kalmadan (paralel ithalat) daha uygun fiyata getirttiriyor, teknik servisliği de kendisi yapması gerekiyor.

quote:

Orijinalden alıntı: remt

Muratti1905 kardeş;9500 ü bekle gelecekseki gelir sanıyorum,koruma paneli çok önemli bana göre,iyiki beklemişim dersin.ayrıca ps3 performansı çok iyi.

SL serisi led tv'ler bundan sonra kolay kolay geleceğe benzemiyor, LE5300 modeli var aynı özellikte. Soruşturun firmaları kesin getirecek olan varsa bekleyin ama sanmıyorum parti halinde bir daha gelsin SL serisi.

quote:

Orijinalden alıntı: Muratti1905

Ben bugun istanbul bilişimin mecidiyeköy subesindeydim..
    Açıkcası pek güven vermediler sorduğum sorulara yanıtta alamadım.
    3-4 gündür forumda okudugum bilgilerle bile daha bilgiliyim satış elemanlarından.
    Bir kaç soruma bön bön baktılar ve kapıdan çıkarkende, bence kaçırmadan alın yoksa biter kalmaz demeleri beni iyice dumur etti 47SL9000 için.. Kısacası son ürünlerini sıfırlayıp yeni ürünlere geçme öncesi yapılan bi satış çabası geldi bana..

İB'nin satış öncesi hizmetleri çok kötü hem bilgi noksanlığı hemde ilgi noksanlığı mevcut.

Onun dışında birçok firmada olduğu gibi elindeki ürünü satma çabası gösteren satış temsilcisi profilleri İB'de de mevcut, olmasa ayıp olur bize.

İB'nin iyi yanları da var ama bunu görebilmek için veya kullanabilmek için onlardan daha çok bilgili olduğunuzu hissettirmeniz gerekli, zoru ve riski sevene önerilebilecek bir firma

• İB yi iteleyin gitsin!

Yaptıkları sadece TF/DH de FAKE üyelik ile müşteri tavlamak!

İlk tercihiniz "TR Distribütör Garantili" panel almak olsun,bu çakallara milletin gitmesi ise sadece fiyatlarının cazip olmasıdır!

Verdikleri bilgi diye çoğu şey sadece ellerindeki mevcut olan panellerin satışına yöneliktir!!!

Örneğin siz "X" Markasını istersiniz,onlar ise size ......abi o yok,zaten o paneller hiç tutulmadı/tutulmuyor ben size Y Markasının bilmem nesini öneriyorum,geçen hafta 4 TIR geldi
    anında bitti..... gibi ve benzer ağızlar!! yani yersen,birde TF/DH den Fake üyelikler ilede yemlemecilik yaparlar v.s

Benide iyi tanır bu uyanıklar,ama karşıma çıkamazlar kolay kolay,dün bir çakalını daha yakaladım TF den

++

Bu sene anlamadığım şey ise LGE nin 2009 çıkardığı ve bugüne kadarki en başarılı paneli olan LH90x/95x lerin neden Avrupada bir şekilde
    hala tam satılamadığıdır,Orhan da yok TF/DH de,bilemiyorum bu Serinin akibetini yaw!!!

Seri USA da 2009 Mayıs ayından beri hala ciddi satılıyor,zaten ses getiren tek seride USA da budur!!
    FULL-LED+LD ancak Avrupa ayağını anlıyamadım henüz!!

+

• yaklaşık 1 ay önce İB den lg 47 SL 9500 aldım oldukça iyi fiata üstelik peşin fiatına 9 taksit .aynı ürün teknosa ,gold,darty de en az 1000 tl daha pahalı idi.Şimdi neden İB yi iteleyelim anlamadım.yoksa bunlar mı bize 1000 tl hatta daha fazla itelesin anlamadım bi türlü
  • albani arkadaşım kusura bakma ama,eğer varsa bir çakallık bütün satıcıların hepsinde biraz var,asıl mesele kimin daha çakal olduğu.

Neyi nasıl istediğinizi bilen bir müşteriyseniz İB hiç de mantıksız değil,çizginize geliyorlar.

Şimdi size sorum şu ;

Aynı ürünü size,bize 1000 TL daha fazla iteleyen diğer satıcılar mı daha çakal,yoksa ürünü ucuz satıp müşterilerine stok yok çekip onları yanlış yönlendiren,ama yine de ne istediğinizi bilirseniz işinizi gören İB mi çakal ?

