Şimdi Ara

LG Smart TV Wireless MAC Adresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
17.697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 2 hafta önce LG 47LA660S Smart TV aldım şöyle bi sorunum var; Kablosuz modemimde MAC filtreleme kullanıyorum, televizyonun Wireless MAC adresini modeme girmek için televizyonda Ayarlar/Destek/Ürün ve Hizmet bilgisi altında bulunan MAC adresini aldım girdiim ancak ağa bağlanamıyor. Mac filtrelemeyi kaldırdığım zaman bağlanabiliyorum. Sanırım bu Mac adresi kablolu ethernet kartının.. Wİreless Mac adresini nasıl öğrenebilirim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: emre0740

Arkadaşlar merhaba,

Yaklaşık 2 hafta önce LG 47LA660S Smart TV aldım şöyle bi sorunum var; Kablosuz modemimde MAC filtreleme kullanıyorum, televizyonun Wireless MAC adresini modeme girmek için televizyonda Ayarlar/Destek/Ürün ve Hizmet bilgisi altında bulunan MAC adresini aldım girdiim ancak ağa bağlanamıyor. Mac filtrelemeyi kaldırdığım zaman bağlanabiliyorum. Sanırım bu Mac adresi kablolu ethernet kartının.. Wİreless Mac adresini nasıl öğrenebilirim ?

Ayarlar,ağ,ağ durumu orada yazar . . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jodhpurs -- 22 Ocak 2014; 11:05:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jodhpurs kullanıcısına yanıt
    Akşam il işim dediğin yere bakmak olacak dostum saol
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre0740

Arkadaşlar merhaba,

Sorunuzu şuraya sorabilirseniz, daha kolay yanıt alırsınız ;
    http://forum.donanimhaber.com/forumid_243/tt.htm

• serkanguzel_ kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler
  • Ayarlar- Ağ - Ağ Durumu menüsünden kablosuz MAC Adresi öğrenilebilir. Fakat kablosuz bir ağa bağlı olduğunda bilgiler görüntülenebiliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.