Bildirim
LG SM8600 yardım
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Televizyonların teşhir ürünlerini almak mantıklı değil, o televizyonlar 7 gün 12 saat boyunca çalışır durumda bırakılıyor. Hiç girmeyin o topa. -
ürünün şeceresini öğrendim 2 ay önce kurulmuş yerinden hiç kaldırılmamış (trabzon)zaten pandemi sürecinde çoğu zaman mağaza kapalı kalmış teknosada çalışan arkadaş aldı bilgileri. aldım eve getirip kurdum hiç bir sıkıntısı yok 2 yıl da garantiyi başlattılar . sonradan da öğrendik ki fiyat tabelası bunda kırmızıydı yani teşhir olanlar sarı tabelada yazar fiyatı teknosada. ürünün açtıktan sonra teşhire koymuşlar başka televizyon satılınca bunun kutusuna koymuşlar yanlışlılkla kutusu kaybolmış yani. ve 2 ay da rafta kalmış .7500 deden 5299 a düşmüş kutusu olmadığı için. benim aldığımı da sm 8200 kutusuna koydular hem sihirli kumamanda var hem normal kumandası onu anlamadım -
Merhaba hocam bu model yerine 2020 modeli 49NANO866 bakın inceleğin.quote:
Orijinalden alıntı: aspergersendrom01
ürünün şeceresini öğrendim 2 ay önce kurulmuş yerinden hiç kaldırılmamış (trabzon)zaten pandemi sürecinde çoğu zaman mağaza kapalı kalmış teknosada çalışan arkadaş aldı bilgileri. aldım eve getirip kurdum hiç bir sıkıntısı yok 2 yıl da garantiyi başlattılar . sonradan da öğrendik ki fiyat tabelası bunda kırmızıydı yani teşhir olanlar sarı tabelada yazar fiyatı teknosada. ürünün açtıktan sonra teşhire koymuşlar başka televizyon satılınca bunun kutusuna koymuşlar yanlışlılkla kutusu kaybolmış yani. ve 2 ay da rafta kalmış .7500 deden 5299 a düşmüş kutusu olmadığı için. benim aldığımı da sm 8200 kutusuna koydular hem sihirli kumamanda var hem normal kumandası onu anlamadım
HDMİ 2.1 eklenmiş webos 5.0
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X