Bence bunların hepsi birbirinden çakal !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRAGUT -- 16 Haziran 2010; 3:17:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: haserdar

albani arkadaşım kusura bakma ama,eğer varsa bir çakallık bütün satıcıların hepsinde biraz var,asıl mesele kimin daha çakal olduğu.

Neyi nasıl istediğinizi bilen bir müşteriyseniz İB hiç de mantıksız değil,çizginize geliyorlar.

Şimdi size sorum şu ;

Aynı ürünü size,bize 1000 TL daha fazla iteleyen diğer satıcılar mı daha çakal,yoksa ürünü ucuz satıp müşterilerine stok yok çekip onları yanlış yönlendiren,ama yine de ne istediğinizi bilirseniz işinizi gören İB mi çakal ?

Bence bunların hepsi birbirinden çakal !

çok haklısın. ben aldığımda sl serisi daha yeni sayılırdı 42sl9500 lg bayisinde 3800idi.
    ib.de 2800gibi fiyatı vardı farka bak. eğerki o güne indirim olmasaydı bimekste bende ibden alabilirdim çünkü farklar bazen çok ucuk oluyor 1000tl gibi başkaları için önemsiz olabilir ama benim için önemli mesela

• bende sl9500 almayı düşünüyorum ama ib de yok.. bende arattırdım EREYON da var paralel ithalat. mail attım garantisi hakkında işte cevap;

İlgilenmiş olduğunuz ürünün garantisi Aktüel Bilişim firması tarafından 2 yıl boyunca ücretsiz olarak verilmektedir.Firma ile ilgili bilgilere internet ortamından ve forumlardan ulaşabilirsiniz.İlk kurulum anında üründe arıza oluşması durumunda ücretsiz olarak değişim yapılmaktadır.Ürünün kurulumunu firmaya bağlı olan servisler yapmaktadır ve kurulumda 30 tl kurulum ücreti alınmaktadır.İrtibat numaranızı bildirmeniz durumunda detaylı bilgi verebiliriz.

diye vacap geldi bende tel ile aradım. ölü piksel olayını sordum, 5 e kadar yolu var dedi ama 2-3 tane çıkar ve ilk gün hemen yollarsanız dedi ücretsiz değişim yapacaklarını söylediler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: albani

İB yi iteleyin gitsin!

İlk tercihiniz "TR Distribütör Garantili" panel almak olsun,bu çakallara milletin gitmesi ise sadece fiyatlarının cazip olmasıdır!

Verdikleri bilgi diye çoğu şey sadece ellerindeki mevcut olan panellerin satışına yöneliktir!!!

Örneğin siz "X" Markasını istersiniz,onlar ise size ......abi o yok,zaten o paneller hiç tutulmadı/tutulmuyor ben size Y Markasının bilmem nesini öneriyorum,geçen hafta 4 TIR geldi
    anında bitti..... gibi ve benzer ağızlar!! yani yersen,birde TF/DH den Fake üyelikler ilede yemlemecilik yaparlar v.s

Benide iyi tanır bu uyanıklar,ama karşıma çıkamazlar kolay kolay,dün bir çakalını daha yakaladım TF den

++

Bu sene anlamadığım şey ise LGE nin 2009 çıkardığı ve bugüne kadarki en başarılı paneli olan LH90x/95x lerin neden Avrupada bir şekilde
    hala tam satılamadığıdır,Orhan da yok TF/DH de,bilemiyorum bu Serinin akibetini yaw!!!

Seri USA da 2009 Mayıs ayından beri hala ciddi satılıyor,zaten ses getiren tek seride USA da budur!!

+

şu lg lh9000 modeli için mial yağmuruna tutmak lazım ben yolladım mail ama hala cevap gelmedi bakalım

• @ssk41

yaklaşık 1 ay önce İB den lg 47 SL 9500 aldım oldukça iyi fiata üstelik peşin fiatına 9 taksit .aynı ürün teknosa ,gold,darty de en az 1000 tl daha pahalı idi.Şimdi neden İB yi iteleyelim anlamadım.yoksa bunlar mı bize 1000 tl hatta daha fazla itelesin anlamadım bi türlü

paralel ithalaat yapan firmalar hakkında bir konu açmıştım,forum kuralları gereği konum silinmişti.
    diyeceğim oki;
    burası firmalarla yaşadığımız sorunları çözebileceğimiz bir yer değil tabiki,
    ama insanlar paralel ithalaat ile ilgili bir şey söylüyorsa inanın lütfen,tecrübeyle sabitlenmiştir.
    ama doğru ama yanlış,forum kuralları gereği,ne firma ismi,nede yaşanılanlar anlatılamıyor.

