Şimdi Ara

LG Smart Cam Problemine Kesin Çözüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
10.526
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda çoğu kimse Lg nin kamera probleminden yakınmakta.
    Vistada ara sıra açılmıyor. Xp kurulduğunda ise Xp driveri olmadığı için Program çalışmıyor.

Çözümü ise;

LG smart cam programının XP de çalışması için şunları yapıyorsunuz...
    Öncelikle Bilgisayarla beraber verilen LG intelligent Update DVD sini sağ tıklayıp "Aç" diyerek açıyorsunuz ve içinden Lg smart cam programın kuruyorsunuz.
    Sonra C sürücünüze gidip yeni bir "Users" klasörü oluşturun. users klasorunun içinede "Public" klasoru oluşturun.
    Eve bu kadar artık Smart cam programını çalıştırabilirsiniz.

Ayrıca kameranın aydınlık ayarını biraz artırırsanız görüntü biraz daha netleşiyor.

• Eline sağlık dostum güzel çalışma
  • bu nedir abi yaa??? iyi güzel anlatmışsında bide anlat hele bilelim nerden keşfettin bunu? ne alaka yani :s
  • 444 6 543' teknik servisi aramış olabilir:)
  • sonuçta cereyi bulmuş ya eline saglık demek
  • Arkadaşlar çalışıyormu çalışmıyor mu siz ondan haber verin ?
    Ben de mis gibi çalışıyor. Çözüm kaynağı ise bizzat kendimdir. Şöyleki programı kurduğunuz zaman size bir uyarı vermiyormu? Users/Public kalsörü bulunamıyor diye. Eee çözüm gayet basitmiş dimi.
    Buradaki Users/public klasörü vistanın klasörüdür.XP'de bulamadığı için çaışmıyor.
  • arkadaşım mis gibi çalışıyor eline saglık hiç dikat etmedik biz valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eşref_37 -- 16 Ağustos 2008; 14:17:47 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya hacılar benim camde calışmıyor vistada napacam
  • biz araştırdık adamın biri çözümü bulmuş fn f1 yapıyorsunuz çalışıyor smart cam. ama her açmak istediğinizde bunu yapıyorsunuz....
    lg nin genel sorunuymuş..

bende vista kullanıyorum bu arada..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seldacino -- 22 Şubat 2009; 0:37:50 >
  • LG smart cam ''web aletini bulamaz lütfen web kamerasını kontrol edin'' ne demek LG ya..öldürcek bu kamera işi beni
  • Fn F10 muş çözümü.. birde kısa yoL kuLLanıcı kıLavuzu verselermiş iyi oLacakmış..
  • selamlar herkese.

bende de uzun süredir bu problem var. nereden driver indirirseniz indirin olmuyor. bazen çalışıyor bazen çalışmıyor. belliki olay yazılımsal.

ben bi çözüm buldum. aslında bulmadım denedim ve oldu. üye oldum dedimki sıkıntı yaşayan arkadaşlara belki yararım olur falan.. çünkü bu lg smart cam saçmalığı yüzünden sinirlerimin bozulduğu anlar olmuştu.

combofix çakıyorsunuz arkadaşlar bilgisayara. sonra bilgisayar cillop giib oluyor. lg smart cam zavazingosuda düzeliyo.
  • bu arada wista home basic kullanıyorum. w7 ya da xp de nolur bilmiyorum. umarım combofix bu sorun için kesin çözümdür...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.