Şimdi Ara

lg smart tv biss key ve gizli menüler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
2
Favori
42.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a hayırlı günler arkadaşlar.Hızla büyüyen teknoloji de evlerimizi saran smart tv ler ile ilgili paylaşımlarımı ve bilenlerin paylaşımlaranın olmasını istediğim sayfa olsun diyerek konuyu açıyorum hayırlı olsun.
    1. bende lg 32ln 575s var ve yabancı forumları da araştırma ma rağmen biss key özelliği bulamadım, ülkemizde satılan dahili uydularda biss key olmasına rağmen ne yazık!Bu özelliği açan varsa söyleyin ben bulursam ilk işim burada yeni bir konu açmak olacak.
    2.tv de kanal listesi kaydetmek, geri yüklemek ve kanal listesini pc den düzenlemek için bilgi paylaşıyorum, 3.5 lik jack ve ır led le devam eden düzenekle uğraşmayın diye söylüyorum. dikkat ediN! tv kumandanızdan settings tuşuna 5 saniye kadar basın ayar menüsü kapanacak ve üstte kanal adı çıkacak 1105 yazın ve usb cloning secin.gerisi gelir zaten.Ayrıca kanal listesini benim tv m dahil bütün lg modelleri v e diğer markaları da kapsayan küçük boyutlu bir düzenleyici ile düzenleyebilirsini z tabi radyo kanallarını da çok zevkli oluyor bilginize.programın adı CHANSORT. google chansort kanal düzenleyici deyince çıkar.programı acıp file deyin ve usb aracılığıyla pc ye kopyaladığınız tll ile biten dosyayı açın ve 3 secenek geliyor ortadakini seçip tv ve radyoyu duzenleyin işiniz bitince save as yada kaydet butunonu basın.listenizi hayırlı olsun.
    3.tv de şu an güncel v4.00.29 yüklü böylece tv ler artık vifi noktası oluyor ve ayrıca tv ye ayrı bir aparat olan lg camera ile tv de sosyal paylaşım daha zevkli
    4.lg remote android ya da lg magiç iphone için yazın ve indirirn.sihirli kumanda hikaye, bu program daha kullanışlı ve daha zevkli.

tv de 3 hmı ve 3 usb girişi var ancak pc yani vga girişi yok isteyen arkadaşların bilgisine
    tv ile görüşlerim tv den memnunum.ancak görüntü akışında rahatsız etmeyecek hatta hoşa giden bir değişim var ve bu herzamna anlaşılmıyor tabi bunun sebebini öğrenirsem paylaşırım.
    son olarak yabancı forumlarda yaptığım detaylı armalarıdan da yine buraya yazarım.yorumlarınızı ve paylaşımlarınızı buradan bekliyorum.

• Bendede aynı tvden var settıng tuşuna 5 saniye bastım üstte kanal bilgisi çıktı, 1105 yazdım ancak dediğiniz gibi bir menü çıkmadı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bendede olmadı
  • arkadaşlar cihazı güncelledikten sonra bahse konu özellik kayboldu.şu an bende de en güncel sürüm var ve bu özellik gelmiyor.Ancak cihazı ilk aldığı haliyle kullanan arkadaşlar yani güncelleme yapmayanlar dediğim şekilde hareket edebilirler.Ayrıca bu güncellemelr sonrası cihazda açık bir fayda görmediğimi belirteyim ve dediğim gibi bu servvis menüsüne de ulaşmayı engellemişler.Yani hala güncelleme yapmayanlar tv yi aldığı gibi kuullansın diye düşünüyorum.Lg nin güncellemelrde ne gibi değişkilkler yaptığından bahsettmeemesi de cabası.Yine bir şeyler bulursam buradan paylaşacağım.Teşekkürler
  • Ben de LG smart TV aldım. @avrilem arkadaşın söylediği bir çok özellik gerçekten kullanışlı. LG remote android uygulamasını telefonuma yükledim. Smart kumanda almayı düşünüyordum ama bu uygulama ile hiç gerek kalmadı.
    1105 kodu yeni güncelleştirme ile çalışmıyor demiş arkadaşlar. Ben de denediğim zaman ilk başta çalışmıyor sandım ama gerekli adımları izleyip 1105 yazdıktan sonra OK yapmak gerek. OK yaptıktan sonra ileri düzey sistem menüsü açılıyor.
    Kanal listemi kendim düzenledim. Bunu uydu frekansları değiştikten sonra tekrar yapmak zorunda kaldım. Kendi listemi kaydetmek istedim. Bir USB bağlayarak yedeklemek istedim fakat USB yi bu menüde algılayamadı. Normal olarak yeni aygıt bağlandı görmek ister misiniz diye soruyor. Yani USB yi görüyor. Fakat kanal listesi yedeklemek istediğimde bir sorun oldu. Muhtemelen USB cihazın dosya formatı ile alakalı da olabilir henüz deneyemedim.

Benim tespitlerim bunlar. TV modelim 42LB582V ve de çok memnunum.
    Bir tek eksiği kendi uydu alıcısı üzerinde paralı belgesel kanallarını da izleme imkanımız olsaydı keşke :D

• Arkadaşlar bende de 32 ls 570s madeli var. Genel olarak çok memnunum. Fakat beyenmedigim tek şey istemediğim kanalı silemiyorum. Bunun bi çözümü varmı. Kanalları nasıl silebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hasiki kullanıcısına yanıt
    LG tv lerde sorun olarak yok yok ki zaten.Ben kanalı seçip kaydır diyorum en uzaklar a postalıyorum.

TV de kanal listesi yok kanal geçişler iğrenç.Herseyi yavaş gerçi bu tv nin.bu arada TV MODELİM LA660S.

LG aldıgım güne LANET olsun yaaaa..Çıldırttı beni bu tv.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.