alırsınız ürünü, bir sorun yoktur.
    paşa paşa kullanırsınız 1000 tl ucuza
    ya sorun varsa,kırık ,çıkık ,ikinci el kullanılmış ,az kullanılmış,çok kullanılmış,teşhir,rengi solmuş,,,
    1000 tl ucuz ama yinede paralel ithalaata verdiğiniz para az değil.

satana kadar garantiyi herkes verir,sattıktan sonra garantiyi distribütör verir.

inşallah bu son cümleyi hatırlamak zorunda kalmazsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: zone

quote:

İB yi iteleyin gitsin!

++

+

şu lg lh9000 modeli için mial yağmuruna tutmak lazım ben yolladım mail ama hala cevap gelmedi bakalım

LG Türkiye maalesef teknoloji özürlüsü bilgisayar kullanmasını ve mail nedir bilmiyorlar ama karamsarlığa kapılmayın telefonun icadından haberleri var

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=31430825

--------------------------------------------------------------------------------

Merhabalar 2008'in son aylarında istanbul bilişimden bir ipod nano aldım, ilk aldıgım ürün problemli çıktı, baya bi urastan sonra değişimi yapıldı, sonra aldığım bariz bir şekilde arızalı cıktı ve onunda değişimi yapıldı ancak, faturaları ve garanti belgeleri değişmedi elimde halen ilk cihazın faturası var, değişmelerini istedim ama gerek olmadığını soylediler oysaki benim içim rahat değil bu konuda ne yapabilirim teşekkürlerimle...

---------------

Stokta olmayan malı stokta gibi gosterdiler..Ustelik ucretini de nakit aldılar..Siparisi vermeden once de telefonla arayıp sordum urun elinizde mi diye..elimizde dediler..Simdi para iadesi yapmak istiyorlar urun elimizde yok diye..Aradan 3 gun gecti...Tamam parami sorunsuz iade alabilirim ama bu yaptıkları ayıp..Eger bu konuda benim bir hakkım varsa bunun pesinden gitmeyi dusunuyorum..Cunku bu firmanın bu yaptıgı 1 degil 2 degil..Para iadesi haricinde birsey yapabilme imkanım var mı ?

Saygilar...

işte iki alıntı,güvenilir firma, ve alışveriş sıkıntıları ile ilgili.

• selam arkadaslar ben i.b den lg sl8000 aldım tv de herhangi bir sorun yoktur burada i.b hakkında yazılan kötü yorumlarla ilgili hiçbir sorunlada karsılasmadım ve piyasadan çokta ucaza aldım ben i.b den memnun kaldım
    ellerindeki malı iteliyorlar diye yazıyorlar öyle bişeyde görmedim zaten sitelerinde stokta olup olmadığı yazıyor stokta olmayan bir ürünun stoğunu sorduğunuzda o ürün varsa ellerinde olmadığını söyluyorlar isterseniz baska urun var diye söyluyorlar ben istediğim urunun stoka ne zaman gireceğini sordum söylediler ve ellerinde olduğundada siparis verdim aldım buradaki yorumlara kanmayıp telefonla görusun derim herkezin aklı basında kimseye istemediği urunu veremezler inanyın derim burada yazan sehir efsanelerine
    herkeze kolay gelsin
  • Merhaba,

Bu başlık paralel italat ile ilgili değil SL serisi televizyonlar ile ilgili, lütfen ana konudan sapacak şekilde hareket etmeyelim.
    Bahsi geçen firmaların icraatlarıyla ilgili birçok başlık var, ilgilenenler oradan takip edebilir, bahsettiğim konu dışına sapma olayı yüzünden bu başlığa gelen SL serisi hakkında bilgi almak isteyen kişilerin bilgi alması engelleniyor.

Buraya yazan arkadaşların bu konuda biraz daha özen göstermesini rica ediyorum.
  • Beyler selamlar

İB hk.öğrenmeniz gereken çok şey var!
    Siz madem ucuz diye burayı tercih ediyorsunuz,yine tercih edin,zaten işin diğer kısımlarını bilmediğiniz için hiç konuyu karıştırmayın!

