Şimdi Ara

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
260
Cevap
12
Favori
12.503
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAMPANYA PAZAR GÜNÜ SONA ERMİŞ..MÜŞTERİ HİZMETLERİNİ ARADIM...
    KONU BİTEN SICAK FIRSATLARA TAŞINABİLİR ARTIK
  • MAGAZADAKI KATALOGDA 15 EYLUL 2015 YAZIYOR BENCE IHTIYACI OLAN VARSA MAGAZALARDA ARASIN.
  • Banada Teknosadaki arkadaşım bitti dedi.
  • Valla bana da pazartesi son dediler merkezle mesajlaşıp

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süre bitmemiş olsa bile 200 olan stok bitmiş arkadaşlar dağılabiliriz..Böyle güzel bir kampanyayı gizli gizli yapanTeknosa'yı kınıyorum. Çoğu mağazanın bile haberi yoktu arkadaşlar haber verince mağaza yöneticileri bilgisayarlarından kontrol edince hediyeli kampanya olduğunu fark ettiler. Bence LG veya Teknosanın en azından Twitteredn duyurması lazımdı.
  • konuyu nasıl tasıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Süre bitmemiş olsa bile 200 olan stok bitmiş arkadaşlar dağılabiliriz..Böyle güzel bir kampanyayı gizli gizli yapanTeknosa'yı kınıyorum. Çoğu mağazanın bile haberi yoktu arkadaşlar haber verince mağaza yöneticileri bilgisayarlarından kontrol edince hediyeli kampanya olduğunu fark ettiler. Bence LG veya Teknosanın en azından Twitteredn duyurması lazımdı.

sonuna kadar haklısın.
  • İhtiyacım vardı. Nasıl da kaçırdım bunu ya

• quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

quote:

Orijinalden alıntı: torna&do

Süre bitmemiş olsa bile 200 olan stok bitmiş arkadaşlar dağılabiliriz..Böyle güzel bir kampanyayı gizli gizli yapanTeknosa'yı kınıyorum. Çoğu mağazanın bile haberi yoktu arkadaşlar haber verince mağaza yöneticileri bilgisayarlarından kontrol edince hediyeli kampanya olduğunu fark ettiler. Bence LG veya Teknosanın en azından Twitteredn duyurması lazımdı.

sonuna kadar haklısın.

Hocam teknosa bile bilmiyor ben iki kere iade ettim doğru kodu girmedijkerinden ötürü onu da kendim öğrendim burdan yoksa bende alamayacaktım hediyeyi

• Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Dur bakalım hediyeler gelecekmi maceraya hazır ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: duzguner42

Dur bakalım hediyeler gelecekmi maceraya hazır ol.

Valla hocam ben o kampanya resmini aldım. Orda stok var yazmıyor. Mağaza müdürü direk göndereceğiz dedi. Ha göndermezlerse hakem heyetine başvurur gene alırız

• Kampanyanın devam ettiği mağazalar var mı? Normalde 15 Eylül'e kadardı..
  • Blue_Knight kullanıcısına yanıt
    Takipteyim hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: B1sey

Takipteyim hocam

Ben elden almayı deneyeceğim bakalım

• Takip

• Kampanya 15 Eylül'e kadar devam ediyor. Ben 2 Eylül'de aldım. 15 Eylül'den sonra hediyeler adreslere gönderilecek.

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilacci72

Kampanya 15 Eylül'e kadar devam ediyor. Ben 2 Eylül'de aldım. 15 Eylül'den sonra hediyeler adreslere gönderilecek.

Lg Teknosa ses sistemleri 1alana 1bedava

Resim görünmüyor hocam

• hepsi burada da farklı bir kampanya var ilgilenenler için

LG LAS650M 320W Bluetooth Kablosuz Soundbar alana 2 adet LG NP-8340 30 W Multiroom Bluetooth Hoparlör hediye diyor
  • Biraz önce bursa carrefour teknosaya baktım. Kampanyadan haberleri yoktu, sonra bir personel vardı ama simdi bitti kampanya dedi. Açıkçası çok tatmin olmadım ben, bu kampanya devam edip etmiyor mu diye ?

• KENDILERI ALDILAR URUNLERI SESSIZ SEDASIZ FORUMDA TOPLASAN 3 5 KISI YARARLANMISTIR KAMPANYADAN
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.