Şimdi Ara

LG Smart tv dns problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
22.703
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Geçen hafta LG 42 lm660s marka smart tv aldım. Televizyonun wifisi ile kablosuz ağa bağlanamıyorum. Devamlı olarak dns hatası veriyor. Laptopla rahatça bağlanabildiğim kablosuz ağa ne yazık ki tv den bağlanmıyorum. Sadece bir kaç kez çok kısa süreli bağlandı(Laptoptan kablosuz ağ özelliklerini yazarak bağlandım.) Ama ondada laptobu açtığımda ip çakışması hatası verdi. Tv ye otomatik bağlantı, manuel bağlantı herşeyi denedim dns girdim falan ama nafile. Her seferinde de dns hatası veriyor ağa bağlanamadı diyor. Kafayı yiyecem. İnternet bağlantısını Komşudan kablo ile kendi katıma alıp tp link marka accses point ile kendi katıma kablosuz dağıtmaktayım. Problem benim acces pointe sanırım.Modemin ayarlarını allak bullak ettim kaç gündür.Sanırım ufak bi ayrıntı var onuda ben çözemedim.
    Bir çözüm yolu bilen varsa ve paylaşırsa sevinirim.

• quote:

(Laptoptan kablosuz ağ özelliklerini yazarak bağlandım.)

aynısını yap fakat sondaki rakamı farklı yap.Yanlız 10dan küçük olsun.
    Örneğin:
    senin ip adresin 193.186.2.3 sondaki rakamı atıyorum 6 yap yani
    193.186.2.6 bunu yapmanın sebebi ip çakışmasını önlemek.Modem genelde sondaki 2veya3 rakamını dağıtır o yüzden ip çakışır.
    Ben evdeki tüm aletlere sabit ip verdim yoksa her seferinde xboxdaki ip çakışıyordu ve modemi kapayıp açmam gerekiyordu

edit:Burda ayrıntılı anlatılıyor TIKLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poseidon_TR -- 20 Mart 2013; 21:21:12 >

• Usta; Dns problemide o ayarlardan mı kaynaklanır
    diyelim ki
    ip adresi 198.162.1.3
    ag maskesi 255.255.255.0
    ag geçidi 198.162.1.1
    dns ise 198.162.1.1 yazıyor.bende bunu tv ayarlarına manuel giriyorum dns hatası diyor.
  • Usta; Dns problemide o ayarlardan mı kaynaklanır
    diyelim ki
    ip adresi 198.162.1.3
    ag maskesi 255.255.255.0
    ag geçidi 198.162.1.1
    dns ise 198.162.1.1 yazıyor.bende bunu tv ayarlarına manuel giriyorum dns hatası diyor.
  • SLM ARKADAŞLAR DAHA YENİ ÜYE OLDUM ÇÜNKÜ İHTİYACIM VARDI 5 AY KADAR OLDU LG LD SMART TV ALDIM 47LM660S MODELİ AMA İNTERNETTEN BAZI VİDEOLAR İZLEYEMİYORUM YANİ
    YASAK SİTELER DİYELİM AÇIKCASI İZİN VERİLMİYOR DİYOR DNS ŞİFRESİNDEN DOLAYIDIR SANIRIM AYARLARDAN DNS ŞİFRESİ GİRİLECEK YERİ BULUYOM AMA NORMAL BİLGİSAYARDAKİ GİBİ DEĞİL GİRİLMESİ GEREKEN ŞİFRE NEDİR BİLİYORSANIZ YARDIMCI OLURSANIZ ÇOK SEVİNECEK ŞİMDİDEN TŞK :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.