Çakal kelimesi tam bunlar içindir,kimse sapla-samanı birbirine karıştırmasın lütfen,heriflerin Sitelerde hangi atraksiyonları yaptıklarını "bilen biliyor",
    dolayısıyla İB den mal alanlar lütfen boşuna yorulmasınlar

Bu arada her hafta İB nin en azından bir çakalını yakalayıp şutlatıyorum,arada birisi çıkıyor bana laf gönderiyor,bende çok fena giydiriyorum
    buna ve aynen şut tabiki,dolayısıyla bu çakallar sakın karşıma çıkmasınlar,ben tehdit ettikleri Forum Yöneticileri(TF gibi örneğin)değilim,onlar
    zaten beni iyi tanırlar,çıkmayın karşıma,"esnafsanız" adam gibi ahlaki kurallara göre oynayın;zaten benim bu uyanıklara lafım yaptıkları
    "Fake" yemlemeleri ve diğer yönlendirme çakallıklarıdır,yoksa kim neyi satarsa satsın,yada kim neyi nereden alırsan alsın bunlar beni
    ilgilendirmez ama Fake ve hileli vede arada aba altından sopa göstermekle bu işler benim gibi buradaki bazılarına kesinlikle sökmez,haberiniz olsun!

TF de geçen hafta cart-curt etmişler,zaten bir çakalını yakalamıştım,sonrada Dava ederiz v.s demişler,bırakın bu boş işleri,yemezler!!!

Sonuç;İB ye yakıştırılan bu sıfatlar yukarıda çok çok azını anlattığım ve yaptıkları tabiri caizse atraksiyonları içindir!!kimsenin Ticareti bizi ilginendirmez
    ama böyle Sitelere gelipte bu kabil hileli ve Fake üyelikler ile bu işlerden nemalanmak isterseniz o zaman olmaz işte!!
    Senelerdir böyle bunlar ve hep aynı taktik,herifler 3/5 sene Fake üyelik almışlar;bir bakıyorum uyanık 8 tane msg atmı ve hepside "İB" ile ilgili

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gelelim konuya;ben daha öncede(sanırım geçen sene)çok uzun bir LH90x/95x incelemesi vermiştim ve bunu USA dan "tarafsız" bir Uzmandan almıştım ve incelemeleri
    diğer sahte ve yönlendirmeli CNet/HDTVTest/TrustedRev. v.s. gibi Sitelerden olmadığından çok ilgimi çekmişti!!

Oturup bunu kendi yorumlarımla birlikte önce tercüme ettim sonrada uzun bir inceleme yazısı haline getirmiştim,ama ne hikmetse o yazının başına "kaza" geldi
    komple sildim,aklımda kalan ise zaten çok azdı,işin garibi o Uzmanın yazısını bulamadım!

LH90x/95x 55" incelemesi idi bu yazı,çünkü USA da bunun altında artık pek panel satılmıyor ve genelde bütün uygulamalarda HD üzerine olduğu için 50" ve üstü paneller
    hem alınıyor hemde inceleme v.s olarak bulunuyor!!

LH9x lar USA da Mayıs 2009 da yüksek bir fiyatla çıkmıştı ve o günlerde rakibi Sharp 7xx idi,ancak özellikle renklerin "doğru üretimi" konusunda LH daha iyi idi
    (Test ve çıplak gözle değerlendirmede!!)Sharp ise tabiki Siyahlar-Siyah çalışması+Contrast olarak öne çıkıyordu!

Daha sonra LH da fiyat düşüşü yaşandı ve ciddi talep görüp satın alındı v.s

Bu panel Full-array LED+Local-dimming özelliklidir yani günümüz Sharp XS1/Tosh SV685/Sony X45x gibi 2009 da çıkan örnekleri gibi bir paneldi!

USA da prof.ISF yapılınca panel çok ciddi güzel bir görüntü settings lerine sahip olabiliyor(ama bunun için sadece Canada/USA/UK de olmanız gerekiyor!!)
    Panel benim incelediğim ve kullanıcı yorumlarında da anladığım kadarıyla bugüne kadarki tek başarılı LGE nin TFT-LCD TV sidir
    Ben normalde LGE leri tutmam S_IPS Modüller sınırlıdır!!! Siyah/Contrast her zaman zayıftır(yeterince değildir örneğin Sharp ASV Modüller veya Samsung S_PVA
    Modüller gibi)her zaman,örneğin bu başlıkta veya diğer LGE başlıklarında olduğu gibi "Motionhandling" sıkıntılıdır!!

İşte buradan LH serisine gelince;en azından klasik/tipik LGE sorunlarının çoğunun bu seride aşıldığı ve ciddi olarak başarılı bir seri çıkardıklarını bu işi bilenler
    ve tabiki kullanıcılarda artık biliyor!

ANCAK benim o Uzman yorumunda kapanıştaki bir cümlesi kafamı karıştırmıştı;o da şuydu ....yine biraz Motion sıkıntısı vardır..... adam bunu açmamış,neden
    Motionhandling te sıkıntı yapıyor;çünkü Phil ve LGE ResponseTime(Tepkime)süresi olarak "hileli" bilgi verdikleri için ve teknik olarak çok büyük bir kesimde
    RT değerinin ne olduğunu bilmediği yada neye göre hesap edileceği veya hangi parametrik değer esas alınacaktır v.s bunları bilmedikleri için örneğin
    2ms Tepkime yi herkes aynen "yutar" veya 3/4ms gibi;halbuki bunlar en fazla bir Grey2Grey değeridir ki S_IPS lerde böyle düşük değer yine olmaz/olamaz!!!
    Black2Black değerinide vermezler zaten,sizlerde paneli alınca 2ms üzerinden gidersiniz tabiki gerçekte böyle değerler yok!!!

LGE lerde ise her zaman bir stabilite sorunu vardır;bunu henüz aşamadılar,bir panel hatasız giderken bir diğerine ne yapsanız ayar tutturamazsınız
    Stabilization perception effect/work;dediğimiz algılamanın çok hızlı yapılarak,işlenmesi ve bunun kesintisiz olarak panele iletilmesinde günümüz bütün panellerinde
    aslında sorun vardır çünkü

A-Modül RT değerleri "hala" yüksektir!!! 1/2/3/4ms gibi palavra değerler şayet doğru olsaydı zaten bunlar olmazdı
    B-Processor(+Chipset)sistemleri "hala" çok hızlı işlem yapamıyorlar!!!dolayısıyla Motion sıkıntısı kaçınılmaz olarak devam ediyor!
    C-S/W olarak üreticilere bakarsak herifler uçuyorlar ama işin gerçeği öyle değil,çünkü pixel tabanlı sistemler bu klasik sistemli S/W ve Modül yapısı gereği
    zaten "uçamaz"

Bir panelde onu CRT den ayıran bir çok özellik olsada;Tepkime konusunda bunlar Kaplumbağa hızında oldukları için(teknik ve sistem gereği)
    neticede sizde panelden bir static resim/yazı izlemeyeceğiniz için size lazım olan motion-pictures konusunda maalesef bugünkü panel sistemleri ile
    ancak bu kadar olmaktadır;bundan ötesi ise ancak SED/FED/AMOLED/OLED/TOLED/S_PLED v.s gibi "gerçek" bağımsız pixel sistemli çalışan
    paneller gereklidir!!!

LH90x/95x ların işte genel çerçevede baktığım zaman alınası tek LGE panel olduğunu biliyorum(yinede tercih meselesi tabiki)ancak TR ye veya
    Avrupada bu panelin tam durumu nedir bilemiyorum,çünkü üreticiler bazı serileri sadece USA/Canada pazarına verebiliyorlar!!
    Kısaca bu paneli izlemek lazım,ama Motion konusunun akibetini tam bilemiyorum!

Teste giren panel 55LH95x dir,toplamda 47 puana ulaşmış ki bu rakiplerine göre ciddi yüksek puandır,zaten en yüksek tam puanı tabiki her zamanki
    gibi Pio lar 60uan olarak almışlar(sanırım toplam 13 kriterden 11 tanesinde Pio lar çok ciddi fark atmışlar rakiplerine)

Bir diğer ilginç tesbitim ise şu olmuştur;LH9x serisi bütün 13 kriterde hep ortalarda(biraz altı veya biraz üstü olmak üzere)puan toplamış,kısaca
    hiç bir kategoride birinci olmadığı gibi hiç bir kategoride sonuncu yada sonlarda olmamıştır!!! görev adamı gibi her kategoride işini yapmış ama
    en yüksek olmamış ama aşağılarda düşmemiş v.s

Bu 13 kategoride;benim bu tarafsız bulduğum uzman diğer gördüğünüz Sitelerin tümünden farklı çalışmış ve doğru tesbitleride ona göre yorumlayarak
    vermiştir(genelde diğer Sitelerde çoğu hileli ve yönlendirmeli olduğu için işten anlamayan insanlar bunlarıda aynen yerler)

Örneğin bir kategoride LH 10 üzerinden 8 puan alırken,Sony XBR9 gibi ondan çok daha iyi seviye bir panel 5 puan almış!!işte buradaki LH nin
    sürekli ortalarda ve üstlere doğru puan toplaması onu 47 puana kadar çıkarmış

Sonuçta ise genel yoruma geçmemiş ve her kategorinin yorumunu ayrı-ayrı yapmış!
    Motionhandling konusunu ise muallakta bırakmıi,bunuda çözemedim açıkması!! yani bir panelde stabilite+Motionhanding örneğin benim için olmazsa olmaz
    tek kriterdir,yoksa panel Pio gibi inky-Black üretiyor olması veya canlı/vivid veya buna benzer resim üretiyor olsada o panelde Motion başarısı
    yoksa veya aksıyorsa hatta ciddi aksıyorsa veya zorlanıyorsa(Judder/Blur/Ghost/Smear gibi tipik sorunları yaşıyorsa)panel genel olarak benden
    geçerli not alamaz

LG yi bu gözle incelediğim zaman ve yaklaşık 1 senedirde özellikle kullanıcı yorumlarını incelediğim zaman panel genel olarak çok iyi
    Kaldıki panel FULL-LED+LD yani bugün için olması gereken LED-LCD TV dir!!!

Saygılar++

Not;Sn.Yönetici bu msg da size ters gelen İB konusu olabilir!! msg ı silerseniz sakın alt kısımdaki konu hk. olan bölümü uçurmayın,ayıp oluyor sonra
    ayrıca banada bir daha yazdırmak zorunda bırakıyorsunuz,dolayısıyla bu yukarıdaki msg 2 bölümde değerlendirin,nasılsa onlar beni iyi takip ediyorlar
    şikayet ederler!!

Not;Son 1 haftadır;bana özellikle eMail den ulaşan ve LH90x/95x için soru soranlara henüz dönüş yapamadım,çünkü bu başlığı sadece üyeler
    değil onların 30 katı fazla insan takip ediyor dolayısıyla çok fazla Mail geldiği için,açıkçası bakamadım!

Ekrem/Lütfo/Mançuk/ sizlerin konusu LGE nin farklı bir boutunda olduğu için buradan yazmadım,kimsenin kafası karışmasın şimdi!
    Bugün eMail attım++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albani -- 16 Haziran 2010; 13:52:04 >

• quote:

...........Örneğin siz "X" Markasını istersiniz,onlar ise size ......abi o yok,zaten o paneller hiç tutulmadı/tutulmuyor ben size Y Markasının bilmem nesini öneriyorum,geçen hafta 4 TIR geldi
    anında bitti.....

panel değil domatez mubarek

• quote:

dolayısıyla İB den mal alanlar lütfen boşuna yorulmasınlar

Hocam biz yorulmuyoruz da sen yoruluyorsun gibime geliyor,coşturmuşsun yine.

O değil de okurken yoruluyoruz.
  • Kardeş sen keyfine bak ve konuya gel;bak konu hk.neler yazdım/yazıyorum,boşver İB v.s işlerini

Millet Sallama üretici bilgileri ve saçma-sapan panel efsaneleri ile "bilgi" diye birşeyler aldığını sanıyor

+
  • LG 47SL9500 urununu 2010 ekim belki kasim aylarinda almak istiyorum fiyat farki olurmu?
    en ucuz ve guvenilir nereden alabilirim ?

tesekkur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ttrsntrky

LG 47SL9500 urununu 2010 ekim belki kasim aylarinda almak istiyorum fiyat farki olurmu?
    en ucuz ve guvenilir nereden alabilirim ?

tesekkur ederim

Üreticiler arasında sıkı bir rekabet olduğu için uzun vadeli plan yapmanın ne kadar doğru olacağı tartışılır. Belki LG, dikkatinizi çekecek bambaşka bir modelle karşınıza çıkacak? Mediamarkt, Bestbuy, Teknosa, Electroworld, Bimeks, Vatan Bilgisayar sürekli kampanya düzenliyor.
  • kampanyalari takip etmek onemli tabi ama bu urunun fiyati butcemi asiyo alt modelini almam bile sozkonusu olabilir.

tesekkur ederim.
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.